Sittesår?

Her har jeg sånn halvveis lovet et nytt innlegg med søkemotor, og igjen, etter mange måneder med opphold på den fronten, så bladde jeg meg gjennom hele den lista over statistikk. Og hva skuer mitt øye? Nitriste og kjedelige søkeord som stort sett er sykdomsbasert. Og det gidder jeg seriøst ikke ta med, når stort sett alt annet handler om nettopp det her i bloggen. Jeg fikk riktignok skrapet sammen noen få her (søkeord altså), men en skulle jo tro det var noe mer spennende etter så lang tid. Eller, de søker etter feil ting tydeligvis. Sykdom er ikke morsomt, jeg synes folk bør fleske til med noe skikkelig freaka greier når de først er i gang med å la fingrene hamre over tastaturet. Det er ikke akkurat sånn at jeg sitter gira opp under taket lengre for å skrive disse innleggene, så da burde folket i det minste gjøre en innsats. Ikke er det sånn at jeg har lite tid å bruke på å skrive et innlegg heller, så det er nesten så vurderer å slenge med noen egne søkeord. Men etter nøye overveielse så gidder jeg ikke.

Noen lurer kanskje på hva disse søkemotorinnleggene dreier seg om, de som ikke har lest noen tidligere mener jeg. Altså, det er for det første bare innlegg om tull og svada. I oversikten over statistikk her i bloggen, så er søkemotor en del av greia. Det vil si at jeg får opp ord/setninger som folk har søkt på (via google f.eks) som på en eller smerkelig måte har ført dem inn på min blogg. Jeg skjønner at mye angående sykdom fører dem inn hit altså, og har jeg skrevet noe om visse  andre ting, så er det også forståelig. Men andre ting igjen…? Så greia her er altså at jeg da tar for meg disse søkene, og prøver å svare litt på dem på en måte..Nok snakka. Her kommer det bittelille knippet jeg sopet sammen.

 

*hårsveis til lite hode. – Jeg vet ikke helt om jeg skal tolke det som at noen synes jeg har lite hode? Greit nok at jeg ikke er helt fornøyd med hvordan kroppen er formet, men har i grunnen aldri lagt merke til om hodet er i misforhold til kroppen. Det ville kanskje være noe jeg hadde ville bemerket meg? Hva hårsveis angår, så er håret mitt flat og hinsides trist, så skal jeg ha noen frisyre på det, bør det være kort og bustete..ellers kommer midtskillen tvert. Gosha meg.

*røde flekker på låret. – Snakker vi nå om ditt, eller mitt lår? Nå sitter jeg riktignok med en steikvarm pc på fanget, så det er ikke utenkelig  at det dukker opp noen røde flekker der etterhvert, med tanke på at min hud er meget sensitiv for det meste… Om det er ditt lår så har jeg ikke snøring. Har du dasket deg selv?

*spyr når jeg tenker. –  Da er det nesten så jeg håper du er tankeløs..

*Sittesår ved influensa. –  Da er det kanskje greit å lette litt på stumpen og bevege seg litt, man er tross alt (som oftest) ikke dausyk om man har influensa, om man da ikke er mann..de har en tendens til å bli veldig sjuke da. (No offence).

*spiste frossen pizza og ble nummen på tunga. –  Anbefaler litt dasking for å få liv i den igjen. Pleier visst å funke har jeg hørt. Og bare av ren nysgjerrighet, var du jævlig sulten?

*kirkeklokker søndag. –  Dette har beklaget meg (bannet og steiket over) tidligere. Kirken nedi bakken her har ikke vett på å tenke over at de setter hjertet i halsen på en halv bydel når de setter i gang med jamringen der nede. Og ikke er det bare 3 ding-dong’er heller, neida, de slår på stortromma og lar det dure og gå i bortimot 1 time, men noen pauser innimellom. Oppstart? Klokken 10 på en søndag formiddag. Ugudelig spør du meg. Jeg har vurdert sterkt og gå til innkjøp av enorme mengder av vatt, sånn at jeg kan snike meg ned på lørdagsnatta for å polstre innsiden av dette klokkehuset. Makan.

*kjære jesus kristus. hvorfor har du ført meg oppi dette? – Ja, det er det jeg spør om hver søndag formiddag også. Greit å ha noen å skylde på mener jeg.

*Du skal herde din far og din mor. –.Hvor kan jeg herde dem? På en stålfabrikk?

*tørr nekrose trenger ikke være vondt. – Jeg har i grunnen ingen planer om å prøve, holder meg til det jeg vet med sikkerhet ikke er vondt jeg.

*godt nytt år eller godt nyttår?. – Det er kanskje litt vel tidlig (eventuelt veldig sent?) med noen av delene ennå? Til opplysning er det november nå.

*katt som kysser krokodille. – Har ikke en så altfor stor omgangskrets innenfor dyreriket, men har ikke hørt om noen historier på det området. Men her i sommer så jeg et dyreprogram på animal planets, der det var en beintøff katt i en dyrepark (den forholdt seg som regel rundt området der folka jobbet) som vandret ved vannkanten der krokodillene (eller alligatorene) holdt til. Plutselig kom en av beistene labbende opp på land og gurglet disse lydene mot katten. Men den ga beistet kvitøyet, freste og angrep den. Og jaggu ble ikke krokofanten skeptisk og trakk seg tilbake i vannet igjen. Kødder ikke med katta!

 

Jaaah, det var det gitt. Spennende ja? Må si jeg har opplevd mer spennende ting enn dette. Det finnes ikke akkurat andre spennende ting å fortelle heller, nå er det jo ikke sånn at det er en evighet siden jeg sist oppdaterte, og det får da være måte på hvor mye spenning som skal skje på noen få dager. Det er helg, kanskje skjer det noe spennende da? Ikke at jeg helt har trua, det er møkkavær her (spennende?), så det blir vel stort sett å holde seg innendørs vil jeg tro. Nå sitter jeg her og lurer på om det er for tidlig å begynne og høre på julemusikk…

9 tanker på “Sittesår?

 1. Jeg har kommet fram tila t gjør jeg julerelaterte ting, som å pakke inn pakker eller handle julegaver på nettet så kaan jeg høre på julemusikk så mye jeg vil, ellers syns jeg det er litt tidlig.

  • Tenkte samme tanke jeg og. Om jeg skal lage noe/ pakke inn gaver, så er det virkelig lov. Ikke at jeg egentlig bryr meg så mye da. Vanligvis har jeg begynt i sept/okt, så er i grunnen sent ute i år.

 2. Du er så flink og morsom til disse innleggene, digger de 🙂 De får meg til å le hver gang 😀

  Jeg har hørt litt julemusikk, nå nærmer det seg jo desember :)<3

 3. Nå fikk jeg fredagsfølelse! (Selv om det ikke er fredag.) Min søkemotorstatistikk har dødd, får bare opp «ukjent søkeuttrykk». Kanskje det er sensurert fordi det er så kjedelig.

  PS: Du vet at det finnes to typer influensa? Den vanlige typen som kvinner og barn får, og den uuholdelig smertefulle, dødelige typen som rammer menn. 😉

  • Det må virkelig være to typer influensa ja, for jeg har aldri opplevd den voldsomme typen som menn får, selv om jeg blir slappis og det er slitsomt. Høhø.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s