Tunge dager

Jeg sliter veldig med å finne meg målsettinger å jobbe med når helgen kommer, det har jeg i grunnen gjort hele veien. Det har fått på det samme hver gang, å holde meg oppkastfri, følge kostlista og treningsplanen. Jeg har ikke spesielle typer mat eller pålegg her som er ekstra vanskelig for meg, eller, en gang fikk vi gryterett som et alternativ på kvelden, og det var litt vanskelig for meg å velge, men når jeg så hvor liten porsjonen faktisk var, så kunne jeg spist det likevel. Men alt annet er mat jeg ikke har problemer med å velge, jeg tar det jeg har lyst på der og da, og middagen får vi alltid servert. Trening får jeg tid til når det er helg, for da har vi ikke noe program, kostlista følger jeg hver dag. Jeg sliter med å finne utfordringer, for jeg gjør det jeg skal, og må. Ei i gruppa mi lurte på om jeg kanskje kunne bruke helga på å hvertfall finne en ting ved kroppen min som jeg liker, men kropp og vekt er det eneste som surrer og går oppi hodet mitt, og jeg finner ingenting. Jeg kan si at jeg er fornøyd med øynene, om de er sminket, men det går ikke akkurat på kroppen, for alt jeg ser ved den er stort og ekkelt. Det har blokkert seg fullt og helt for meg nå, og det er virkelig et stort problem. Jeg hadde en lang samtale med primærkontakten min i dag, hvor jeg atter en gang fortalte ting jeg har fortalt før, så jeg ble jo ikke på noen måte noe klokere. Ikke kom jeg noen vei med det heller. Så nå må jeg vente til uka igjen for å jobbe videre med det med hjelp av personalet her. Jeg får bruke helgen på å gjøre ting som er litt lystbetont, sånn at jeg kanskje kan få fokus på litt andre ting, sånn at tankene om kropp og vekt ikke spiser meg helt opp og tapper meg.

Vi har også hatt en time med fysisk aktivitet i dag, men treningspedagogen vår var ikke her i dag, så det var to fra sf-teamet som hadde timen, og da ble det bare å gå en lang tur på en times tid, men det føltes helt greit i dag. Fint vær, fine omgivelser og en koslig gjeng. Nå har vi akkurat spist middag og hatt ettermøte, så når maten har fått synket et par hakk til, så skal jeg ta meg en treningsøkt, jeg har ikke trent hele uka, så ser fram til det. Ellers skal jeg prøve å få litt tid til å sette meg ned på nett senere, se gullrekka, og kanskje få pakket inn litt gaver og sånt puslerier. Så jeg kommer meg gjennom dagen i dag også, selv om jeg står midt oppi et rent helvete nå. Det har vært, og er, vanskelige dager, og tålmodigheten min holder på å revne og bryte sammen. Det er tungt å holde igjen, men jeg biter tennene sammen samtidig som jeg dagen lang går og anspenner meg. Puster fra brystet og opp, holder inn magen, går med skuldrene opp under ørene. Enn så lenge holder jeg meg oppreist. Det får holde akkurat nå, jeg får holde ut og komme meg gjennom denne dagen i første omgang.

Ellers er det jo fredag da, og det betyr også nøkkelord for søkemotor. Og hver eneste uke dukker det opp rare ting folk søker opp på nett, ting jeg mange ganger stusser over fordi jeg ikke aner hvorfor de ved å søke på disse tingene finner min blogg. Men men, de har hvertfall på et finurlig vis kommet til min blogg, og det får jo jeg beskjed om på min statistikkside. Her er hvertfall noen av siste ukes søk.

pedo elg – hallo i luken, sånt tull vil jeg ikke høre om.

hva skjer hvis man svelger snus og ikke får spydd det opp igjen? – Den blir liggende i magen?

