Måtte bare si ifra.

Nå kan jeg senke skuldrene noen få hakk, typ, noen cm eller noe, for nå har jeg fått sendt avgårde siste gave og julekort. Sykt godt å ha fått unna alt, og det innenfor tiden, 16.desember som de minner oss om hvert eneste år. Posten altså. Så nå bør jo alt komme fram innen julen er over oss, og det er jo ikke så fordømt lenge til heller. Jeg vender snuten hjemover om litt over en uke tenker jeg, ikke helt bestemt meg for hvilken dag jeg reiser, men nærmere mot neste helg en gang. Får bare håpe at snøen blir liggende nå da, sånn at julestemningen holder seg. Det er hvertfall jul hjemme hos meg, så jeg kan jo alltids bare holde meg inne bak persiennene så klart, da vil det jo ikke bli noe problem, men nå er det nå en gang sånn at jeg må ut døra om dagene da. Jeg kjøpte meg en svibel her i forrige uke, og nå som varmen står på ganske godt her, så har den blomstret ganske så bra bare i løpet av denne dagen. Hurraaa. Det er den optimale julelukten for meg hvertfall. Den er rooosaaa og fin.

Jeg lider valgets kvaler når det kommer til julekjoler i år, valget står mellom en lilla, to svart og en grønn. Alle er fine, men jeg har ikke behov for å pakke med meg alle liksom.  Jaja,  får vel være fornøyd med at jeg hvertfall slipper å kjøpe en ny, for jeg har ikke akkurat slitt ut noen av dem. Den grønne har jeg vel bare brukt en gang før. Foruten julaften så skal vel klesvalget gå greit tror jeg. Har liksom en plan i hodet om at jeg ikke skal pakke med meg så mye, men skal jo tross alt være hjemme en stund, så trenger jo litt likevel. Skjønt jeg kan jo vrenge klærne, og bruke dem på begge sidene. Kabalen går vel opp i år også vil jeg tro.

Her er kjolene jeg har tenkt da…

kjolene

Måtte ta med to bilder på den øverste, for detaljene foran på kjolen kom liksom ikke så godt fram på avstand..Det heller i grunnen i mot den lilla og den øverste svarte, for de er mest behagelige å gå i.. ignore the batwings forresten (ja, armene)

På mandag hadde jeg time med behandleren min igjen, og det er vel en underdrivelse å si at jeg var irritert. Kjenner at jeg er sliten av behandling, samtidig som det var en del ting jeg reagerte på. Men, nå klarte jeg hvertfall å si klart og tydelig hva jeg mente om visse ting, så får vi se da, hva som kommer ut av det. Synes det er litt ubehagelig å måtte si sånne ting, men nå var jeg der at jeg følte at jeg bare måtte, jeg kan jo ikke ta hensyn til henne i første omgang, når jeg er der for min egen del. Og jeg trengte å påpeke det. Dessuten handler det jo om kommunikasjon, og den skal jo gå to veier, tross alt. Jeg syntes den timen var litt lang, så var glad da den nærmet seg slutten, og håpet egentlig at jeg fikk behandlingsfri til over nyåret, men neida, hun var ledig neste uke også gitt. Jaja, da er jo jula bare noen få dager unna, så da skal det hvertfall bli godt å gå ut derifra.

Skulle ha møte med de fine IKS jentene senere den dagen, men hun ene ble forhindret fra å komme likevel, så da endte det opp med at vi tre andre ble sittende på cafe et par timer og drikke kaffe og skravle. Veldig hyggelig og avslappende. Ble en treningsøkt på meg etter det igjen, og gleden var ganske stor da jeg kom dit og så at de har fått nye spinningsykler i selve treningshallen. Med bedre seter, og med et lite tastatur, der det er klokke og km teller. Genialt. Droppet styrkeøkten da, orket bare å spinne. Men digg var det uansett.

I går var jeg ute og gikk meg en tur, det er i grunnen ganske tungt å gå i dyp snø, så jeg ble sliten, men når utsikten var sånn her, da var det verdt det.

IMG_1148

Er Cair Paraval (slottet i Narnia you know) bak de fjellene der?

Ps: fun fact: jeg har forhåndsinnstilt dette innlegget til publisering 12.12.-12. kl.12.12 hohoho.

27 tanker på “Måtte bare si ifra.

 1. For et nydelig bilde! 😀
  Og sånn btw, så synes jeg det er bra du sa ifra angåande behandlingen, og det tror jeg nok også behandleren er, for da kan hun jo legge den opp slik at det blir best for deg. Ingenting er bedre enn det 😉
  Syns du var like fin i alle kjolene, jeg 🙂 Håper du får en fin adventstid videre, og at du kan nyte julen når den kommer!!

