Da ærre hælj gitt

Da er det pokker ta meg helg igjen, denne uka har gått sykt fort. Det har skjedd en del hyggelige ting, og vips vaps, så fløy dagene. Selv om det har skjedd mye kjekt denne uka, så har den vært litt tung også. Jeg har vært veldig sliten og lei. Jeg har hatt en del samtaler, en veiing som gikk ad undas, mye grining, jeg var i fokus i en av undervisningene osv. Nå har vi akkurat avsluttet timene hvor vi snakker om målsettinger vi har satt oss for helgen og neste uke. Som vanlig sliter jeg litt med å sette meg målsettinger, men jeg har som vanlig med at jeg skal følge kostlista, trene, og holde meg oppkastfri. I tillegg så må jeg nå begynne å forberede juleuken. Når skal jeg spise, sånn ca hva skal jeg spise. Jeg må nok prøve å ta ting litt på sparket også tror jeg, for det er noe med det at jeg må velge noe jeg har lyst på der og da, hvertfall når det kommer til pålegg, desserter og julekaker. Men også på julegodis så klart. Jeg ønsker selvsagt ikke å kutte ut alt sånt i jula, det er jo ikke normalt, og normalisering er det jeg jobber for å klare å oppnå. Til neste uke så skal vi ha undervisning med ernæringfysiologen her, så da får vi vite hvor mye som tilsvarer hva, sånn ca. Hun kommer nok med noen lure tips vil jeg tro. Onsdag neste uke skal vi spise julemiddagen, en felles middag med andre her, + behandlerne. Vi vil da få en demotallerken som viser hvor mye som tilsvarer en normal porsjon. Man kan forsyne seg to ganger, men jeg holder meg til den ene, det kommer jo dessert i tillegg, og jeg orker ikke la den siste dagen her ende med hodet over dass.

Og så blir det jo en utfordring når det kommer til klær også. Jeg kjøpte meg en ny kjole i går, jeg kjøpte den litt stor, sånn at den ikke klistrer seg inntil kroppen, men jeg kjøpte også et magebelte til, så litt tettsittende blir det jo likevel, på en måte. Et par av behandlerne her har spurt om jeg skal ha på meg kjole, en av dem har fri den uka, men spøkte med at hun må komme på den middagen bare for å se meg i kjole. Djez. Men kjole skal jeg ha på meg, det er bestemt og avgjort. Men først er det helg, siste helgen før jul, om 5 dager reiser jeg hjem, så jeg skal nyte dagene, for jeg vet at jeg kommer til å savne gruppa og Modum når jeg drar hjem. Ingen spesielle planer, annet enn det jeg alltid gjør her, trene, lese, se tv, og så må jeg en tur ned til Vikersund igjen.

Men ja, fredag betyr også nøkkelord for søkemotor. Jeg får statistikk over hvordan folk på en eller annen måte dumper innom bloggen min, fra hvilken kilde de kommer innom her fra. Folk søker opp mye rart på google bl.a, og hvordan de havner inn på min blogg ved å søke på disse tingene, det aner jeg ikke. Men her er hvertfall noen av søkene for sist uke.

alligator hos tannlegen – Aldri sett en alligator hos min tannlege, men det kan jo være at tannleger vil at pasienter heller skal være redd for alligatoren framfor å fokusere på tannlegeskrekken.

sleik meg i rumpa – Nei, takk som byr.

snus i fitte – Du har misforstått litt…

plutselig hvite hår – Hørt rykter om at de sniker seg på, plutselig er de der bare, og du bare…??

listerin rosa – Å fysjameg

skrivende stund – Da sitter jeg og blogger..

jeg er dom – En dompap da eller?

halve appelsin – hvor er den andre halve da? Borte? På rømmen?

modum for men – men hva?

http://www.jobbhelsa.no – eier ikke..

store smerter nederst i ryggen v halebeinetDet er vondt det.

oppfeiting – Mhm, tell me about it!

eg har fått den etterveksten, og den ser helt forferdelig ut når – når…? Blir litt frustrert når du ikke fullfører setningen altså, gidder ikke gjettekonkurranse liksom.

jeg har lov fordi jeg sørger – Hærregud, en ny gjettekonkurranse…

du begynner å bli gammel – Takk skal du faen meg ha.

insomnia orker ikke gå på jobb – Nei, det er ganske kjipt å gå rundt som en zombie assa.

ønsker at det finnes enhjørninger – Jeg og. Men du kan jo bare feste en stav av noe slag på en hest da, simsalabim.

move on – Jada, jada, som du maser!

stadig vondt i halsen – Best du amputerer den.

å klare komme meg ut døren – Krever litt IQ. Best du holder deg innenfor kanskje.

noen ganger så får jeg en voldsom trang til å spise kake. hvorfor det ? – Du får sikkert lyst på kake.

jeg dævver – Jeg har dævva opptil flere ganger.

kroppar som kröks av tusen drömmar som aldrig hände – luredrømmer..

fin oppvaskkost – Jepps, min er roooosa. Fin.

konsert 11.12.11 modum – Nope, den var i går, altså den 14.

pakker wordpress – Jaha, skal wordpress være en julegave da eller?

hva menes med å være attraktiv – Dvs å være usannsynlig støgg.

glatte gangveier – Det er fullt av dem her, derfor er det best å holde seg innendørs, tryggest det. Jeg tok derimot en sjanse da jeg labbet meg bort til bilden tidligere i dag. En utfordring.

