Svar på spørsmål,part one.

Mopetti lurer på følgende rare spm:

Hvilken nasjon vant flest gull-medaljer under OL i Beijing? -Tror du pokker meg ikke Kina vant flest gull medaljer da? 51 stykk,nesten like mange som jeg har i konkurransen om beste varme sjokolade oppskrift. Lett spørsmål.

Hvor var verdens første observatorium? Hvertfall ikke her hos meg,her er det nemlig ikke så forferdelig mye å observere. Jeg observerer i grunnen ikke en pøkk her jeg sitter.

Hva er “øya med de 887 ansikter”? -En litt avsidesliggende halvøy oppi gokk med et asylmotak.

Når ble geirfuglene utryddet? – Geir er ikke dø,en av dem er fadderen min.  Han har fugler utenfor på plenen.

Lise sin seng ligger 6 m unna lysbryteren. Når hun trykker på lysbryteren er hun i sengen sin før det blir mørkt i rommet. Hvordan er det mulig? Lise er en juksemaker,hun har en lang biljarkø som hun bruker. Den stjal hun en gang,skjønt gudene vet hvordan hun fikk smuglet den ut,det er ennå et mysterium. (Hun har ikke biljard hjemme hos seg selv. Brutter’n brukte samme metode en gang da han fikk en tv av meg,og jeg hadde glemt å ta med fjernkontrollen.

Hva er de tre viktigste tingene du må gjøre nå før Modum? Har du noen ting du vil gjøre..sånn siste sprell før du reiser? Jeg må ta blodprøve,av og til spreller jeg oppi stolen der. Jeg har lyst å drikke meg drita,for fra den dagen jeg legges inn,så kan jeg ikke drikke før jeg skrivers ut igjen,perm inkludert. (Spørs om jeg ikke blir litt rebelsk på det området) Kanskje jeg skal sprelle litt med tærne ogs.

Hvor er Laila om 2 år ? Godt mulig at jeg har flytta fra Molde,med mindre jeg fortsatt er på flørtern..det kan jo hende at jeg har grodd fast oppi godstolen med bøker konstant i hendene. You never know med meg liksom,jeg er ganske sprelsk av meg.

Hva er din favoritt film og hva gjør den til din favoritt film? Jeg har i grunnen ikke bare en dag,men om jeg skal nevne kun en,så vil jeg si «Scarface»,og det er fordi Al Pachino har hovedrollern. Han er stappsexy i den filmen. En av mine favoritt skuespillere.

hvor mange pepsi max flasker har du hjemme? – Akkurat som at jeg bruker ha pepsi max i hus,jeg har jo vann i springet. Nesten det samme.

hvor mange meter er det til nærmeste butikkminst en mil,tar ca.7 min. å gå ned.

om du kunne fått velge,, hvilken hobby kunne du tenkt deg å begynnt med? – Man kan vel begynne med det man vil,skjønt innimellom dukker det vel opp noen hindringer. Jeg burde kanskje ha blitt en spion,og da mener jeg ikke å ha det som jobb,men å gå rundt å spioner på folk sånn i butikker og sånt f.eks.

Hvilken kjendis inspirerer deg? – Trond Kirkvaags skikkelig «skremmeren»

Hvilken kjent person kunne du tenke deg å møtt – «skremmeren» og Trond Espen Seim.

Roffen lurer på:

Hvordan får du opp søkeordene som fører folk til bloggen din? (Og så bare litt senere: Glem første spm. Smarte meg fant det ut ) Men for de som ikke vet det,så kan jeg jo legge til at det finner jeg på statistikk siden min Nøkkelord fra søkemotorer,Total views referred by search engines.

Sonykameraet dit, er det digitalt eller speil? – Speilrefleks. Digital kameraet mitt er canon.

ser du på Hotel Cæsar? – Har du noen gang sett at jeg har nevnt at jeg liker Cæsar? Fy faen for en hjernedød serie…

hvorfor spurte jeg om det egentlig? – Ja,det lurer jeg på også. Kanskje du kan ha en spm.runde,sånn at jeg kan spørre om det..

har du noen gang registrert deg på en date side? – Hærregud,jeg har registrert meg på alle sider du kan tenke deg,det er derfor jeg er singel,jeg skremmer vettet av hankjønn der ute. Jeg liker å skremme,er det ikke det som er poenget med sånne sider?

