Blogg vil bli tynn

Jeg kan jo begynne med å fortelle at jeg også kom meg gjennom gårsdagen, 51 dager i boks, 52 om jeg overlever dagen i dag. Jeg var veldig demotivert i går, hadde ikke matlyst, ikke lyst til å spise, vondt i magen, oppblåst og jævlig. Lei av å spise, null ork til å lage mat. Alt var bare helt feil i går. Men jeg spiste altså, 4 måltider, og sånn ca. det jeg skal, jeg bytta bare ut middagen med noe annet, noe med mindre volum, men likevel omtrentlig det kaloriinntaket jeg skulle. Jeg tenker at det viktigste er at jeg spiste, at jeg hvertfall ikke hoppa over måltidet. Jeg har hvertfall spist nok gjennom dagen. Jeg fikk også en voldsom overspisingstrang utpå kvelden, da ble jeg ganske så frustrert, og hadde bare lyst å kaste inn håndkleet og gi etter, bare en eneste gang. Hvorfor trangen kom? Fordi jeg følte meg veldig ukomfortabel med kroppen min, det jeg ser i speilet, det jeg kjenner, jeg var sliten, lei av mat, mat, mat over hele linja. Trist fordi vekten jobber imot meg, + ytre trigger. Program om mat, reklamer om mat. Når man jobber seg ut av en spiseforstyrrelse, så vil kanskje tankene være enda mer fokusert på mat. Hvertfall er det sånn for min del. Jeg spiser, jeg føler at timene i mellom måltidene går med på å vente på neste måltid, ikke fordi jeg er sulten, men fordi jeg må forholde meg regelmessigheten. Jeg kjenner på overspisingstrangen, lyst på noe, lyst å spise, lyst å kaste opp. Jeg jobber mot nettopp dette, og dermed forsterkes disse tankene. Jeg tenker på mat hele tiden, selv om jeg prøver å fokusere på andre ting. Det blir ekstra tungt å komme seg gjennom sånne dager. Jeg kan spise noen nøtter om jeg kjenner at trangen blir for voldsom, kanskje en klementin, et eller annet. I går tok jeg en løpetur, det pleier å hjelpe litt hvertfall. Når jeg kom tilbake var det tid for kveldsmat. Jeg spiste det jeg skulle, men det hjalp ikke på suget i det hele tatt. Holdt på å gå på veggen.

Jeg er redd for å gå på en smell, redd for å skuffe, andre, og meg selv. Jeg legger kanskje lista høyt for meg selv, men nå som det har gått såpass bra så lenge, jo verre vil det bli å gå på trynet. Men den tid den sorg. Hadde også time med behandleren min her i Molde i går. Har ikke sett han siden slutten av september nå, så det var faktisk en hyggelig time. Ble for det meste oppdatering fra oppholdet mitt på Modum så langt da, men greit at han får oppdatert seg litt der også, selv om en epikris vil bli sendt over når jeg er ferdig. Nå er det helg igjen, og bare to dager til jeg reiser tilbake til Modum, kjenner det skal bli veldig godt, savner gruppa mi, behandlerne, programmene våre, og ja, selvsagt Modum i seg selv. Kan tenke meg at det vil bli veldig koselig å være der nå i førjulstiden. Blir å begynne å pynte litt på rommet etterhvert, har litt julepynt og noen duker hvertfall. Adventskalender har jeg også, dvs, masse pakker. Mamma kjøpte med til meg da hun kom. Og så skal vi i gruppa også ha en kalender. Da spørs det bare om vinteren kommer på besøk da, har vært en veldig mild og fint november så langt hvertfall.

Fredag betyr også innlegg med nøkkelord for søkemotor på bloggen. Her har jeg samlet sammen siste ukes søkeord, og atter en gang; folk søker pokker meg på så mye rart! Take a look.

en feit en  – Ja nå ble jeg nesten litt nysgjerrig på hvilken feit du egentlig er ute etter jeg da…en feit marsipangris kanskje? Fint det…fikk jo ikke lyst på det nå liksom…

utdrivelsen – vurderer sterkt på om jeg skal leie inn en sånn djevelutdriver, så kan han drive ut bulimien min.

plastplanter – altså, skal jeg ha planter, så skal de være levende, gidder ikke ha støvsamlere liksom. Hadde de enda slukt støv, så kanskje..

feite trøtte faen – der har du meg hver morgen ja…

jeg kommer aldri til og glemme da jeg fant mitt første grå kjønnshår. – var det så ille? – jeg ville nok ikke tatt sånn på vei om den ikke var i min kebab :/3 – Kanskje du skal bestille hamburger neste gang da..eventuelt kjøp deg en pakke grillpølser og ordne mat hjemme. Du vet aldri hva du får når du bestiller junk vettu. Mye rart i sånn mat. Bl.a kjønnshår, en helt vanlig ingrediens i kebab.

kniver fra en grav i egypt – mine kniver kommer vel fra IKEA eller noe. Kanksje ikke fra en så fancy butikk en gang, kniver fra skuffen på kjøkkenet tror jeg vi sier.

finn skårderud er følelseskald – det nekter jeg å tro på. Du er følelseskald. Så det så. Din fjomp.

latterlig spindelvev – latterlig? Det er jo genialt. Finner jo ikke noe kulere enn et spindelvev som er stivfrosset f.eks

drøvelen – ja den ja, den henger nå der og dingler den, såvidt jeg vet.