 2. Svibelen min er enda ikke blomstret! Jeg venter og venter og den har jo til å med fått vann! Hehe.
  At du skal kunne gi beskjed til behandleren din skulle bare mangle. Men det kan jo være ubehagelig ja. Øvelse gjør mester og trygghet i relasjonen spiller inn. Synes du er flink jeg 🙂

  • Sett svibelen i nærhet av en ovn f.eks, da vil den nok blomstre kjappere. Men, de tar jo egentlig ikke så lang tid før de blomstrer da, en ukes tid er vanlig. Da har du noe å se fram til 🙂 Tusen takk ❤

 3. Å si fra til behandleren – wow, så modig du er! Inspirerende…jeg har en del ting jeg burde sagt til min pratedame, men jeg tør ikke :/

  Kjoler! Alle var jo fine synes jeg, men jeg holder et par knapper på den lilla 🙂
  Narniabildet er kjempefint!
  *klem*

  • Jeg var irritert nok til å si ifra denne gangen, høhø. Eller, egentlig har jeg sagt ifra helt fra starten av med henne, men det var et element i timen nå sist som egentlig gjorde det liiiitt vanskeligere, men jeg måtte bare.
   Ja, det blir nok den øverste svarte, og den lilla som blir med hjem 🙂
   Takk ❤

 4. Svibelen min er også rosa og både blomstrer og dufter godt 🙂 Så bra at du klarte å si fra, er ikke lett, men er av og til veldig nødvendig, Håper det vil bli bedre etter det. ❤ ❤ ❤

  • Det er den beste lukten jeg kan kjenne i jula 😀 Og om sommeren går je rundt og lukter på syriner, om det så er i hagen til folk, haha. De to luktene altså…mmmMMMMmm.
   Ja, følte det var nødvendig nå 🙂 ❤

 5. Utrolig fint bilde. Heeelt sikker på at slottet befinner seg baki der 😉
  Av kjolene stemmer jeg for nederst til høyre, eller den sorte du også har lagt ved nærbilde av 🙂 Grattis med overstått julegavehandling og kortskriving!

 6. virkelig nydelig utsikt!!! Vært i Molde et par ganger og gått litt oppover og det er virkelig flott syn.

  Det er ikke lett å si ifra om ting, uansett. Jeg øver meg på det i behandling, og klarte å si ifra i forrige time. Ender alltid med at jeg gråter fordi jeg syns det er så ubehagelig. Men øvelse gjør mester og med litt trening klarer jeg kanskje å gjøre det samme i det virkelige liv.

  god ide å legge ut bilder av kjolene. Skal på julebord på fredag og aner ikke hvordan jeg skal løse det hele, kroppen har endret seg litt siden sist og jeg føler meg ganske blind på eget speilbilde. Syns det første var flott til deg. Veldig fin detalj og den ser ut til å sitte fint. Antrekk er den store snakkisen på jobb denne uken, kjole, sko, sminke, liten tullegave osv.

  • Jeg gråter ikke i timene jeg da, men kan være sint ja, så får det ut på den måten, høhø. Har d vurdert å kjøpe en ny kjole eller? Stress dette også, denne julekjolen..off.

   • Selvfølgelig vurderer jeg å kjøpe ny 🙂 Det er jo gøy! Skal kikke i morgen, siste krampetur i prøverommene. Det er jo allerede på fredag, men er så utrolig vanskelig å finne noe å føle seg vel i.

    Jeg var så sykt irritert sist time, og var skikkelig trassig. Men når jeg sa ifra gråt jeg. Det er ikke helt sammenheng og hun stusset og over det. Men med litt øvelse kommer jeg kanskje over det også. Skal faktisk øve meg på jobb en dag snart, skal si ifra om noe…off…

   • Håper du fant en knallfin kjole. Kos deg så masse i kveld da 🙂 Øvelse gjør mester, eller? ❤

 7. Åå! Det hadde vært skikkelig gøy å feiret jul på Cair Paravel (uten at Heksa Hvit er der da for så vidt). Likte den lille kjolen veldig godt. Den var kjempe fin 🙂 Så flink du er som faktisk sier i fra til behandler når noe ikke er helt som det skal. Det har aldri jeg turt så det står det stor respekt av! Jeg bare slutter å snakke når jeg føler behandler tråkker på meg. Ender som regel med at jeg bare blir sendt videre til en ny behandler…

 8. Ta den nede til høyre!! Den ser kjempefin ut på deg! (Hvilke batwings???)
  Det er alltid lurt å si ifra, har jeg hørt. Jeg er på samme side som Jomfu Maria her – jeg gjemmer ordene i mitt hjerte og grunner på dem… -.-»

  Åh, så fint det så ut! Du kan nesten skimte Cair Paravel i det fjerne, faktisk^^ Åh, jeg elsker Narnia ♥

  • Det blir lilla og svart kjole ;)Jaaaaaaaa, elsker Narnia, gjort helt siden jeg var lita. Kikket på filmen her for et par uker siden igjen. Fiiiin ❤

 9. Alle kjolene er fine, men den øverste svarte aller finest! Men lilla er jo yndlingsfargen din da… og grønn er min, nydelig farge! vanskelig valg ja. Ta med den sorte, lilla og grønne! 😉

  • Den er fin, men de andre er faktisk mer behagelig å gå med. Den er sånn typ silkelookalike stoff, så den legger seg så rart liksom…men ja, nei, jo.

   • Ser hva du mener, silkestoff blir sinnsykt elektrisk på min kropp ihvertfall :p Lite flatterende, og ikke spes behagelig.. Men den grønne kjolen VAR uansett fin 😉 hehe

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s