Favoritt øl? – Tuborg og Mythos (En gang i tiden var det Dahls..høhø)

Etter et par dager kommer Roffen med noen få spm til:

HAHA! Jeg rakk enda et par spm. Me like :D

Du som er min WordPress fadder (jepp you are) (I know I am.)

Hvorfor har jeg mange flere lesere på wp bloggen enn på den gamle, etter allerede 1 aktive dag? – fordi WP er bedre så klart. Og så kan du jo tenke deg .COM vs .NO…f.eks…

Hvordan får du til å ha en så lang rekke med ting & bilder ned langs bloggen din. Til meg har det stoppet, og alt jeg legger til kommer “under” bloggen, sånn helt nederst når man har scrollet seg ferdig lissom? – Nybegynner sier jeg bare…Nå har du flaks som er venn med meg på msn sånn at jeg kan mate det inn med t-skje for deg. Men jeg kan jo gi deg utfordrngen ved å prøve litt alene først da 😉 Gå inn på dashbordet ditt,gå ned til innstillinger i venstremenye,klikk på «widgets» og så kan du sette opp en meny der inne som vil bli visende på forsiden av bloggen din. Får du problemer,så kom på msn når det passer. Skjønt det kan være greit å sjekke at jeg er der først.

Er du ensom? – Ikke om du kommer på msn.

Poona asks:

Hva drømte du å bli da du var fjorten? – Å bli ferdig med ungdomskolen..Skole var ikke kult på den tiden,dessuten var skolen stygg. Jeg synes derimot det hørtes mye kulere ut å gå på videregående,så jeg drømte om,eller så fram til,å bli rødruss. Jeg drømt ikke om å bli blåruss. Rød er best,ingen protest.

Går du noen ganger halvnaken i leiligheten? – Nei,jeg dusjer til og med med klær på jeg. Å være naken er en skam,mennesker er ikke skapt for å være naken. Adam og Eva var blottere.

Hvor mange planter har du i hus? -Da jeg var samboer sist hadde jeg,eller vi,over 100 på en gang,nå har jeg kun stakkarslige 9. Gidder ikke drasse med meg hjem flere. Jeg har kun grønnplanter sånn by the way,skjønt den ene er en orkide’,men den har ikke blomstret på et år eller noe. Frekt,så vurderer å pælme den på haue og ræva ut.

Hva får du aldri gjort? (finn.no-style) – Handlet på Finn.no,lese ut to bøker på en dag,bygget et eget hus for hånd,klaska Al Pachino på stumpen,endret på visse ting jeg har gjort..

Hvilket spørsmål har du ikke fått, som du kunne tenke deg å svare på? – Hva er den beste karakteren jeg har fått på skolen,og i hvilket fag.

Karianne lurer på følgende:

Hvordan ser du for deg 2012? – At jeg i begynnelsen av året kan komme til å havne rett ned i et dalsøkk fordi jeg vil trille ut fra Modum,og derfor vil bli deprimert og sur og grinete. Og så at det kanskje vil bedre seg etterhvert og at resten av året vil bli fint.

Hva er drømmejobben din? – Å jobbe på et treningssenter,gjerne både i adm,og være instruktør. Noe jeg liker å holde på med.

Kommer du til å gi alt på Modum? – Det får tiden vise,jeg kan jo falle på trynet allerede tidlig i fasen. Og så kommer det selvsagt an på hvor heftig sf fighter i mot.

Favorittsangen din? – Det varierer ganske ofte,og jeg liker flere,så det er vanskelig å velge,men kan nevne to: «Hate will get us nowhere» av El Cuero,og «Kungsholmens havn» av Melissa Horn.

Favorittserie? – Nå følger jeg ikke akkurat med på serier jeg da,men kan jo nevne «Frustrerte Fruer»
Beste boka? – Holy Lord,der kan jeg hvertfall ikke bare nevne en,for i år har jeg lest sykt mange fine bøker. Se på siden «bok anbefalinger» Vil hvertfall anbefale bøkene til Cecilia Samartin og Khaled Hosseini.

