En hektisk helgedag.

Hva pokker finner man på når man er ferdig med alle julegavene? Når man må stå opp lenge før mannen med ljåen har begynt å planlegge nattens faenskap? Når man har lyst til å sove så lenge at stjerne rundt hodet har sluttet å snurre så fælt? Når man må opp grytidlig bare for å spise frokost? Det er jo såvidt jeg registrerer hva i det hele tatt velger, og spiser. Joda, jeg hadde nesten ikke klær igjen å ha på meg, så da måtte jeg jo kjøre en klesvask da. Men den maskina gjør jo hele jobben alene, så da må jo jeg finne på noe annet da. Her om dagen var jeg ned i Vikersund for å kjøpe den fordømte kjolen som jeg skal bruke på den pokkers julemiddagen vi skal ha her på onsdag (blir sikkert hyggelig altså), og den er jo da selvsagt svart, og så skal jeg kjøre på med sort tights og svarte sko, så da måtte jeg liksom ha en annen farve for å bryte litt da (ikke sånn bryting da), så da endte jeg opp med en sånn tragisk magebelte i brunt. (Aner ikke om jeg kommer til å bruke det sånn utenom her da, men skal aldri si aldri) og jeg røska jo bare med meg ett da, jeg var litt stressa fordi butikken holdt på å stenge, og de begynte å ta ned gitteret (det er virkelig en stress situasjon uten like.) Da jeg kom tilbake hit, så måtte jeg jo prøve kjolen da, jeg hadde kjøpt den i et nr større enn det jeg vanligvis pleier, rett og slett fordi det var den siste de hadde igjen, og den var det halv pris på. Den passa altså (ikke rart etter at jeg har gått opp så mye i vekt), ikke så mye at den klistra seg inntil kroppen og jeg så ut som ei stappa pølse, men sånn passe løstsittende. Foruten rundt hoftene (eller øverst over lårene kan jeg vel heller si), der var det en litt tett kant kan du si. Plutselig ble den litt ubehagelig. Men det får gå, noen synes sikkert det er fint og flott med former (grøss). Så prøvde jeg dette magebeltet rundt da, og det var jo hakket før det lå rundt hoftene på meg. Jeg hadde jo for pokker ikke registrert at det stod str på det, på innsiden liksom. Så da måtte jeg jo ned for å bytte det i dag da. Og så bar det tilbake til Modum.

Hva skulle jeg finne på da? Fortsatt 45 min til lunsj (djez, spiser jo så tett når det er helg, maten rekker jo nesten ikke synke før man må presse ned enda mer. Jeg kom på at jeg hadde 3 gaver jeg måtte pakke inn (fikk forresten sendt avgårde den siste julegaven i dag også), og så fant jeg litt julepynt som vaskedama vår her hadde satt fram til oss. Weeeeee, pyyynteeee! Men så bare…mat. Boooriiing. Stappa det ned, og fikk det overstått. De to andre fra gruppa mi som også er her i helga var borte. Ei har familiebesøk, hun andre dro på tur og tok med nisten sin (gawd, spise ute når det er bikkjekaldt liksom, nei takk), og så er de to stk fra den andre gruppa, hun ene søkkvekk, hun andre var her. Så da satt vi der da, på hvert vårt bord å spiste (vi har hvert vårt borde, siden vi er to grupper liksom, men spiser altså på samme kjøkken. Det skjønte dere sikkert, siden vi satt på hvert vår borde. Men måtte jo bare nevne det siden noen kanskje ikke skjønte det.) Og så tenkte vi bare at vi skulle plante oss i stua, høre på julemusikk, (pynte litt mer) og bare pusle med litt småpjusk.

