Kjedelige søkeord..

Det var nesten så jeg vurderte å drite en lang marsj i å skrive i dag, det så helt håpløst ut når det kom til søkemotor i gårkveld, og det enda det hadde gått en uke. Men så ramlet det inn noen da, ikke at det er så himla mange, for folk blir mer og mer tragiske i sine søk. De bgynner vel å bli sliten nå som året begynner å nærme seg slutten. Når jeg i tillegg er i et sånt gaaaawd humør, så mister jeg også gløden. Men, så fikk jeg en mail i dag da, av en dame jeg har mailet litt med, hun sa at hun gledet seg til innlegg i dag, og da tenkte jeg bare..pokker assa, kan jo nesten ikke skuffe da. Dessuten vet jeg jo at flere blir forvirret over ukedagene om ikke disse søkemotorinnleggene kommer, og jeg gidder liksom ikke være årsaken til at folk går glipp av at det er helg.

Jeg er litt småirritert akkurat nå i tillegg, noe står kanskje og svaier lett på en pinne, og jeg vet ikke utfallet. Noe som gjør at ting plutselig blir litt usikkert, det er jo bare min flaks om det ramler feil vei, men skal prøve og ikke ta sorgen på forskudd, skjønt det er ikke bare bare å la være å tenke på det når det kommer til denne saken. Jeg hadde også sånn halvveis en avtale i boks i dag, men ikke hørt noe, så aner ikke hva det blir til. Men den kan hvertfall tas igjen, så det er ikke noe stress. Planen er jo å dra skinnet ned på trening etterpå uansett, så har jo noe på timeplanen. Dessuten må jeg jo høre på lydbok, blir veldig stykkevis og delt, hørte på da jeg la meg i går, og sovnet etterhvert, mens cd’en duret og gikk. Våknet grytidlig i dag, og fikk ikke helt sovne igjen med det første, så satte den på igjen, der jeg husket jeg hadde hørt sist, og så sovnet jeg igjen, og nå husker jeg ikke en gang hva jeg hørt sist, så må høre den på nytt igjen. Jaja, har jo god tid til å høre på den boken da, det er jo tross alt helg.

Vet dere at det bare er 1 måned igjen til lille julaften i dag? Ikke? Vel, det er det. Nå er det nesten sånn at jeg gleder meg litt til neste helg, for da skal jeg ha sjokoladekalendern klar!! Jeg fikk jo ikke ha noen i fjor, da jeg var på Modum. Så i år er det nesten sånn at jeg vurderer å ha to, sånn for å ta igjen det tapte. Har allerede sett meg ut en jeg skal ha, motivet på den altså. Må jo være litt fin da, og jeg synes den jeg har sett meg ut, er like fin hvert år. Jeg har i alle år tidligere begynt å høre på julemusikk veldig tidlig (sept/okt), men har nå faktisk drøyd den veldig lenge. Hørte på det for første gang denne uken her.  Men kun noen få da. Faktisk ikke satt på den fine jule-cd’n min ennå. Den ligger riktignok på bordet, så den kommer vel i spilleren snart. Jeg er også veldig klar for å få opp julestjerne og stake til neste helg. Nå kan snøen faktisk få lov til å komme snart også, men nå skal den vel sikkert drøye tenker jeg. Kan få lov til å vente til vi er litt inni desember da, høsten er tross alt min favorittårstid, så kan godt nyte den en stund til.

Nei, nå kjeder jeg meg skakk her, dette innlegget er sorgen assa…djez. Nå blir det litt lydbok, koppen med varm sjokolade er allerede inntatt forresten. Viktig info å få med. God helg.

 

i dag har jeg spist bolle – Takk for opplysningen, skal notere det, mulig jeg får bruk for den nyttige informasjonen.

hvordan så første klasserommet på 1970-tallet – Denne hvordan ble sikkert uhyggelig imponert tenker jeg, alt var jo så flott og fint på -70 tallet.

tror folk tenker sånn å sånn om ting jeg gjør – Du skal ikke se borti fra at folk tenker om hva du gjør nei, folk er rare dyr sånn sett. Legger merke til at du også tenker sånn og sånn om hva andre tenker om at du gjør sånn og sånn..

lite tilbakefall ved ribbein smerter men jeg er positiv – Helt vanlig å få tilbakefall ved akkurat det punktet der, men fint at det ikke er hele kroppen da, men et avgrenset området, så skjønner jo at du er positiv.

togseter – Rævdreper.

hva puster elgen med – oksygenmaske. Aldri lagt merke til det? Jeg mener, de er jo ganske synlige, og tar litt plass i trynet.

drøvel ikke frisk – Best å ta den ut og pleie den til den er frisk igjen. Pleier jeg å gjøre.

iritert over plystring – da har du ikke bodd i samme hus med en kids som er veldig glad i å spille blokkfløyte..Da kommer killerinstinktet tvert.

 

Sånn vinter ønsker jeg meg forresten i desember, bare den forsvinner igjen i januar, men det er vel ikke et ønske jeg får oppfylt uansett.

 

Bildet er tatt for 1 måned siden..snøen forsvant etter noen få dager igjen..

Reklamer

12 thoughts on “Kjedelige søkeord..

 1. Ja, jeg blir faktisk forvirra hvis det ikke kommer søkemotorinnlegg på fredag!
  Hvilken bok valgte du? Jeg tror jeg skal lese Hobbiten igjen..
  Klem til deg ♥

 2. Jeg ble så glad for at jeg fikk lest søkemotorordene på en fredag. jeg pleier å jobbe, men er syk med spysyka og omgangssyka så var hyggelig å lese innlegget ditt innimellom pøsen ❤ ❤
  Jeg har kjøpt meg smarties kalender og gleeeder meg til 1 desember 😉 ❤ ❤

  God helg Laila 🙂

  • Hærregud, jaja, hadde aldri kommet til å brukt nærmere 200 kr på en kalender assa, haha. Den med sjokolade ❤ God bedring 🙂

   • Haha så går det når man er litt crazy i hodet og sf blomstrer, da finnes det ingen grenser når det kommer til kalender og sjokolade i ett.. haha 😉 jeg gv 150 da og så later jeg som jeg ikke ser nullen og da blir det 15.. 😉
    Takk takk 🙂

   • Haha. Vel, for meg har det alltid vært tradisjon med sjokoladekalender. Alt annet blir liksom feil.

 3. Haha….takk for ett morsomt innlegg! Og adventskalender må man bare ha!
  Ønsker deg ei god helg! Med kakao i koppen. Anbefaler du boka? Har du lest noe av Håkan Nesser? Hvis ikke,mhar du mye å glede deg til!
  Klæmma 🙂

  • Anbefaler hvilken bok? Det gjør jeg sikkert…haha. Lydboken jeg skriver om? Joa, lån i vei. Krim er krim. Ikke lest noe av Nesser såvidt jeg vet nei…

   Klem

 4. GOd helg videre, Laila. Håper den er bra 🙂 Helgen altså. Og boka. Og sjokoladekalenderen, jeg syns ikek sjokoladen i dem er så god :-/

  • Nei, det er ikke den beste sjokoladen, men det er kun en liten bit hver morgen, og det er tradisjon, det er jul liksom, og den hører med 🙂 God helg til deg også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s