Godt nyttår.

Dilemma. Jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg i kveld. Not that you care, not that I care. Jeg har med meg en kjole, og jeg har kjøpt meg en ny bukse. Nye sko har jeg og, men det er høye sko, og jeg aner ikke om skoene står helt til noen av antrekkene. Men det er jo sko som egner seg best til å bruke ute, jeg har jo med meg et par sko som jeg kan bruke inne da, så sånn sett er det vel ikke noe å tenke på. Men jeg skal jo ut en tur også, så da bør jeg jo tenke på det likevel. Bruke begge antrekkene og begge parene med sko da kanskje? Vanskelig assa. Det enkleste hadde jo bare vært å vasse rundt i joggebukse. Men det tar seg kanskje ikke helt ut i kveld? Not that I care, men jeg skal jo være sammen med folk her, so maybe I should care? Not that you care. Men så krever vel enkelte av dere kanskje bilder, så maybe you care after all. Crap.

Her blir det hvertfall pinnekjøtt, vin og champis i kveld. Nå skal jeg ikke akkurat drikke når jeg er under behandling, men nå er det ikke sånn at jeg skal havne på noe grøftefyll, bare skåle med et par glass. Jeg har jo bare 10 dager igjen på Modum anyway, mener de at jeg gjør meg til en kriminell så får de kaste meg på haue og ræva ut. En av behandlerne der sier at man skal bruke sunn fornuft, og jeg får vel nesten si at jeg gjør det akkurat i kveld. Jeg skal bare bruke det som unnskyldning at jeg gir meg selv en belønning for det jeg har klart å fullføre til nå, er de ikke enige, så er det ikke jeg som har et problem, men de. Not that I care. Ikke i dag. Det eneste lille fallet jeg har hatt er en liten gang med oppkast, ellers har jeg fulgt alle spillereglene. Kjedelig å bare være snill også da.

I morgen ryker det tilbake til Modum for siste innspurt, må si jeg gleder meg til å se igjen alle sammen. Har savnet dem nok nå synes jeg. Dessuten vil det bli nok savning når jeg går ut dørene der 10. januar, det blir sorgen assa. En dårlig start på det nye året, that I care about. Men da har jeg april å se fram til, da jeg får treffe dem igjen i 2 nye uker. Hurra. Jeg har også Metallicakonsert å se fram til i 2012, oh my freaking god, blir ikke det heftig så vet ikke jeg. Vurderer å skrive en stor plakat hvor jeg kan fri til James Hetfield, men er stygt redd jeg får et nei. Men det er jo verdt et forsøk, jeg tror selvtilliten er såpass at jeg kan håndtere et nei. Tror jeg. Mulig jeg blir sur da, men da har han hvertfall sett meg i mengden. Kanskje jeg skal pælme opp trusa mi, skjønt det er jo en oppbrukt strategi da, litt sånn klisje. Får pønske ut noe.

Nå skal søstern og jeg ute og gå en liten tur i kulda, sånn at middagen blir en smule enklere å håndtere. Så da får jeg vel bare ønske alle gamle og nye lesere et godt nyttår og takk for det gamle. Tusen hjertlig takk for alle fine og gode tilbakemeldinger dere har gitt meg gjennom året, most appreciated. Håper dere henger på i det nye året også.

GODT NYTTÅR gamle og unge, høye og lave, friske og gale.

 

19 tanker på “Godt nyttår.

 1. Her blir d joggedress og ullsokker, ikke tatt på bryet med å ta på mascara en gang:):) For noen år siden feiret jeg nyttårsaften hos søstern i Drammen og rundt rakett-tid bestemte vi oss for å gå over Drammensbrua og vi fikk MANGE kommentar om joggedressene vi gikk og sto i. Enkelte sa det ikke tok seg helt ut på en slik kveld, men det var faktisk bare de som brydde seg. Vi syntes d var helt greit:) Du skal være kjempestolt av innsatsen du har gjort i 2011. Det står det virkelig respekt av!

  • Hvilken rolle spiller det hva folk har på seg liksom, det bør jo være opp til hver enkelt. Jaja, kanskje dere ødela heeele kvelden dems, Høhø.

 2. Gjør akkurat det DU vil ikveld; bare DU koser deg!! Det er jo siste sjanse for å gjøre noe dette året og etter klokken 12 kan du jo bare starte på nytt 😉

  Svar: Ja, det er ikke enkelt å få tak i.. Av og til skulle jeg ønske at det var mulig å «ta opp» drømmene dine. Hadde sikkert vært veldig interessant og kanskje også en tankevekker for hva man egentlig tenker på?!
  Godt nytt år til deg også Laila ♥

 3. Håper du fikk en flott nyttårs kveld… 😀

  Godt nytt år snuppa… Håper dette året blir bra for oss alle, krysser fingrene for 2012 … klemmer fra Saga 🙂

 4. Svar: Ja, dette er året hvor både du og jeg skal forandre noe vi trodde tidligere var umulig. Vi er kommet veldig langt, tross det er vanskelig å se til tider…

  Tenker på deg og håper at gjennsynet med Modum blir bra og at du klarer å finne styrken alene. Husk at vi selv velger vår vei, og jeg vet at vi skal klare å velge den riktige retningen nå i år 2012. Vi har jo allerede startet på den rette veien, så vi må bare fortsette på det vi klarte i 2011.

  Riktig godt nytt år til deg også kjære ♥

 5. Godt nyttår!! Håper siste innspurt på Modum blir bra sånn at du får motivasjon til å fortsette jobben hjemme! Stor klem ❤
  -D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s