Ikke alt kan deles.

Long time no see. Nei vent, det er jo ikke lenge siden egentlig, men det kan føles sånn i bloggverdenen når jeg tidligere tross alt skrev oftere. Det er ikke det at jeg ikke har noe å skrive egentlig, det ligger mer i det at jeg verken kan, eller vil dele det som surrer i hodet på meg om dagen. Som jeg har nevnt før, så kan jeg dele mye, men da stort sett det som går på sykdom, sånn jeg føler er ok å kunne dele, men det er også andre områder, både på sykdom og generelt, som jeg ikke ønsker å dele. Det hadde selvsagt ville ha forklart en god del om jeg skrev alt, kanskje gjort at mer ble forståelig for dere som leser, men det som betyr noe, er at det er viktig for meg, og jeg får en forståelse (hvertfall til dels) for hvordan alt henger sammen, og hvorfor det er slik og sånn. I går formulerte jeg et sårt innlegg oppi hodet mitt, men jeg valgte likevel å ikke skrive det, fordi jeg ville ha gått overfor min egen grense av det som er for privat, og fordi jeg ikke ønsker tilbakemeldinger fra folk som ikke skjønner en døyt, men tror de gjør det. Likevel vet jeg at mange kan skjønne og relatere seg til det. Det er ikke viktig for meg å dele alt med hvem som helst, jeg deler noe med noen, men aller mest til min behandler her, og jeg har også delt en god del med mine nærmeste (behandler, primær og noen andre ansatte) på Modum. Men heller ikke alle der vet alt, det vil si, ikke alle av dem har hele historien, den delte jeg stort sett med mine to kontakter.

Samtidig så ønsker jeg ikke at bloggen skal bli noe syt og klage sted, der alt er bare sorgen. Jeg kan si så mye som at det ikke går så bra om dagen, av ulike grunner, og på ulike områder, det får holde. Det surrer som sagt mye oppi topplokket, og til tider føler jeg at jeg står bom fast. Men ting vil nok ordne seg, litt etter litt, jeg kan jo ikke slippe taket på håpet eller troen. Det er disse små stegene da. Det er viktig å gå dem, for å unngå å bryte sammen og tryne kraftig. Jeg føler i grunnen ikke for å gjøre det, tviler på at jeg vil føle meg ok med å være moset og full av sår og skader (av å tryne altså). Bare for å få sagt det også, så er jeg fullstendig klar over at livet ikke alltid bare går oppover, om noen skulle lure på om jeg hadde glemt nettopp det.

Med litt motivasjon til å skrive, og ikke noe ønske om å dele alt, så har det det vært dager med opphold fra skrivingen her, og fredagsinnleggene med søkemotor har dermed også uteblitt. Jeg har vurdert å droppe dem, men hva mener dere? Anyway, tar det hvertfall med i dag da, siden det er så lenge siden sist…

 

Leppefisk – Det sier seg selv at dette er den riktige plassen å havne på når du søker på det. Jeg har jo de leppene, og de kan virkelig ikke sammenlignes med noe annet.

for ikke å glemme hockeysveis 80 tallet – Skjønner nesten ikke hva du mener…skjønt jeg kan jo nevne at den var inn på -90 tallet også (jeg har bevis, men nekter grasalt å vise det..)

hvorfor rompa mi blir lyd – Nååå henger jeg virkelig ikke med her…

helvetes kirkeklokker – Nei du sier ikke det gitt. Gjett en gang hva jeg våknet  til i dag. På en fredag! Jeg lå i ørska og chattet med noen, og lurte på om vedkommende vennligst kunne pelle seg fra Nederland på flekken, for å komme og holde for ørene mine sånn at jeg muligens kunne sovne igjen. Hadde jeg skulle gjort dette selv, så ville jeg ha bruktalle krefter og all konsentrasjon på å skvise fingrene så hardt i ørene at jeg neppe hadde sovnet igjen. Og puta over hodet lurer du på? Vel, den søvnen kunne jo ha vart for evig..Fordømte kirkeklokker!

hvorfor sier vi pepling – Har ikke pepling.

hvordan bli kvalmen med vilje – Jo, det kan jeg fortelle deg. Lukt på avocado, og du brekker deg kjapper enn svint.

virkning på øyne pepsi max – Jeg får stjerner i øynene hvertfall.

den følelsen når ikke får sove – Våken? Den er fæl, hvertfall når jeg vil sove, mens kirkeklokkene kimer i det vide og brede.

tålmodigheten sprukket – Jeg har superlim om du trenger det. Funker som bare det.

trillekoffert til scrapbooking – Det vil nok gjøre seg i en scrapbook, blir en fin og nett bok det skal du se.

pia haraldsen sparker folk i ballene – Godt jeg ikke har baller eller planer om å treffe henne. Ganske frekt gjort synes jeg. Bøllefrø.

