Da har jeg vakthund.

Det er så typisk på denne kanten av landet, at sommerdagene kommer. Ikke at de varer i strekk, men sånn en her, og en der. Hvor sommeren egentlig ble av aner jeg ikke, den regnet mer eller mindre bort. Så nå krysser jeg hvertfall fingrene for en fin sensommer. Spesielt trenger jeg finvær den neste uken, for nå har jeg fått en vakthund i hus. Skal passe skinnskrotten til eks’n mens han i dag dro til syden. Synes heller han kunne ha plassert vekk skinnet og tatt meg med på tur. Men neeeida. Det skal jo bli spennende å se hvordan, eller om, skinnet slår seg til ro her, han er liksom på hugget bare jeg rører på meg oppi stolen. «Knirk», og hodet er oppe tvert. «Knitre», kroppen er halvveis oppe. «Kremt», boing, så er han opp på labbene. Går jeg på do, så lurer han fælt på hva jeg skal, lager jeg mat, så er han så nysgjerrig at han holder på å dævve. Sin egen mat er ikke like spennende.

 

Han pleier å få 3 turer hver dag, og eks’n var vel ute med han tidlig i dag, + at de gikk opp hit, mensiden det endelig var en finværsdag her, så kunne jeg bare ikke sitte inne, så da tok jeg han liksågodt med ut på tur 1 times tid etter han kom hit. Bikkja altså. Jeg hadde ikke en bestemt rute vi skulle gå, jeg tok det bare litt sånn hipp som happ, og så endte vi oppi marka her. 1 time opp, og bikkjeskrotten som drar som bare pokker, han var helt utslitt. Drakk grådig av et vann vi tok en pause ved, og satte seg under benken, det var visst litt varmt…han er for det meste svart, så kanskje ikke så rart. Jeg visste om en lur vei tilbake, hadde gått der en gang før, opp gjennom marka.Vi gikk og gikk, og plutselig skjønte jeg ikke bæret. Hm..kan umulig stemme at vi skal gå oppover, når jeg bor nedover… Så da måtte vi snu. Jaha, nåå er vi på rett vei ja. Men så skjønte jeg ikke hvor i helsike vi var kommet…og vi gikk og vi gikk. Havnet plutselig, og endelig, til slutt ved en vei jeg visste hvor var. Gikk og gikk videre, til jeg trodde beina skulle ramle av. Hallo beinhinnebetennelse. Nesten 3 timer…og ennå må han ut på en tur til i dag, og ennå er vi på dag 1 av 8. Djeez. Han har også havnet i fight med 3 andre bikkjer i dag…holy crap. Nevnte jeg at jeg skulle ha han i 8 dager?

Ingen skal si at jeg ikke får trim den neste uken hvertfall, og holder været seg bra, så får jeg kanskje litt farve også. Middagen i dag ble rimelig heftig, jeg hadde en pose med moreller av eks’n. Det ble en stor skål det gitt. Kjenner at jeg ikke orker så mye i varmen, mat altså. Da frister det mer med noe søtt, frukt f.eks. Og knekkebrød med jordbærsyltetøy. Jeg glemmer liksom hvor godt det egentlig er. Undervurdert vil jeg si. Burde ha tatt meg en tur oppi marka og plukket blåbær også, men da må jeg et stykke unna, og det blir nok lange turer den nesten uken. Kan ikke ta med han, og plassere han rundt et tre, da kommer han til å kjede ræva av seg.

Kom meg velberget gjennom dagen i går, og siden kontoen ikke akkurat bugner over med penger, så må det bare gå bra framover nå..Får vel si at det er positivt kanskje..

NUH er det avslapping noen timer før det blir ut på tur igjen…

17 tanker på “Da har jeg vakthund.

 1. Hehe, gøy med hund og ekstra gøy å gå på tur da 🙂 Godt du kom deg hjem! Nyt det mens du kan, men gled deg til han våkner tidlig i morgen og vil ut på do :p

 2. hahaha…oh jeg synes virkelig jeg ser voffsen som ligger i stua å følger med på alt du gjør. Hvilken tur du gav han…setter standar første dagen for de neste dagene…8 dager med voffse…jepp blir nok en del turer . La oss bare håpe at han sover godt om natten og ikke gauler for hver minste lyd eller bevegelse….sånn nervøse hund som nesten skremmer vettet av andre bare det er en lyd utenfor..iik

  • Han bjeffer heldigvis ikke, da hadde jeg pokker ikke orket assa. Han var et helvete å få inn på kjøkkenet i natt da, han nektet å gå inn der for natten ja. Hææærregud…slit.

 3. Nei,hvorfor gå oppover når du bor nedover!Hehe,kan du si,godt spørsmål…
  Moro med bikkjer.Selv skal jeg faktisk overta naboens 12 års gammel hankatt,lurer fælt på åssen det skal gå,men han trenger ikke noen mosjon av meg da…fiksere sjæl.

 4. Åh, så deilig! Har selv en åtteåring som jeg noen ganger omtaler som min bedre halvdel, men når hun slår seg vrang (som i dag), merker jeg at jeg misunner de hundeløse litt mer enn jeg skulle ønske. Poenget er at jeg godt forstår frustrasjonen, men etter den firbeinte slår seg til ro, kommer nok det hele til å bli en glede. Håper du får nytt dagene som hundeeier!

  • Han faller ikke helt til ro, oppkavet og masete. Men på tur er alt bra liksom. Jeg merker at jeg ikke skal ha hund så lenge det bare er meg… Godt dette bare er en uke, haha. ❤

 5. hehe, høres ikke ut som du er så veldig begeistret for hunder ;p Hva slags rase er det ? Håper han slår seg til ro snart, og at dere kan få en fin uke sammen 🙂

 6. Jeg kan godt bytte, elsker hunder 🙂 Men tro meg – du vil ikke ha katten min, i hvert fall ikke eldstemann. I så fall må du få vernesko med i byttehandelen.

  Håper dere får gode dager 🙂
  *klemmeklem*

 7. Det er gøy å være hundevakt!

  Det har vært flere fine varme dager på rappen her i Oslo nå. Deilig! Håper det varer enda lenger!

  *klemme masse på*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s