øyerusk – Jeg fikk et rusk i øyet i går. Ekkelt. Det nektet å gå.

lailapaila – Ja?

mur mellom merkelige vegger – merkelige greier..

skinkestek innpakket – har du planer om å gi det i gave til noen til jul?

foten ilke– Har du kalt foten for Ilke? Ganske spesielt..

feite mennesker spiser sjokolade – En gang så jeg en tynn person spise en sjokolade, haka mi plasket ned i asfalten.

nissen drikker kaffe – For en gærning.

djevelens grønnsaker – avocado og aubergin.

strikk heks – jeg kan å strikke rett, vrang og halv patent, men om resultatet blir en heks er heller tvilsomt.

gutte kuk – heller det enn en jente kuk..

poteter skitten ekkel smelling sokker – ok, nå ramla jeg av lasset her..

sommerfugl campen hovefestivalen – kan jo tenkes at enkelte sommerfugler ønsker å få med seg en festival da, ser ikke noe rart i det jeg.

pasienten liker meg ikkje – er du snill med pasienten da?

hei det er meg ikke la meg bli alene igjen her – kan godt tenkes jeg lar det bli igjen alene ja.

kul på foten – Jeg er dritkul på foten faktisk.

evigvarende kviser – da ville jeg nesten ha vurdert å operere dem vekk, med mindre du ønsker å ha dem da så klart.

hva betyr burnt and purged away – forbrent og kvittet seg med?

blogg blåmerke på låret etter trening julebord med jobb – Jeg var på en sommeravslutning med taekwon-do gruppa mi en gang, og så skjedde det tydeligvis et eller annet, jeg aner ikke hva, men da jeg våknet dagen etter hadde jeg bristet et ribbein. Det var ganske nære det du søkte etter, var det ikke?

vem fant opp godteri– Ok, jeg digger Vem!

roe reken – reker kan være ganske hissige av seg, og det er ikke rent lett å roe dem ned.

blør neseblod hver adg i flere uker – nå er jeg litt usikker på hvor lenge adg er, men jeg tolker det som at det er ganske lenge?

gammel dame med stokk – Jeg så ei som stavret seg fram nedi Vikersund her om dagen, var det henne du mente?

ruus neida dialekct – ok..kan du bestemme deg? Ruus eller dialekct? Ikke at jeg har snøring på hva du mener uansett da men…

fiddeli fei- sann.

jeg er dum og vil bli høy – Ja, jeg vil også bli høy, men jeg er smart, for jeg tar bare på meg sko med høye hæler.

verdens størst kuk i stor form – ikke i liten form?

jeg glemte å skylle ned i do – du er vill assa.

Julestemning på Modum.

 

 

15 tanker på “Tunge dager

 1. Håper at du får en fantastisk flott helg med masse gøy og morro. Hva med noen bilder av Vikersund…nyskjerrig på hvordan det ser ut. Butikken du var på..shoppingsenteret, viss de har 🙂 Hvordan ser du for deg julen? hjemme eller Modum? Kan du sende meg adressen din i innboksen på fjesboka sånn at jeg kan få sendt noe kjekt 🙂 noe som kan muntre opp….

  • Har ikke tatt bilder nedi Vikersund, ikke akkurat mye å ta bilder av dere nede…Jula ja…den vil nok bli hektisk…orker nesten ikke tenke på den..Skal hjem, skal selvsagt sende deg adr. ❤

 2. Svar: Takk ❤
  Og det samme tilbake til deg, jeg kjenner meg så godt igjen i det du skriver (bortsett fra at jeg aldri har vært innlagt..). Men stå på videre; du skal vite at det hjelper meg å lese at andre også sliter med mye av det jeg sliter med. Unner deg selvfølgelig ikke å slite, men likevel er det "godt" å høre historien din. Håper og regner med du skjønner poenget mitt 🙂
  Ha en fin fredagskveld; STAY STRONG!!

 3. Jeg må bare si at jeg elsker søkeordinnleggene dine.. har vurdert om jeg skal gjøre noe lignende selv for det er jo bare helt utrolig hva folk søker etter og av en eller merkelig grunn finner frem til oss..

  Slenger på en god helg og jeg til oss begge.. for det trengs 🙂

 4. Tenker mye på deg og håper du får en riktig god helg! 🙂 ❤ Gjør ditt beste det er mer en bra nok 🙂 Igjen må jeg le av søkeordene og dine kommentarer 🙂 Du er herlig!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s