Dagene er litt bedre.

Kurset har virkelig gjort meg godt, jeg har fått et lite nettverk igjen, der jeg henger en del sammen med noen av dem også på fritiden. Mennesker med felles interesse for foto, noe som gjør at det ble en fototur på atlanterhavsveien på lørdag, og noen halvveis planer for flere turer er lagt. Det har blitt noen turer på kafe` og besøk. Ensomheten har ikke vært så mye tilstede i det siste, og det føles veldig bra. Helgene har lenge vært veldig lange uten særlig innhold, så jeg har sett fram til ukedagene da jeg har fått være sammen med gruppen igjen. Men denne uken + helgen som har gått, så har jeg vært på rånetur til Kr.sund, der jeg også fikk sett familien igjen, kaffe med en venninne ute i solen + fototur med en flott solnedgang på lørdag, og hyggelig besøk på søndag. Innimellom har jeg også fått gjennomført mine treningsøkter og lest bøker. Det er godt at dagene går, og at de er fylt med masse positive og fine innspill. Det gir hverdagen mening.

Det har dessverre ikke så altfor mye innvirkning på spiseforstyrrelsen, og jeg har ikke akkurat fått gjennomført så mye av utfordringen jeg fikk av behandleren min for to uker siden, men jeg har hvertfall klart å gjennomføre et par dager, og samtidig redusert en del episoder, så det er jo noe, om det er aldri så lite. Det betyr likevel ikke at absolutt alt virker helt håpløst, for jeg ser positivt på tiden framover, der det nå ligger muligheter for ulike endringer. Jeg er åpen for ulike endringer som vil komme, og bare det føles veldig godt. Jeg tar fortsatt en dag av gangen, og ser hva som skjer, uten at jeg ønsker å utdype det noe særlig mer akkurat nå hvertfall.

I morgen har jeg time med behandleren min igjen, så er litt spent på timen, samtidig som det ikke frister så veldig å dra dit. Men jah, jeg drar dit selvsagt. Har i grunnen ikke så mye mer jeg vil dele nå, annet enn noen bilder fra lørdagen. Det var magisk.

 

IMG_2419

 

 

IMG_2426

 

 

Laila2

24 tanker på “Dagene er litt bedre.

 1. So good That you do things .. I read between the lines you are happier and Thats very good !! Xoxoxo

 2. Jeg ble så glad når jeg las at det gikk bedre ❤ ❤ Godt å lese om uken og helgen som har vært fin og at du ser positivt på tiden fremover, var godt å lese 🙂 Nyyyyydelige bilder ❤ ❤

 3. Godt å høre at det er så mye som ser lysere ut for deg 🙂 og helt fantastiske bilder du tar da! En dag om gangen og se hvordan det går høres ut som en bra plan – og egentlig det eneste man kan gjøre, vel? 🙂 Jeg synes også at du er utrolig flink til å sosialisere deg, gjøre ting du liker og er flink til, tenke positivt på fremtiden og ta mange initativ i hverdagen som gjør livet mer meningsfullt for deg. For meg er alle slike ting steg i «frisk» retning, selv om det er noen dårlige episoder innimellom ❤ ❤ ❤ Lykke til imorgen!

  • En dag av gangen er vel nesten det eneste man kan gjøre. Og jeg er enig med deg, alle positive ting som er med på å gjøre hverdagen bedre er jo på en måte frisksteg.
   Tusen takk fine du ❤

 4. Hei Laila 🙂
  Jeg har fulgt bloggen din lenge, men aldri kommentert (før nå!) Ville bare si at jeg synes du er veldig sterk, og veldig flink. Ved å lese om dine opplevelser på Modum Bad føltes det ikke så skummelt å skulle reise dit selv, blandt annet. Jeg merker jo at du har hatt en litt tøff periode nå i det siste, så det er godt å lese at du har gode dager. Denne veien er vanskelig å gå, to skritt frem, fire tilbake. At dagene kan fylles med noe som oppleves som meningsfult er veldig viktig, for alle mennesker uansett livssituasjon. Du har talent for fotografi, så fortsett med det! Stå på, Laila. Du har mange på sidelinja som heier på deg, og vil deg godt 🙂 Stor klem ❤

  • Så hyggelig å høre fra deg da 🙂 Modum er knallbra, og jeg fikk mye ut av oppholdet, selv om det var tøffe tak der. Jeg ville ikke ha vært det foruten hvertfall. Jeg håper du også vil få stort utbytte av det 🙂 Tusen takk for fine ord du 🙂

 5. Hyggelig å lese at du har fått utvidet nettverket 🙂 Du skriver ofte at du leser mye, hvor mange timer av en dag bruker du til lesing? Det er jo kjempe koselig! Leser også mye, men skulle lest enda mer 🙂

  • Det kan variere litt hvor mye jeg leser, men jeg kan godt bli sittende noen timer når jeg først er i gang. Kommer også litt an på hvor spennende boken er så klart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s