 

Og så bare…crap, klesvasken ja, hadde riktignok fått den over i tørketrommelen innimellom slagene her, men var den ferdig? Neida, og da hadde den jo tromlet i 2 timer allerede. Da gadd jeg ikke vente mer, så fikk klærne ut og opp på rommet. Lykken over å ha nyvaskede klær, oh my gad. Nå har jeg også fått pakka den ene baggen min full med klær, og jeg tror kanskje at trillekofferten blir veldig luftig..men det får jeg leve med. Skal hvertfall raske med meg alt jeg kan hjemover nå, så slipper jeg å drasse på så mye når jeg skal ut herifra 10.januar. Heller pakkesel nå, enn da. Har fått ordna meg med billett på nattbussen som går den 21., en dag innom Molde før jeg raser videre til Kr.sund for å bli der noen dager, før jeg stikker til Ski, og så hit igjen. Stressende jul, men sånn må det bare bli i år. Jaja, jul blir det uansett, jeg får bare prøve å slappe av de dagene jeg ikke må stresse. Skjønt stress vil det bli uansett, for jeg skal jo tross alt stappe i meg mat i jula også. Men har bestemt meg for at jeg må røre meg litt også, ut og få litt frisk luft mellom slagene. Kan ikke gro fast i sofaen heller.

Nå er det veldig stille i fjøset her, hører såvidt noen som driver å spiller? Eller kanskje det bare er musikk, ikke godt å høre, hørselen er ikke helt stabil. Kink i nakken har jeg fått også, og dessuten har fingeren min begynt å streike. Ikke spør hva jeg har gjort, for det kan jeg ikke svare på. Legen skjønte det ikke hun heller. Men det gjør fordømt vondt. I går måtte jeg få en sykepleier her til å teipe den fast til langfingeren, sånn for sikkerhets skyld, så den ikke ramla av, løsna fra hengslene.

 

Jøyemeg for en dag, hektisk, nesten så jeg har revna fra hverandre av slit, kjas og mas. Og jaggu, nå er det strax middag her, grøt som vanlig. Deretter har vi faktisk planer om å dra på aketur, endelig liksom. Må jo planlegges godt, fordi det må regnes inn i tiden vi har til råde til fysisk aktivtet i løpet av en uke. Vi må jo ikke trene oss hjæl liksom. Og nå fortalte M akkurat at det er en uke igjen til jul, have mercy on me.

Var ikke dette innlegget interessant, så vet ikke jeg.

8 tanker på “En hektisk helgedag.

 1. Hørtes litt ut som min interessante dag, jeg må å vaske tøy..hehe 😉
  Urk bare 1 uke igjen til jul.. kjipa, jeg er nesten ferdig med julagaver, får få unna siste rest til mandag 🙂

  Håper du får en fin helg..Og håper onsdagen går fint, du ser sikkert kjempe flott ut i din nye kjole. Kult med sort kjole og rødt hår 🙂

  *klemmer*

  • Altså, det jeg kjøpte var for stort, for jeg så ikke på str da jeg kjpte det, så jeg måtte bytte det i et som var mindre 😉

 2. Du er så ubeskrivelig sterk og flink! En motivasjon av de virkelig sjeldne! For ikke å snakke om tidvis veldig morsom.. 🙂 Vet ikke om du orker å svare så mye på spørsmål, men jeg prøver. Jeg sliter med mye av det samme, men prøver nå alt jeg kan å bryte fri fra helvetet. Jeg har lest det du har skrevet, og forstått det som det dere gjør, er å normalisere inntaket av mat. Er det det som er nøkkelen på en måte? Å sakte men sikkert spise noe av det meste av normal mat? Jeg har enkelte matvarer jeg sliter noe mer med, men hadde vært interessant å høre deres tanker rundt det. Skjønner om du ikke vil bry deg med å svare på andres problemer altså. Men uansett vil jeg ønske deg alt godt, du virker som en utrolig bra person.

  • Heisann 🙂 Selvsagt svarer jeg på spørsmål 🙂 Jeg gjør det rett og slett så enkelt som å kopiere målene for en innleggelse i gruppen som jeg er i, sammensatte spiseforstyrrelser, fra hjemmesiden til Modum Bad.

   -Normalisering av spisemønster med minimum fire måltider daglig og et næringsmessig riktig kosthold
   (alle får egen tilpasset grunnmeny)
   -Oppnå vektnormalisering
   -Redusere vekt-kompenserende atferd
   -Økt affektregulering og økt relasjonell fungering.

   Sammensatte spiseforstyrrelser ved Modum.

   Tusen takk 🙂

 3. Kanskje du har «tastaturfinger», som meg?? Jeg strekker altfor mye på venstre pekefinger når jeg skriver, så til slutt forstrakk jeg den. Dritvondt! Da kjenner man virkelig hvor nødvendig den fingeren er.. 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s