Angrer du på den første dietten som utløste alt slik det er idag? – Angrer ikke på selve dietten,men at jeg stakk fingrene i halsen fordi jeg var så fordømt utålmodig med tanken på vektnedgangen…

Hvordan drømte du om at livet skulle bli før du ble syk? – Jeg hadde i grunnen ikke noen spesielle framtidsdrømmer,jeg er mer av typen som tar ting som det kommer og tar valg ut i fra det når de står foran meg. Kind of impulsive..

LilleVinkel sine spm: (LilleVinkel har lukket blogg kun for spesielt utvalgte,som meg)

* Har du nattdrakt , og bruker du den ? – Klart jeg har det! Og når det er bikkjekaldt ute så bruker jeg den,samt 2 dyner.

* Favoritt is ? og event strø….. – Soft-is hvor halve isen er med jordbærstrø og den andre delen med lakrisstrø

*favoritt klesplagg – Store vide gode varme høstklær. Typ en svær lang grå genser jeg har,og noen tunikaer.

* har du et klesplagg du virkelig ikke liker å bruke, men som du ikke kan kaste…. å event årsak ? – Jeg har flere. Jeg kjøpte f.eks en topp her i påska i fjor som jeg ikke har brukt en gang. Det var salg på en butikk som skulle åpne nye lokaler en annen plass og hadde dermed salg på absolutt alt,og da var det bl.a «ta 5 for 100 kr»,så den toppen ble med fordi det ikke var noe annet jeg fant…

* bruker du solkrem i syden ? – Hell yes. Når jeg var der nå i sommer så begynte jeg med solfaktor 20,og ble veldig solbrent. Deretter økte jeg til faktor 30,og ble like solbrent..typ blemmer liksom..

* hvor mange sugerør får du plass til i munnen på en gang ? Jeg har ikke nok sugerør her til å prøve det ut..

Hvor mange blogger leser du egentlig ? sånn daglig hih – En hel skokk,kan fort bli en del utenom de faste jeg følger også..ikke så langt unna 150 ca…Ikke alltid jeg leser absolutt alle innleggene da,kommer litt an på tema og sånt.

*kan vi få se bilde av deg med sugerørene i munnen – Selvsagt,skulle bare mangle.

Sukkerspinneriet frågade:

Kan du strikke? – Om jeg kan! Jeg har strikket en veske jeg tenk. Tovet den gjorde jeg og. Dessuten har jeg strikket (egentlig mer som fingerheklet) mange luer.

Hva er ditt fineste barndomsminne? – tiden sammen med vennene mine oppi boretslaget der jeg bodde. Boksen går,fotball,soving i telt,småkjærester. Da spesielt på sommerstid.

Hva er det fineste noen har sagt til deg? – Jeg elsker deg. Du er hysterisk morsom. Og jeg bare…??

Har du noen hemmeligheter ingen vet? -Jepps. Har ikke alle det?

Hvilken forfatter synes du skriver best? Jeg har falt veldig for Cecilia Samartin og Paulo Coelho.

Om du kunne forandret en ting i verden, hva ville det vært? – Fred og politikk og sånt.

Del to av spørsmålene kommer på mandag! Så det er fortsatt muligheter for  spørre! Spørsmålsrunden finner du her.

19 tanker på “Svar på spørsmål,part one.

 1. Hahaha, Hærlig 🙂

  Du skuffer med lysbryteren da Laila, hun skrur jo på lyset før hun legger seg, altså (teskjevarianten) : Hun går inn på rommet, skrur på lyset, og legger seg. Mulig hun er redd for skremmeren, kanskje mamma/pappa skrur av lyset etter de har sagt god natt etc etc..Kapish?

  Nytt spm: Hva er den beste karakteren du har fått, og i hvilket fag ?

  Ha en flott dag da Laila 🙂

 2. Mythos!!! Yummy-yum 😀 Ahh… definitivt yndlings!
  Kjimser litt av «russevalget» ditt… Blå er best!! Når jeg var liten trodde jeg man kunne velge, så jeg ville være det broren min var, OG min yndlingsfarge! Så jeg furta skikkelig over at jeg måtte være rød :-p
  Store vide gode varme høstklær, Melissa Horn, Cecilia Samartin, Khaled Hosseini og Paulo Coelho ❤ ❤
  Love thy taste ;o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s