bolga – der har vi hytte, og der måtte jeg oppholde meg flere uker i strekk hver sommer når jeg var lita, jeg holdt på å dævve av ren kjedsomhet.

hvordan i helvete få deg til å sove hver kveld før kl 2300 – Du kan jo denge meg helseløs.

hvordan jeg kan fortelle om meg selv – Du kan jo begynne med å åpne kjeften.

cia melder at de – tar juleferie fra 23. desember.

nakene damer som striper på stang – None bruker border, noen bruker damer. Vil anbefale strekdamer, da kan du få mange av dem på stanga.

nakene blære – Min blære er naken, jeg orker ikke bruke penger på klær til den.

dum spiro spreo blogg – Jeg har skjønt at flere der ute har store vanskeligheter med å skrive SPERO. Det er jo et langt og innviklet ord.

kaffe oppvaskmaskin morsomt – Hm, hørtes hysterisk morsomt ut ja.

hva serveres til blodpølse – Blodpølse bør ikke serveres til andre enn bikkja. Jeg forstår den veldig godt om den ikke vil ha den derimot.

sy på en finger – Jeg sydde i fingeren for noen år siden, det var vel hakket før jeg kutta av en bit. Jeg anbefaler ikke å stikke hånda oppi en skjæremaskin.

rynke tryne – det kan du være sjæl.

gamle da er – man rynketryne.

menn er menn og menn er dumme – Er du sinna på mannen?

jeg er på toget som går til himlen med fri biletten fra golgata – Du er på langreise skjønner jeg. God tur.

En liten påminnelse, i år som i fjor.

Reklamer

29 thoughts on “Da ærre hælj gitt

 1. Jeg er sikker på at du blir kjempefin i den nye kjolen din 🙂 Håper vi får se et bilde…hint hint 🙂
  Flirer godt av din søkemotor….herregud der er det enkelte som og skulle hatt behandling 🙂

 2. Høres ut som om du er godt forberedt på x-mas, synes jeg. Og jeg håper den blir fin og rolig 🙂 Nå har jeg ikke lest bloggen din på en stund, men «catcha» nettopp opp – og jeg er kort sagt i-m-p-o-n-e-r-t. Hang in there, du er ubeskrivelig sterk og inspirerende! En nydelig, intelligent og morsom person jeg blir glad i av å lese. All respekt til deg, Laila – og heia heia heia videre!

  Oppvaskkost?? REALLY???

 3. Jeg vil se kjolen din!
  Tenk at det bare er fem dager til du skal hjem, syns det har gått så fort fra første dagen du var der, til julen.
  Håper julemiddagen blir bra for deg, og at helgen blir fin ❤

  Snus i f… :O

 4. Svar: Tusen takk for en «oppsummering» av det jeg kanskje har tenkt for meg. Altså er det godt for meg å høre dette fra deg.

  Og det er akkurat det jeg vil gjøre; forsøke å minnes det jeg kan huske. Og selv om det kan være uvesentlig der og da, kan det kanskje danne et bilde til slutt? For det er kanskje ikke for uten grunn at man husker enkelt kommentarer? Da tenker jeg på at jeg husker enkeltkommentarer helt ut av det blå, og kanskje de likevel da har satt preg på min væremåte uten at jeg har tenkt så mye på det før nå? Hvem vet; blir i alle fall en interessant ferd jeg har i møte (forsøker å tenke positivt, slik at jeg ikke blir skremt før jeg startet i gang..haha)

  Ha en fin fredagskveld kjære 🙂

  …og må le litt av noen av søkeemnene ja 😉
  Og du; i romjula og januar kommer jo alt på 70% og det er jo en fin tid å handle på da!! Jeg gleder meg i alle fall, og i år har jeg sagt at jeg heller vil ha gavekort. Får jo mer for pengene da jo!!

 5. naw, jada mamma, mat skal bli! hehe, hvor søt du er;p

  Du får adde kjolebilde til bilderekken her til venstre. Skulle ønske man kunne bruke kjole hver dag.. Selv må jeg gjennom tusen runder med meg selv for å gå i en, da men. Lykke til!

 6. «hvordan i helvete få deg til å sove hver kveld før kl 2300 – Du kan jo denge meg helseløs.»

  Hahahahhahaah…^^ Du altså. Nå hadde jeg liksom litt ubevisst bestemt meg for at nå gidder jeg ikke smile mer idag, men så kom jeg over dette her da også måtte jeg le.

  Lykke til med målsettinger og planlegging. Jeg har fortsatt troen på deg! Du er sterk(selv om du selvsagt har lov til å være svak iblant også) ❤

  Husk alt du har lært og erfart ❤

 7. Du må ta bilde av deg selv med nye kjolen altså 😀
  Jeg har kjoledilla xD har kjøpt meg 5 nye *kniiiis*
  Håper du får en koselig dag med julekos og at det går bra 🙂 ❤

 8. Du gjør en heidundrandes jobb!!! Jeg har vært gjennom liknende behandlingsopplegg, så jeg vet alt om kampen det er å stå i vektoppgang, endring av kropp, kaos, følelser, jah…alt som veien mot frisk fører med seg.
  Tenk, du har vært oppkastfri så lenge!! Utrolig bra!
  Er så enig i alt du skriver, og kjenner meg så igjen. Det er kjempebra å tenke som du gjør med normalitet ift mat. Man skal jo ikke følge en kostplan resten av livet, men følge kroppen. Og det kommer du til å klare med tiden.
  Ha en så god helg du kan, og ta til deg alle komplimenter du får, du fortjener hver og en av de!!
  Klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s