«You deserve to be happy». Silikonarmbånd.

Jeg er ganske glad i sånne silikonarmbånd med budskap på. Ikke at jeg har så forferdelig mange, men har tre stykker så langt. Det gule, Livestrong, til støtte for kreftsaken som var for noen år siden, opprettet av syklist Lance Armstrong. Jeg har også et blått, som står for støtte i kampen mot voldtekt, og et oransj som symboliserer «mot selvskading». Nå har jeg også bestilt meg ett i lilla, i forbindelse med saken «Purple project» som jeg skrev om i går.

Hvis du også ønsker å bestille et, så legger jeg ved linken her. Det koster 3 dollar totalt så lenge man bor utenfor USA. 16 kr. Jeg har nå fått mail om at det er sendt, og at det ankommer neste uke. Yay. Kan jo alltids håpe at jeg får det før jeg reiser hjem på torsdag, ellers blir det jo en fin bursdagsgave til meg selv på nyåret, høhø.

You deserve to be happy.

 

tumblr_mesra1SGEY1qji3q6

 

Bildet er stjææært fra den hjemmesiden.

12 tanker på “«You deserve to be happy». Silikonarmbånd.

  1. Jeg skulle ønske slike bånd kom i flere størrelser! Som regel er de onesize og de bare ramler av meg for jeg har så små hender. Jeg hadde ett sånt oransje ett men det falt av hele tiden så katten fikk det. Også har jeg hatt ett annet også, men det mistet jeg et sted mellom Oslo S og Nationaltheatret så det har jeg aldri sett igjen.

    Men jeg kjøpte de jo likevel, fordi pengene går til en god sak 🙂 Så får de heller bli borte under sofaen eller på gata 😛 Det viktigste er jo at budskapet kommer frem 🙂 så jeg tror jeg skal kjøpe et sånt et også jeg 🙂 16 kr er jo ikke mye! Også blir det en fin julegave til katten også, for hun elsker slike bånd ^_^

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s