Driving home for x-mas

Fy faen,atter en sykt hektisk dag. Opp gørr-tidlig,går omtrent i søvne opp til jobb,svett og like trøtt da jeg kommer fram. På med nisselua som er statisk og får håret til å bli flatere enn flatest. Flere kopper kaffe (våkna litt,og klarte å late som jeg var hyper,men egentlig var det fordi jeg om noen timer hadde juleferie) Gnafse litt sjokkis og marsipan i pausen (som varte 1 time,noe vi likte veldig godt) Da klokken endelig ble tre så delte jeg ut noen klemmer og noen «god jul» før jeg føyk på dør. Snille eks’n min henta meg,og skulle plukke meg opp for å kjøre meg hjem før han skulle komme tilbake  45 min. senere for å kjøre meg ned til bussen. Jeg fikk satt inn kopper,drukne-vanne den ene planten (de andre er grønn planter,så de fikk nøye seg med en skvett),sørge for at søpla kom ut dørene,dusje,med klær,av med klær,og med klær igjen.Pakke ferdig kofferten,ned med gaver,ut med gaver,og ned igjen. En tung koffert og en huge pose med gaver og meg selv på lasset kom jeg meg ut døra og inn i bilen. Selvsagt kjørte vi ned midt i rushtrafikken,men det gikk med nød og neppe. Jeg kom ned til terminalen 4 min. før bussen gikk.

Da jeg fikk sagt «takk skal du ha for skyssen,hils familien,god jul,hadetbra» og gitt en klem,så måtte jeg gi penger til bussmannen  så fikk jeg endelig  planta ræva i bussetet. Da hadde jeg skuldrene oppunder ørene,var kvalm og sinnsykt sliten og var superstressa. Ikke hjalp det at jeg blir buss syk heller. Jeg måtte selvsagt sette meg rett foran en dude som pusta som en blåsebelg,og som når tlf ringte snakka så høyt at forbipasserende biler måtte ha daua av skrekk. Personen i andre enden hadde visst dårlig hørsel ettersom jeg forstod…No joke.

Litt før jeg var hjemme sendte jeg melding til søster’n om hvor jeg var,for hun skulle komme og møte meg og hjelpe meg å bære ned alt. Men ingen var å se,så da måtte jeg labbe ned alene. Og hvem er det som står i døra da jeg kom inn? Jessda,søstern her self. «Ka faen,æ skulla akkurat te å gå opp å møt dæ æ no...» Jeg bare:» &#%¤&%&(&TFG,litt sent nå kanskje…» Jeg fikk julebrus og kaffe,og så fant jeg nøtter i skapet. Jeg prøvde senke skuldrene. Da kom tante og kidsa på besøk…skravle,drikke mer kaffe,skravle..så kom mamma hjem fra jobb,som et pakk esel. Hun skulle ikke handle med seg noe hjem sa hun,men kom med 3 poser…djeez.

Jeg fant sofaen og «se og hør.» (som ingen leser…)

Juletreet var kommet opp (så klart…),fikk slengt gavene fra meg gaven,ble beglodd av de 5 nissene på dass,og nå sitter jeg i senga på det iskalde soverommet med fingre som truer med å fryse til istapper. Og på bare et fordømt døgn,så har alle bloggene jeg leser oppdatert,og det ga meg lesestoff på godt over en time,så nå er dere skyldig i at jeg er blitt sittende her til langt på natt. Takk skal dere faen hakke meg ha. Nå får denne dagen her takke for  seg,og det samme gjør jeg. (med mindre fatter’n som fortsatt er oppe og trasker ikke holder meg våken en stund til. Da må jeg opp og røske tak i han,kan da ikke holde på sånn,hallo,han fikk tross alt et par tjukksokker av meg i farsdagsgave i dag)

Mamma har pynta med omkring 20 nisser bare på rommet her,inkludert i disse er det en elgnisse,en lykketrollnisse,en nissekatt,en nisserotte (eller mus som ser ut som en rotte?) og en jævla nisseheks hengende på lampeskjermen 20 cm fra trynet mitt. Godt jobba mutter’n,det skal ikke stå på med julestemning her,hele leiligheten ser ut som nissens juleverksted på nordpolen. God jul.

8 tanker på “Driving home for x-mas

 1. Hahaha…jeg ler så jeg nesten ramler av sofaen.
  Ja nå er det du som er den skyldige i at jeg er våken og må lese din blogg midt på natten 😉
  Natterangler Laila.
  Høres ut som du har hatt en skikkelig hektisk dag , men så godt at du nå endelig har kommet frem til «julenissens verksted» og kan underholde familien din og nissene i noen dager mens du knasker julegodis og bare lader kreftene.
  Sleng deg på sofaen og bare nyt fridagene.
  Håper nissen har masse fint til deg i år siden du faktisk nesten er på hans verksted…kan du hilse han og spør om han vil sende den lille sminke pungen som parfymeriet her selger 🙂
  + et par bøker, kamera og en stor eske med godis :-))

  Klems

 2. Du er fantastisk god til å skrive humoristisk! Må le jeg altså, på en god måte! Jeg håper du klarer å slappe av nå som du ENDELIG har kommet deg hjem, det kan jo ikke være så mye du mangler nå skal man tro 🙂 Sender deg en stor bitte-lille-julaften klem 😀

 3. Det hørtes ut som en hektisk dag ja o.O
  Men må le av innlegget alså, serlig dette :
  «Godt jobba mutter’n,det skal ikke stå på med julestemning her,hele leiligheten ser ut som nissens juleverksted på nordpolen. God jul.»
  Ler meg ihjel!!! x’D

 4. Tusen takk for gode ord på min blogg. Ønsker deg fine stunder i dagene fremover. Nisseklem fra meg

 5. Herregud, nå lo jeg godt!!!

  «…og en jævla nisseheks hengende på lampeskjermen 20 cm fra trynet mitt». LOL! Høres koselig ut, synes jeg. Julen er jo litt overdådig, da.

  Elsker bildet 🙂 GOD JUL, Laila!!!

  Stor klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s