Jeg sporer av.

Jeg er litt tom for ord for tiden, og jeg orker ikke helt å gjenta meg selv til det uendelige. Det er i grunnen ikke så mye å oppdatere heller, føler jeg står litt stand-by. I en vond sirkel. Mistet litt piffen, hvor det er vanskelig å hente seg inn igjen. Jeg har et jag i meg, som har vart en stund nå. Symptomer har tatt seg opp, jeg er sliten og lei. Mye tanker og mye følelser, likevel føler jeg meg helt tom og tappet. Når det blir overload i hodet, så orker jeg ikke kjenne på alt. Jeg vil bare fryse alt, stoppe opp, pause bildet, ta en pust i bakken. Og det er da symptomene kommer inn i bildet.

Jeg trenger vel ikke si så mye om det, det ligger jo i kortene hva jeg mener. Jeg vet ikke hvor motivasjonen ble av, den ramlet av lasset. Det vil ikke si at jeg ikke prøver, jeg får i meg mat, jeg prøver å gjøre ting som avleder meg, prøver å skyve vekk sykdomstanker som dukker opp, likevel klarer de fint å påvirke meg. Brillene sitter fint på, og jeg ser ting jeg vet jeg ikke burde se, likevel ser jeg det. Klart og tydelig. I need a smack in the head. Skjønt det hadde vel kanskje bare skapt enda mer kaos oppi topplokket, rota det enda mer til der oppe.

Jeg vil bare si at selv om det er mye kaos for tiden, og ting har sklidd ut, så er jeg ikke helt tilbake der jeg var på det verste. Jeg spiser, om ikke så mye som jeg burde, så spiser jeg. Flere ganger om dagen. Jeg kjenner på sult, og på metthet. Kroppen passer på å si ifra når den er sulten. Jeg føler jeg spiser for mye, selv om jeg vet jeg ikke spiser nok. Og er det en ting jeg er redd for, så er det å bli en overspiser. Jeg ønsker ikke på noen som helst måte å ende der. Jeg hadde realistiske forventninger av det å være innlagt i 3 måneder, jeg visste at jeg ikke kom ut frisk, men jeg må jo ærlig innrømme at det ikke skulle bli så vanskelig å klare å holde fast, at det ikke skulle rase så fort. Jeg har ikke mistet verktøyene mine, de har jeg med meg, det er bare så lett å glemme å ta dem fram. Jeg kan til og med ta dem fram, men det blir ofte til at jeg bare ser på dem, og legger dem bort. Ja, jeg burde ta meg sammen, ja jeg burde burde. I praksis er det vanskeligere sagt enn gjort når det begynner å skli ut. Og jo mer det sklir ut, jo vanskeligere blir det å finne tilbake til riktig spor. Jeg har uansett kommet meg et stykke framover i forhold til der jeg var på det sykeste, det klarer jeg jo å se selv også, men ikke nok.

Jeg hadde kanskje trengt en lengre innleggelse, mer oppfølging, men sånn ble det ikke, og sånn er det ikke. Det er jo jeg som skal klare mitt eget liv, ikke andre. Ja, nei, I’ll leave it here. Enough said. Det er helg igjen, hipp hurra. Null planer, så den får bli som den blir. Fredag betyr vel også søkemotor, men pokker så lite spennende det er for tiden. Mye, veldig mye sykdomssøk. Og det skriver jeg seriøst mer enn nok om, så orker ikke ta det med i søkemotor i tillegg.

 

eg er naken – da tror jeg nesten at jeg skygger banen…

ikke se inn i en fiberkabel – takk for advarselen, men det kan godt tenkes jeg har glemt det allerede etter at jeg har skrevet her.

skal jeg si at noe sitter fast grov humor – Hm, å si at noe sitter fast, er det grov humor? Da må jeg si at du har dårlig humor. Jeg trakk ikke på smilebåndet engang…

hvorfor oppstår ekstrem samlemani – fordi noen liker å samle på ting?

nakne piker uten klær – jeg må ærlig innrømme at jeg trodde at det å være naken faktisk betydde å ikke ha klær på seg jeg..men mulig jeg tok feil?

åpen bok – jeg har en bok her jeg kan åpne om du vil? Jeg derimot, kan ikke alltid leses som en åpne bok.

nabo som gjødsler med kumøkk,klagerett på lukt – du kan jo kjøpe en neseklype. Sikkert det enkleste. Eller kanskje du kan gå i protesttog, så har du noe å gjøre samtidig. Fin trim.

 

Som sagt, jeg føler meg litt tom for ord for tiden, selv om det likevel blir noen ord. Er det noen som ønsker jeg skal skrive om noe spesielt, så spør gjerne.

 

26 tanker på “Jeg sporer av.

 1. Så trist å høre at det går så dårlig. Håper det bare er en dal og at det går oppover snart. Men det er vel ikke gjort på magsik vis… <3<3<3

 2. Jeg vil gjerne, om du selv har lyst og orker, at du lager et innlegg med de fineste bildene du selv har tatt og kanskje forteller litt om dem og hvorfor du synes de er fine. 🙂

  • Jeg har en egen fotoblogg da…ikke så ofte jeg legger ut bilder der lengre da..bruker instagra, heeelt hekta kan du si, haha.

   • Det vet jeg jo, men jeg tenkte mer på en litt mer omfattende beskrivelse av bildene, historien bak, hvorfor de er vakre for deg osv 😛 og da de mest spesielle bildene dine. Hvis du ikke har lyst, er det en helt annen sak.

   • Har en opprydding av gamle bilder i bloggen nå, så det får bli til senere. Har ikke så veldig mange bilder på pc’n heller lengre, la ganske nylig bilder over på cd’er…men kan jo legge ut noe etter Geirangerturen. OM været blir bra da ja..

 3. Skjønner at det ikke er lett for deg, og vet hvor vanskelig, vondt og demotiverende det er når man føler at man er stand by i en vond sirkel. Man kan få lyst til å gi opp eller miste troen på at det blir bedre igjen. Men er det en ting jeg har lært når det gjelder dårlige perioder, så er det at man må fortsette å kjempe fremover, og ikke gi opp. Prøve å se på det som faktisk er bedre enn før (slik som også skriver om i innlegget), selv om det ikke er bra, så er det likevel ikke så ille som det var en gang. Men det er ille nok når det likevel er som det er, men da er det ekstra viktig å fortsette å kjempe, jobbe hardt for å bryte den vonde sirkelen, ta små skritt av gangen, og prøv å ta vare på deg selv så godt som mulig. Prøv å gjør ting som gjør deg godt, ting som hjelper deg å få en slags pause innimellom. Heier på deg søta!! Hang in there ❤

  klemmer ❤

 4. For en god beskrivelse på hvordan eg også har det! trur nesten eg bare må linke til innlegget ditt på bloggen min igjen… viss det er greit? Det er ukesvis siden eg har skrive noen oppdatering… tenker på det hver dag at eg burde gjøre det, men orker/klarer ikkje få kontroll på noe oppi hodet:( og de følelsene, de følelsene…blæh.

 5. Nei, en kan ikke forvente «frisk» etter 3 måneder. Kanskje trenger du flere opphold, har du tenkt på det?
  Ikke gi deg tøffa, vær snill mot deg selv ❤
  *klem*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s