Haster avgårde til Oslo city


Klokka ringer kl.09.00,nekter nesten å tro at det er sant at jeg må opp allerede.Men kunne visst ligge litt lengre.Spiller spill på tlf,ergrer meg at jeg for pokker ikke kommer på neste level. Tvinger meg etterhvert opp fordi husverten knakker på døra for å fortelle at hun skulle ut en tur.»Er det noe du trenger?» «Ja,en pepsi max» «Ok,det skal jeg ordne for deg» «Flott,so long»

Av med dyna,på med klærne,opp og vaske.Vaske tørk,vaske,tørk.Feeeerdi. «Shit,time to go to work» halvløpe nedover,Sahara i munnen,inn på butikken,gripe tak i en pepsi max og en troika. «Blir 10.min. forsinka» «Det er i orden :)» Halveløper videre.Kjenner hver minste stein under foten,for skoene har verdens tynneste såler.Kom på jobb,i følge klokka der så kom jeg bare 2 min. over tiden. Blablabla,»god tur,kos deg» «Takk for det,ha det bra»

Slappe av en liten time.Bla i avisa,skrive opp noen tlf.nr,kaste øynene bort på tv’n,tar dem tilbake.Steke kjøttdeig,koke pasta,kutta rødløk,kutte sjampignon,sop i hop,opp av stolen,sett deg her,spis. Jeg spiser med. Dette tar litt tid. Vaske opp etter rotet,rydde ut av oppvaskmaskina,stappe inn nytt. Ferdig,opp i sofaen.En pitteliten pust i bakken,med «vil du bli millionær» på tv.
Et lite besøk som kom og gikk. «Skal vi gå oss en tur ut kanskje?» Jepp,and so we did.

På med klær og caps.Ut av døra,tusle ned mot byen. Treffer Camilla,blablabla,bye bye,see you later. Treffer Ian,blablabla. Han henger på,skravle skravle,Ian er flink og skravle (som meg,så det går bra) Heimat vi går. Av med klær,inn med mat,oppi sofaen. Slutt på jobb,»hey ho,skravle skravle,ha det bra»

Blablabla med Ian på vei hjem,blablabla,hele veien hjem (djezez that man can talk) Jeg ville gå minst i dobbelt tempo som han,men neida…»Jeg må hjem,nååå.Nuh,helst i går!!» «Faen dette går treiiigt!!!» Ha det bra,see you later. Traske fort fort hjem. Av med ytterklær,kaste i seg ostepop,potetgull og troika. Klokken er blitt 00.30,maten (kaller det mat) skal opp nå,og jeg burde vært i seng for hvertfall en time siden. I better hurry up!!!

Jeg reiser til Oslo om 7 timer!

Stress gjør meg irritert når det vedvarer hele dagen.Tjas og mas,og kav!!!!!

NUH! Off to badet,så senga.

Ha det bra,so long!

2 tanker på “Haster avgårde til Oslo city

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s