Gutt mistet hode under bru.

Jeg tror jeg er litt støl, kanskje jeg må krype rundt i dag. Det ville være en smule dumt sånn i forhold til knærne, de skal helst ikke krype rundt sånn. Da kan i tillegg til smertene få støv på dem. Ikke helt ønskelig. Nedstøvede slitne knær i en alder av min alder er litt vel drøyt. Det minner meg på at jeg må støvsuge. Ikke knærne altså, men gulvet. Pokker, det er kjedelig assa. Dessuten kan jeg jo fort pådra meg andre skader av å støvsuge, armene kan bli sliten. Det er ikke helt bra det heller, jeg har allerede et par blåmerker på høyre albue etter et par treningsøkter. Da jeg var på Modum klarte jeg jo også å pådra meg en heftig blåflekk på nettopp høyre albue, etter en katastrofal aketur. Jeg døde nesten, for jeg ble liggende lenge på bakken og kjenne på smerten av å dælje halve ræva i den gjennomfrosne leiren som lå på lur under snøen. Folk lurte på om det gikk bra, joda, det går strålende da jeg, og vraltet meg framover med høyrebenet hele stivt, for å unngå så mye friksjon som fikk rævballen til å verke. Albuen ramlet nesten av.

Lurer på om jeg må ta treningsfri i dag. Kommer jeg meg ikke ut av senga fordi jeg er for støl, så er det kanskje vanskelig å komme seg nedover også. Men jeg må opp, for jeg må gjøre noen øvelser for å trene opp knærne igjen. Har funnet noen øvelser som bør gjøres hver dag. Hærregud, hver dag. Behandleren min fortalte meg at han slet med skulderen i fjor. I sommer ble skulderen bra igjen, etter ett år med smerter. Nå først har han trent den helt opp igjen. Skikkelig oppmuntrende. Har mest lyst til å bare ta av meg knærne, og legge de i respirator til de blir gangbare igjen. Går sikkert fint å gå uten dem i ett års tid. Når jeg kjenner etter, så har jeg litt vondt i skuldra jeg også, nå har jeg sikkert blitt smitta. Funker sikkert fint å bruke bare en skulder også. Jeg blir ikke helt handikappet av å ikke ha to knær og en skulder. Tiden får vise hva det blir til. Ok, dere driter i det, greit. Noe dere ikke driter i derimot, er at det er fredag og helg. Og søkemotor for siste uken.

Råtten gulrot – greit jeg er matlei, men det var et dårlig eksempel på hva jeg kan spise. Nå fikk jeg enda dårligere matlyst.

Pus med støvler blikket – Jaha? Blikket liksom..

Like eller ikke like mat spiseforstyrrelser – Riktig, jeg både liker og ikke liker mat. Ganske spesielt, ikke sant?

Kan ikke se for meg – Ånei, det kan jeg. Kanskje du har rusk på øyet?

Hva er den sterkeste tannkremen? – Skal bryte håndbakk med dem, så får vi se da.

Fjerning av lanugohår hos anorektikere – spis mat.

Styrk pinnen over tunga – blir den sterkere om jeg tar den over tunga? Merkelig. Kanskje jeg kan bli sterkere over tunga på en eller annen…

Samma det vel, mann er mann – Ja, han sier så, mannen som tydeligvis er veldig bitter pga den ene episoden dama ikke kjøpte den fordømte osten. Hevngjerrig fyr.

Si meg, er du sluten på pikk? – Aner ikke, vet ikke hva sluten er. Men det lover ikke bra.

Du får ikke meg til å synge hvertfall – Ikke vær så sikker på det du.

Trenger en terning å kaste? – Neida, den liker mye bedre å bli kastet.

+ krykkene + sexy – Aldri sett sexye krykker i hele mitt liv.

Syk i beekent og knær – Ja, nå nevnte jeg akkurat dette med knærne da, fikk du det virkelig ikke med deg? Beekent er jeg mer usikker på, tror ikke jeg nevnte det over her. Vet ikke om jeg har et beekent engang. Burde jeg hatt det?

Ostepop 1994 – Den smakte vel da også..tror jeg spiste det, mener jeg gjorde det engang.

Mann som danser på baby med bart – Den babyen må være rimelig flat om mannen danser på den. Bart er kanskje en bivirkning av å bli danset på..

