Eating disorder awareness, «Purple project»

I morgen, 15.desember, er dagen for «Eating disorder awareness», der vi står opp for å bevisstgjøre om spiseforstyrrelser. En jente har startet opp et prosjekt som heter «Purple project», lilla fordi det er fargen som representerer spiseforstyrrelser. (Nei, det er ikke derfor lilla er min favorittfarge). Hun har opprettet en egen facebookside for dette prosjektet, og invitasjoner er blitt sendt ut til de hun kjente, og de igjen sendte til de de kjente  osv osv. Jeg kjenner syke fra flere plasser i verden, og jeg endte dermed også opp med å få denne invitasjonen, og jeg sendte den videre til mine kjente. Prosjektet er veldig stort nå, med over 4500 som allerede skal delta. Å delta betyr i grunnen bare at du er med på å bevisstgjøre det, og dette gjelder da overalt i verden. En del av prosjektet Lizzie, som hun heter, har startet opp, går ut på at vi som ønsket det,har delte bilder med en tekst om hvorfor vi bruker/går i lilla. Alle kan delta, om du er syk selv, har vært syk, om du vil støtte en venn, datter, mor, bror eller hva det enn er. Jeg legger ved linken til siden her, så kan den som vil gå inn og se, og også delta om dere ønsker det.

Purple project.

Hun vil i morgen, sette sammen alle bildene som er sendt inn til henne på mail, og lage en video av det, og spre det ut i sosiale medier.  Jeg delte også et bilde den dagen jeg fikk invitasjonen til å være med, på facebooksiden, og jeg sendte det på mail til Lizzie.

 

Purple

 

 

Nå har det gått en del tilbake med meg siden utskrivelsen fra Modum i januar, men det betyr likevel ikke at jeg har mistet håpet om at jeg en dag hvertfall skal komme meg nærmer frisk enn syk. Noen av oss må gå en litt lengre vei enn andre. Som den snille mannen på Modum sa til meg en gang «Husk at du har vært syk i 17 år, og sammenligner du det med denne innleggelsen, så er det bare en dråpe i havet. Sammenligner du de få årene du har vært i behandling, så er det noen få dråper. Det tar tid å bli frisk». Jeg vet det, sånn er det, det har jeg innfunnet meg med, ting tar tid.

13 tanker på “Eating disorder awareness, «Purple project»

  1. Utrolig bra ❤ ❤ i<3 TTT er ikke alltid lett å akseptere, det har jeg strevd med veeeldig, men begynner å nærme meg litt mer og mer og når jeg las det her og din tanke om det var det god hjelp ❤ ❤ men en dag er vi der vi jobber for, I believe in you ❤ ❤ ❤

  2. For et flott prosjekt…Tenk at noen klarer å komme på noe så supert og få så mange med på det. Lilla er en nydelig farge ❤

  3. Ingenting som er bedre å få satt spiseforstyrrelser litt i fokus på litt andre måter syns du er flink jeg! Er jo mye å lære av psykiske lidelser gennerelt på godt og vondt:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s