Relasjoner,positivt vs negativt


I morgen er det time med psyk. igjen.
I morgen skal jeg spørre om han har satt en diagnose på meg. Det er det jeg vet,det er det jeg vil ta opp,det er det jeg ønsker å vite. Jeg ønsker å vite om han,på noen av sine observasjoner har et grunnlag for å legge opp timene som han gjør. Det er ikke det at han planlegger timene,han tar jo opp tråden fra sist gang,men vi brukte omtrent hele det første året på å snakke mye om relasjoner,som jeg i grunnen ikke har så store vanskeligheter med. Jeg klarer å forholde meg til mennesker. Jeg har gode relasjoner,selv om det ikke alltid snakkes om min sf. Men jeg synes det er veldig greit,fordi jeg også ønsker å kunne forholde meg til andre mennesker på andre områder enn min sf. Jeg ønsker å ha relasjoner med andre mennesker rundt meg på utenom-syke områder. Jeg orker ikke at alt skal dreie seg om min sf,jeg lever livet mitt på andre områder også.

Og det viktigste for meg er å ta vare på,og fokusere på de positive relasjonen jeg har. Luke vekk det som er negativt. Mennesker som drar den positive energien ut av meg,som blir store irritasjonsmoment. Been there,done that. Trenger det ikke.Vil ikke ha det. Bye bye,get out of my life. You are not welcome here anymore.

Mange mener at det å omgås så mange psyke mennesker ikke er så bra,at man blir triggere for hverandre,at man vedlikeholder det syke. Jeg er ikke enig i dette. Jeg har flere venner som er psyke,som sliter med en sf. Men,vi har et vanlig vennskap. Vi gjør venneting. Vi gjør andre ting. Den eneste forskjellen er at vi også kan være oss selv fullt og helt,vi er sammen med andre som skjønner og forstår.Det hjelper så masse. Jeg er glad for at jeg har både friske og syke venner.
Og jeg er blitt flinkere på å luke vekk de negative relasjonen jeg har.

Jeg har ikke problemer med relasjoner.

Så jeg er litt spent på hva han mener,hva han har sett,eller fortsatt ser.

2 tanker på “Relasjoner,positivt vs negativt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s