Laila

Joda..skal vi se her da..

Jeg er født og oppvokst i den lille forblåste byen Kr.sund. Mors første barn (men sikkert ikke beste) og er eldst i en søskenflokk på 4.

Jeg utvandret til Oslo da jeg var 20,og oppholdt meg der noen år før jeg føyka videre til Ålesund av alle plasser.Det viste seg at jeg plutselig trivdes veldig godt der. Bodde der noen år også før jeg flyttet videre til Molde hvor jeg befinner meg i nåværende øyeblikk. Her tok jeg min bachelor grad i sports ledelse,og har jobbet litt her og der.

På fritiden så trener jeg Taekwon-Do (jeg har rødt belte med hele to sorte striper), trener på treningssenter,er sammen med venner,går mye turer,tar bilder,leser mye bøker,reiser litt rundt og prøver å bruke kreativiteten min litt.

Jeg skrive en blogg om det å leve med en spiseforstyrrelse. Jeg ønsker å gi et innblikk i hvordan vikeligheten bak bulimi utarter seg. Å gi andre mer innsikt i hva det vil si å slite psykisk,og da med henblikk på spiseforstyrrelser først og fremst. Jeg deler også mine erfaringer og opplevelser rundt behandling jeg får for min spiseforstyrrelse. Jeg har nå gått i behandling siden 2006, og har en innleggelse på 3 måneder på Modum Bad bak meg. Jeg jobber meg nå mot friskheten (hva nå det enn betyr)

18 tanker på “Laila

 1. Dette er min nye Favoritt blogg. Kjempe flott måte du skriver på. Stå på videre! og tusen takk for din ærlighet, og lyst til å dele meg oss andre. Det er lærerikt. Du er nok et forbilde for mange. Sliter selv med Bulimi.

 2. En fantastisk blogg! Jeg har funnet mye hjelp og støtte her, så tusen hjertelig takk. Jeg heier på deg, og ønsker deg alt godt 🙂
  Klem

   • Hei igjen Laila,du jeg lurer på er det veldig vanskelig å få en ordentlig meny her på wordpress? rotet masse i innstillingene men får det ikke helt til»/
    igjen utrolig fin side du har asså godt å ikke føle seg mutt alene:)

   • på din side så har du de på toppen og andre har de i høyre eller venstre side vill legge det jeg skriver om i kategorier om du skjønner

   • Da må du sette opp egendefinert meny vil jeg tro. Hvis du mener de jeg har under headeren min, så er det sider. Da må du gå inn på dashbordet, og velge side.

   • får «forske» litt på den der tenker jeg men takk for hjelpa så langt:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s