Kjole som nesten er over ræva – Det er sikkert det jeg vil kalle en genser, men vi oppfatter jo ting ulikt.

Laipai undervekt – Nå lo jeg nesten så jeg dævva.

Murrer i tanna – mhm. Og jeg har ordna meg tannlegetime på onsdag. Frivillig liksom, jeg må ha vært helt loka, skjønt det er jo et nytt byggverk som skal reises der inne.

Fortsette oppgaveskrivingen etter at pc’n er tom for strøm? – Jeg tor du fint kan trykke på tastene selv om strømmen har gått.

Ka melk kan du gi til hamster som ikke får av more? – Jeg vet ikke hvilken melk more gir i utgangspunktet. Kanskje du kan prøve kokosmelk?

Things to do – trykke på tastene?

Laila jeje – jeje.

Nakebe gutter – er det en sånn egen stamme som de har oppdaget i amazonas?

Gutt mistet hode under bru – jaha, plukket han det opp igjen da? Fort gjort å miste hodet.

Ernæringsfysiolog Modum – den søteste du kan tenke deg. Morsom latter også.

Bulimi hvor lenge venter du? – Venter på hva? Bulimien skjønte ikke spørsmålet.

Kastet opp for første gang i dag bulimi – det er den raskeste diagnosesettingen jeg har hørt om.

Bok om luksusprostituerte – ja da har du virkelig kommet til rett plass.

Hva betyr å bli? – Ikke dra.

Laila og Trond – Da jeg bodde på studenthybel, så delte jeg kjøkken med Trond. Han bråkte noe syk. Han skulle selvsagt alltid lage mat når han kom hjem fra ei fyllekule. Da fikk jeg ikke sove. Da klikka jeg.

Laila Krakeli bestevenninne – Nå er jeg spent på hvem du er, som kaller meg bestevenninne..

Hvordan fortelle familie at man har spise? – Tja, f.eks: i dag laget jeg meg pannekaker til middag. Det var godt det.

Indre uro kan den komme og gå? – Av og til blånekter den å gå, da blir jeg ganske lei og ber den gå straka vegen der ingen skulle tro at nåken ville bu.

Er stilnoct og seroquel det samme? – Eh, nei.

Hva kan du gjøre for å begrense utgiftene til mat? – La være å handle så mye? Note to self!

Kjærligheten har ingen vilje, den faller like gjerne på en lort som på en lilje – ja, smaken er jo som baken..spjæla i to.

Nervevral – høres ikke bra ut..sikkert noe som går.

Det blir født en ulve elsker – javel, ikke se på meg.

Si idiot til folk – din jævla idiot, sånt sier jeg bare ikke til folk.

Nei, si hva du vil, men jeg tror jeg skal holde kjeft nå.

11 tanker på “Gutt mistet hode under bru.

 1. Haha, ikke at du har vondt, men resten 🙂

  Voltaren og sykling/svømming, er grisedigg for knærne….Tok meg over et år å komme over knesmertene, men det funker. Spark er fy fy i den perioden..

  • Voltaren hjalp ikke på meg, så nå blir det opptrening ved hjelp av øvelser, både uttøying, og noen styrkeøvelser. Blir ikke å begynne på med taekwon-do igjen, for å si det sånn…dessverre.

 2. Esss da; hvem bryr seg om kroppen når hodet er ok!
  Vi liker jo ikke kroppen vår likevel, så du går jo ikke glipp av så mye om du legger den i en skuff.. Eller, shit, kanskje kroppen kan brukes til å holde hodet på plass og for å få hodet til å oppleve nye ting? Ja, sånn at du slipper å bli værende i sengen resten av livet- Å bare ligge der å se på støvet gror blir kanskje litt lite utfordrende på sikt?
  Hvem vet; det er kanskje en grunn til at vi må lære å akseptere at vi faktisk trenger kroppen vår til å være i god stand?!
  Fin, fin fredagsklem til deg ♥
  …humor er et godt tegn på at dette blir en bra helg!

  • Blir litt vel kjedelig å bare ligge og støve ned…skjønt hodet kunne godt ha støvet ned litt på visse områder kanskje, hhø.

 3. Du har en fantastisk måte å skive på.Måtte flire noen ganger. Ikke av knærene du har vondt i, men resten av teksten din. Fantastisk. Du gjorde dagen min god! 🙂 Ha en super helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s