Siste innspurt

Jeg hadde en veldig hyggelig kveld i gårkveld, sammen med den ene søstra mi, svogeren min, hans bror og mine to små tantebarn. Det ble pinnekjøtt, multekrem og kransekake. Vin og «champis». Kjole og bukse. Det gikk bra med maten også denne dagen, selv om den dårlige samvittigheten satte inn etter å ha spist desserten, men det var siste dag i året, og jeg kunne jo ikke la oppkast være noe av det siste jeg gjorde jeg i 2011. I survived. Å være i godt selskap hjelper, og jeg kosa meg. Det smalt godt rundt husveggene da klokka slo 2012, så søstern og jeg måtte jo ta med oss et glass champis og gå utenfor for å se litt. Masse fine farver, lykter som ble sendt opp, og høye smell, akkurat sånn det skal være den dagen. Snø kom det jaggu meg også. Kanskje en uke for sent, grønn jul gir ikke akkurat mye julestemning, men vi kan jo ikke tvinge fram snø heller. Nå håper jeg bare at vinteren ikke blir så fordømt lang, nå som jula er over, kan også snøen drite i år bli værende synes jeg.

Jeg har hatt noen fine dager hos søstra mi med familie, alltid koslig å få være sammen med dem, ikke så altfor ofte det skjer. Masse gode klemmer av tantebarna var en fin avslutning på oppholdet der. Nå har jeg planta meg oppi sofaen på Modum igjen. Jeg har allerede fått tatt meg en treningsøkt, og det må jeg si var skikkelig digg assa, har ikke akkurat trent meg ihjæl i jula, og det har ikke gjort ting noe enklere for meg. Men nå er back in business assa. Skjønt jeg har jo et kne som truer meg å kollapse under meg, det liker jeg ikke assa. Ikke hva jeg ønsket meg for det nye året, men kan jo bare håpe på at det ikke blir så mye verre, da står jo taekwon do oppstarten min i fare også…gawd damn. Får bare se det an. Jeg er hvertfall veldig fornøyd med å være tilbake her, og nå har noen av de andre også begynt å komme tilbake, og gleden er stor. It feels good.

Nå er det siste innspurt her på Modum, kun 10 dager igjen av innleggelsen, så da blir det å benytte dagene godt.

10 tanker på “Siste innspurt

 1. Høres ut som du har fått en fin start på det nye året 🙂 Håper de ti dagene varer leeenge så du får masse utbytte av de!
  Nyttårsklem fra meg ❤

 2. Tantebarnklemmer er noe av det beste som fins ❤ Glad du hadde en fin nyttårsfeiring med fine mennesker. Riktig godt nytt år til deg, håper det nye året blir et bra et! Masse, masse lykke til de neste dagene. ❤

 3. Håper de siste dagene på Modum blir fine og hjelper deg ^^Du er drittøff Laila! Det du har klart og klarer er utrolig bra!

  Nyttårsklem fra meg ❤

 4. Kan tenke meg det var godt å se de andre igjen 🙂

  Siste innspurt på modum, utnytt dagene godt, både behandlingsmessig og sosialt.

 5. Spennende at det nærmer seg slutten. Du har vært sykt flink de siste mnd av det forrige året, håper du vil være like flink i hele det nye. Godt Nytt År til deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s