Gamle tanker kom på besøk.

Fy fader så glad jeg er for at torsdagen nå ligger bak meg (ikke oppi senga mi altså), gårsdagen var et rent helvete, mildt sagt. Fra ende til annen. Det bare klabbet på seg, som snø under dårlige smurt ski. Den ene tingen etter den andre. Det var nesten til å grine over. Jeg trodde det ble med timen hos behandleren, men neida, så kom den timen som ble avlyst, så fikk jeg en mail med en beskjed, og senere på kvelden, så nektet tv’n å slå seg på. Da trodde jeg virkelig at jeg hadde begått en stor synd jeg måtte betale dyrt for. Men jeg fikk den på til slutt, aner ikke hva som gikk av tv’n, hadde sikkert fått et anfall av noe slag. Jaja. Rett etter timen med behandleren min i går, så var jeg jo så sint og fortvilt at jeg trodde jeg skulle eksplodere innvendig. Min første tanke da jeg gikk hjem? «Dette gidder jeg faen ikke. Nå vil jeg bare spise og spy» Gamle fine tanker Laila, virkelig. Flott tenkt. Bruk gamle mestringsstrategier, da blir alt så himla flott og fint. Jeg er heldigvis kommet meg litt lengre, så jeg gjorde ikke noe med det. Jeg skrapte sammen tankene, tok til fornuft, og gikk bare rett hjem, ikke innom butikken.

Jeg spiste til og med middag, og så kom jeg meg heller ned på trening. Ut av huset, ikke la de tankene få skikkelig tak. Jeg fikk raset fra meg med å sykle en time på spinningsykkelen, og trene litt styrke. Det var godt å komme seg litt vekk, gjøre noe annet når de syke tankene truer. Jeg fikk i meg litt ekstra næring også. Jeg måtte innom butikken en tur etter trening, og selv om jeg var inne på tanken om å kjøpe noe ulurt da, så kom jeg ut derifra med fornuftige ting. Vel og bra. Ganske fornuftig av meg vil jeg si.

I dag skal jeg treffe ei venninne, ta en kaffe og skravle litt. Og så må jeg ha meg noen flere t-skjorter jeg kan trene i. Ganske fornuftig det også mener jeg. Det står vel forresten fredag på kalenderen i dag, så jeg får vel skrape sammen litt søkemotorsøk da…hvis ikke blir det vel forvirret om hvilken dag det egentlig er i dag…Siste ukes søk, hvertfall noen av dem…

«ut snusen» – Det hender jeg tar den ut ja, når den følese ganske så utbrukt og lurvete.

garderobe dør oransje – Om jeg kunne velge en farve, så ville jeg dødd lilla. Oransj var kanskje garderoben sin favorittfarve da vettu.

trenings tight wordpress – Hm, kanskje jeg skal spørre tightsen min om den vil opprette seg en treningsblogg?

søppeldunk hus – jeg har riktignok søppelposen i et skap under vasken, men å dra den så langt som å kalle det et hus er kanskje drøyt..

hold deg unna lamictal – holder jeg meg unna lamictal, så tør jeg ikke spå hvordan jeg vil oppføre meg. Kanskje jeg vil bli litt som en ape i bur som går amok om bananene ikke er på plass..

kort boks – jeg vil nå kalle det for eske jeg da..men det finnes sikkert bokser med kort i og..

dekke til dør – som å legge et laken over noen som er død? Det du mener?

telle gjemsel – har dessverre ikke telling over hvor mange ganger jeg har lekt gjemsel altså. Det hender rett som det er at jeg leker det med meg selv her hjemme. «Borte! Kom å finn meg! Eller, drit i det, jeg orker ikke bli funnet, jeg kunne bare tenkt meg å bli liggende under dyna resten av dagen» Men en gang da jeg var lita (ikke så lita at jeg fikk plass i en fyrstikkeske, men kanskje en kort boks, eller noe…), og var i et bursdagsselskap, så lekte vi gjemsel. Jeg gjemte meg bak et skap, og jeg var den eneste som ikke var blitt funnet. Det var bursdagsbarnet som lette. Da jeg hørte at hun var like ved, så skrek jeg «BØ!» så jenta fløy i taket. Hun ble livredd og begynte å gråte. Ganske gøy.

kopiere andre sitt blogginnlegg – er ikke lov. Det betyr vel egentlig at den som kopierer ikke har så mye å si, kanskje litt tom i huet? Kanskje denne personen bare burde gå å leke gjemsel istedenfor?

smadret sparegris – Jeg har bare åpnet lokket under grisen jeg.

hvordan si at du er misfornøyd med noe – tja, du kan jo si at du er misfornøyd med noe…

ta mæ av ketil stokkan – fint, så slipper jeg.

jeg har fanget meg en mygg – være snill med den da. Pleie den godt.

jeg har fanget meg en mygg smeltet fettet av den – Ikke pleie den godt nei…er du en terrorist?

kjekke menn med muskler – ja takk.

hvordan kaste opp blogg – da lurer jeg på hvordan man spiser en blogg..?

nja njo tja hmm – nei, du er ikke helt sikker du heller nei?

beskriv en finger – det er en sånn dings på hånda. En sånn rar utvekst. Du kan jo kaste et blikk ned på hånda di og se om du skjønner hva jeg mener…Krever at du bruker litt tid, men du oppdager det kanskje til slutt. Lykke til med jakten.

dei tre grisene og ulven spiller fotball – hyggelig. Like barn leker best.

lår som ikke møtes – mine møtes rett som det er.

tenker på deg hele tiden – jaha, er det en bra greie?

skiføre kreta juni – det er alltid skiføre på Kreta om du tar med rulleski.

 

17 tanker på “Gamle tanker kom på besøk.

 1. Du får opp så mye rart på søkemotoren din du 🙂
  Håper du får en bedre dag idag enn det du hadde i går!
  Ønsker deg en god helg ❤

 2. Waaooo! så sterk du har blitt!! Du GJORDE INGEN TING MED DE GAMLE TANKENE!!!!! og du spiste riktig, OG du sa ifra til behandleren din om at du ble irritert! Imponert og stolt av deg!!! 😀 klemmM

 3. Well done ❤ Du imponerer til stadighet ja og viser nok en gang hvor langt du er kommet i din egen prosess. *stolt*
  Ønsker deg en superduper helg ❤ Klem

 4. Så lenge du vet å hive de gamle tankene på dør når de kommer på besøk… Godt jobba!! Og god helg 🙂 Ps. Veldig fint bilde du har av deg på Facebook-badgen!

 5. Etter regn kommer sol!!
  Syns du var flink som faktisk kom deg deg ut av leiligheten, på trening. Samt at du klarte å la være å spise for å kaste opp. Ekstra god fredagsklem til deg!!

  Svar: TUSEN TAKK Laila!
  Ja, jeg innrømmer at jeg er dritstolt over at jeg både våget å søke, samt at jeg klarte å gjennomføre intervju(ene).
  Denne muligheten har styrket min selvtillit masse!!
  Happy girl ♥

 6. STOLT AV DEG som lot tanke være tanke og klarte å la vær med å handle (både handle som i «gjøre» og handle som i «handle mat»!!!♥

  Søkemotorinnleggene dine får alltid frem et smil hos meg, digger dem – og deg 😀

  Ønsker deg en god helg kjære♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s