Halsen vrenges.

So far so good med utfordringen om å klare å spise middager og holde ut å være mett. Mantra som kverner rundt i hodet, «Mat er medisin, mat er medisin, kroppen trenger mat, du dør ikke. Det går bra. Det går bra.» Det går bra, selv om det ikke har vært videre behagelig. Men det går jo over. Jeg er ikke mett i en evighet, selv om tiden jeg er mett aldri virker å skulle gå over. Men det gjør det. Jeg blir sulten igjen etterhvert, og bare det føles godt også, en idikator på at kroppen gjør jobben sin, akkurat som den skal. Det hjelper selvsagt veldig å lage noe smaker godt, noe med smak. Jeg er glad i sterke krydderblandinger, men de siste dagene har det blitt mye pesto. Jeg elsker pesto. Jeg liker best å lage meg sene middager, bytter om på kveldsmaten og middagen. Jeg trener alltid om ettermiddagen/tidlig kveld, og jeg synes ikke det er godt å være mett når jeg skal trene. Jeg kan innta samme energimengde, men ikke noe som tynger sånn i magen. Etter trening føles det mer greit for min del. Det hjelper også å dempe litt på overspisingstrangen som kommer utover kvelden.

Ser fram til en ny treningsøkt senere i dag, da blir det å gå løs på rygg og skuldre. Og jeg må selvsagt få gjort øvelsene som skal trene opp disse skrale knærne igjen. Det synes som at det går litt bedre med dem, jeg merker ikke like mye smerte som tidligere, men de er der ennå. Jeg må fortsatt være forsiktig, ikke belaste dem for mye. Først må jeg bare komme meg gjennom arbeidsdagen. Og så en kjapp tur hjemom, trene, og så er det helg. Igjen. Fredag, andre dag inn i mars, noe som liksom skal være en vårmåned. Kiss my fat arse, her kaver og snør det store våte filler. Akk og ve, er så drita lei av sludd og slaps nå. Men ja, det var fredag ja. Søkemotor. Søk som har ført folk inn på bloggen min. Jeg lurer, hver uke, på hvordan i helsike de har funnet min blogg ved å søke på det de søker på. Jeg lurer sånn generelt på hva de egentlig skal med opplysninger på det søker etter…Just take a look…

Copyright symbol – © There ya go

Begravelse illusjon – Dæggern, skulle blitt bra folksomt om alle begravelser hadde vært illusjon..ohoy..

Katt med inntrykket nese – Synes det høres merkelig ut med katt med nese jeg da..

Sliten røyker – Reduser pattingen på røyken kanskje?

Same hår – de har meget spesielt hår, noe for seg selv.

Macedonia nøtt – De har sikkert nøtter i Macedonia også ja.

Endelig tømme blæra – Letter litt på trykket kan du si.

Kjæresten min er syk – Hvis denne kjærsten er en gutt, så får du bite tennene sammen og holde ut, jeg vet det er veldig mye syting da..

Frost i ørene elefant – Helt vanlig problem for elefanter, spesielt for de som er i afrika.

Tovet artikkler – Aldri prøvd, høres noe spesielt ut spør du meg.

Hvor mange skritt skal man gå i løpet av en dag? – Spørs hvor du skal, når du står opp og når du legger deg vil jeg tro.

Hva gjør man når man er sulten og har anoreksi? – Eeh..mat?

Drit i setet – Foretrekker dass’n jeg.

Hvor er du? – Her.

Halsen vrenges – Du får passe godt på den, tror kanskje ikke innsiden av halsen trives så godt på utsiden..

Lekepapegøye til salgs – Nei takk, står over.

Sport management bachelor oppgave – Ja, jeg slapp nok ikke unna akkurat…

Elg på fylla – Nei han så ikke så god ut han jeg traff på i baren i fjor.

Ekle drømmer rister – Jaha, og hva pokker har du drømt? Om jordas undergang? Det big bang?

Støl innside lår – Trust me! Helt sykt.

 

 

Reklamer

10 thoughts on “Halsen vrenges.

 1. ah pestooooooo, det ble pesto på meg i går siden du skrev det hos meg 😛
  (liker sivilstatusen din 😉
  Hah her er det strålende sol og 5grader akkuratt nå, så jeg gleder meg til å gå til treningsstudioet, jeg har tenkt til å late som jeg blir litt brun på det kverteret. Håper du får en bra økt selv om lårene dine er støle og at du ikke blir elg på fylla til helgen!

 2. Dette er god lesning Laila! 🙂 Jeg er også redd for å bli for mett, det føles som det aldri går over, men det er jo bare positive erfaringer vi får av å spise -kroppen blir jo sulten igjen! 🙂 Så smart å bytte om på måltidene, jeg vil tro at trangen blir mindre til å spise noe godt på kvelden da, og når du trener i tillegg så blir den nok enda mindre, (jeg hadde følt at jeg ikke ville ha ødelagt opplegget -det gode opplegget). Men, jeg håper også at du skal komme dit at du kan kose deg med god middag på kveldene til tross for at du ikke har trent, fordi kroppen eser ikke ut av den grunn ❤ Klem til deg vennen og masse god helg fra meg!

  • Det er vanskeligere å spise middag de dagene jeg ikke trener, men prøver likevel å tenke at kroppen trenger det de dagene også..PRØVER. ❤

 3. Huff, håper virkelig at vårstemningen kommer oppover til deg også etterhvert!!! Letter litt på humøret og det trenger vi jo alle til tider 😉 Eller så får du ta deg en weekend sørover vet du!

  Svar: Ja, det er akkurat slik jeg har det for tiden. Føler jeg tenker på så utrolig mye hele døgnet, men når jeg setter meg ned for å reflektere og skille det ene fra det andre står det plutselig helt «stille». Godt å høre at du også har det slik til tider Laila 🙂 Å høre at jeg ikke er alene med akkurat dette er godt og det gir meg mer motivasjon!
  Ja, trening gjør mester sies det jo. Så vi begge får nok vår gullmedalje om ikke lenge 😉
  Fredagsklem og riktig god helg ♥

 4. Det er så morro med fredagsinnleggenen dine, får ledd hver gang 🙂

  Vi hadde sol og vår frem til i dag, da kom plutselig snø som ikke var meldt, håper det snart forsvinner.. pesto er igrunnen litt godt, lenge siden jeg har hatt noe med pesto, kanskje snart ha det igjen, rart å påvirket man blir hehe 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s