 

Synes forresten folk må roe reka litt, og ikke søke så mye på sykdom og fordervelse, hele søkemotorfeltet er jo overloaded med det, og da blir det ikke mye action over disse innleggene heller. Nå er det litt nederlands chatting igjen ser jeg, og så blir det en treningsøkt etterhvert. Får vel avslutte med et flott øyeblikk fra i går da.

 

solnedgang

23 tanker på “Ikke alt kan deles.

 1. Nydelig bilde ❤

  Haha, leppefisk 😛 Måtte google det, og jeg kan ikke si at jeg ser likheten eller sammenhengen 😛

  Det er ikke alt som skal deles 🙂 Og små skritt er som regel det tryggeste og det beste 🙂 Også håper jeg at det som ikke går så bra for tiden går bedre etterhvert.

  *klemse på*

 2. Hei, jeg skjønner godt at du ikke vil del alt på bloggen, noe er bare privat og ferdig med det.Desverre så er livet som en god norsk landevei, lange tunneller, dype daler, krappe svinger,men så går det litt fram et lite stykke. Det er noen ganger når en føler seg helt låst fast at endringer skjer
  Jeg ønsker du snart får bedre dager for det fortjener du.

 3. Det er bra å ha grenser for hva man legger ut i offentligheten. man blir kanskje litt mindre sårbar da? Utrolig fint bilde! Du er flink og ta bilder. Ønsker deg en fin helg. Klem ❤

 4. Jeg synes du er dyktig til å sette grenser for deg selv, i hvert fall her på bloggen (noe annet vet jeg jo lite om!). For på trynet skal du ikke!

  Kjempefint bilde, takk for at du delte det!
  *klem*

 5. Grensen mellom personlig og privat er hårfin, og det man kjenner man er ukomfortabel med å dele, bør man nok ikke dele på det O´store internett.
  Jeg er i tankeboksen på hvordan det vil bli fremover inne på mitt lille sted. Starter på scratch nå, og må finne en balanse som både er trygg og komfortabel. Spent og usikker 😉

  Herrefred, Laila… Jeg har sett mange fine bilder fra deg, men dette tror jeg må være et av de fineste… FOR et øyeblikk… *roisjelenavåsepå*
  Håper du har gode mennesker rundt deg som du kan lufte ut litt til, og at det vanskelige vil bli litt og litt mindre vanskelig.
  *god klem*

  • Alle trenger grenser og privatliv, jeg ønsker hvertfall ikke å utlevere meg fullt og helt. For meg er det ikke en hårfin grense engang, men en ganske kraftig en føler jeg.
   Kan være greit med en ny start da, vil du beholde samme bloggadr? Hvis ikke, så vil du vel legge den ut i den bloggen du har nå? Jeg vil hvertfall fortsette å følge deg 🙂
   Tusen takk søte du, det var en flott ettermiddag, og jeg elsker solnedganger 😀

   Jeg lufter i grunnen bare det meste hos psykologen min jeg, der føles det hvertfall greit å få det ut..

   • Jeg har samme adresse, men vil nok skrive på en annen måte… Det er der denne «hårfine» grensen min kommer inn, hva vil jeg være komfortabel med? (psst.. for hvis du går inn og ser nå – ser du meg! Hoho – stort steg for liten jente 😉
    Håper du får en god ny uke, og at du får oppleve fine solnedganger ❤ Elsker de jeg også, og det er nydelig å være i marka da den står opp 😉 Fine solen vår! )

 6. Det er viktig å ta vare på seg selv og kjenne hvor grensene går, og veldig sant det du skriver det viktigste er at du selv forstår og veldig slitsom med de som tror de forstår og har alle svarene spesielt på noen tema.. Jeg liker bloggen din og å følge deg 🙂 ❤ ❤

  Nyyydelig bilde, du er utrolig flink ❤ ❤

  haha leppefisk og trillekoffert til scrapbooking 😉

 7. Sender deg mange gode tanker ❤ ❤ Du er dyktig på å holde ut og det kommer bedre dager igjen Laila 🙂 Godt du har noen å dele med og bra du klarer sette grenser.

  Utrolig nydelig bilde!!

 8. Ja, livet går jo opp og ned, men liker ikke å lese at du ikke har det bra fordet… Håper denne perioden går raskt over, og at du får det bedre snart 🙂 Sender deg masse gode tanker, Laila!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s