ønsker meg – det gjør jeg også. Ønsker meg skikkelig.

jeg elsker dig sa mye – så hyggelig. Hvem er du?

a, jeg skjønte ikke helt hvordan den kabalen skulle gå opp, men valgte å beholde trua på at verdenen er god nok til å hive deg min vei rett som det er.1 – Ikke alle kabaler går opp, dessverre å måtte skuffe deg altså. Jeg vet dessuten ikke om jeg liker å skulle bli kastet din vei rett som det..

tjukk gutt med tverrfløyte – …..? Tviler på at du finner han her hvertfall, da har du nok kommet feil.

«jeg som kjører» familien – hvor «kjører» du dem? Skal dere på besøk? Ut og reise? Ut og spise kanskje?

hører lyder som ikke er realiteten – hvordan vet du at de ikke er reelle? Kanskje noen spøker med deg..

merkelig lyd før søvn – garantert et spøkels som er ute med rampestreker.

kaster opp kjæreste – wtf?? Spiste du kjærsten din?? Litt sulten da kanskje? Vurderte du å gå på Rimi? Eventuelt å bestille en kebab?

bør jeg slutte å veie meg – håper hvertfall ikke du veiet deg mens du ennå hadde kjærsten i magen..da var ikke vekten realistisk vet du..

da ove og jeg fikk alzheimer – husker du det?

gå å skru av mobben din for den irriterer meg – Greit, skal be dem holde kjeft, synes egentlig de er ganske så irriterende jeg også. Hold kjeft for faen! Sånn.

hjelper det å slå på magen om man skal spy – hjelper om du vil ha blåmerker. Spørs om maten i magen gidder bry seg da.

tisset sigrid – det kan jeg nesten garantere.

laila krakeli naken russeknute – jeg hadde faktisk sokker og sko på meg. Sikkert russelua også.

unormal stor tankevirksomhet – skjønner ikke hva du snakker om.

jeg fikk skyss – det husker jeg at jeg fikk en gang også. Morsomt.

få julenissen opp av senga – Han liker sikkert å sove så lenge han kan, han har jo fordøt mye å gjøre i desember.Men om du f.eks sier at «Dancer» har brukket et bein, så kan det jo hende at han fyker opp fortere enn svint. (Du vet, Dancer er et av reinsdyrflokken. Hva de andre heter spør du? Jo, nå skal du høre: Vi har altså Dancer, Rudolf, Dasher, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner og Blitzen)

pelle nese – trengte du å søke på det?

blogg vil bli tynn – min blogg vil ikke bli tynn, den blir faktisk bare feitere og feitere, i takt med meg. My blog and me.

24 timer uten søvn bedre fokus – Jeg lover deg, det eneste fokuset jeg har etter 24 timer uten søvn, det går i kryss.

spydde i gangen – Kjenner til den ja. Hadde ei som spydde i gangen min en gang.

schizofren, pakkes inn i dyne – Pakkes inn i dyne jeg også.

paranormal aktivitet – funny you should say that, i forgårs lastet jeg ned filmen «Paranormal activity»

er det meg nå? – Nei, du må nok smøre deg med litt tålmodighet en stund til.

hår stahet – tell me about it, håret mitt er ganske sta om morgenene.

å gnage forhold – foretrekker å gnage på et drops eller noe jeg.

elg tegna – så en elg som tagget på et tree en gang. Hadde visst funnet seg en kullbit et sted..rampe elg.

bøker med multippel personlighetsforstyrrelse – Det hender ganske ofte at en bok inneholder flere personligheter ja. Ganske forstyrrende innimellom.

dum spiro sper – vanskelig setning det der altså….S-P-E-R-O! Sånn. Got it?

laila krakeli naken – født med klær, they are stuck on me.

Takk for meg. Over og ut.

Reklamer

28 thoughts on “Blogg vil bli tynn

 1. Det du gjør er jo ganske fantastisk- du fokuserer på hvorfor trangen kommer og å prøve å dempe den med andre ting. Det er jo helt rett, så vidt jeg kan forstå 😀

  Stå på ❤ Trangen er grusomgrusom, men den er fullt mulig å overvinne også. Og uten at jeg skal snakke for sikkert her, så er jeg ganske sikker på at det blir lettere og lettere med tiden!

  • Det vil sikkert ta en lang stund enda før trangen roer seg, så får bare bruke tiden til hjelp, Rom ble jo ikke bygd på en dag, heldigvis..<3

 2. Jeg vet ikke hva jeg skal si jeg altså, du slutter ikke å imponere. Det at du nå har klart 51 oppkastfrie dager, det er bare helt sinnsykt bra. Og med tanke på hvor vanskelig det har vært for deg å ha to oppkastfrie dager, ja til og med én, hvor vanskelig dét har vært. Og nå så er du sørenimeg på din femtiandre dag. Det der, dét er en helt utrolig bragd. Åå, jeg får bare lyst til å klemme deg, og få deg til å forstå hvor stolt jeg er av deg!

  Ang. det at du er redd for å skuffe andre, så syns jeg ikke du skal tenke på det (vet det er ekstremt mye vanskeligere i praksis). Hvis du skulle gå på en smell så er det deg selv du skuffer aller mest. Bare ikke legg lista, med forventninger til deg selv, FOR høyt, du er jo tross alt bare et menneske du og 😉 Tvitvi og masse lykke til videre på reisen♥

  Åh, marsipangris, nå fikk jeg og lyst på det.. 😦
  Djevel(sf)utdriver, dét hadde vært noe det!
  Som vanlig mange artige søk, og selvfølgelig kommentarene dine som tar kaka, haha 😀

 3. Først: jeg elsker disse fredagsinnleggene dine! Folk er snodige dyr.

  Jeg er litt redd for å kommentere det alvorlige, jeg er livredd for å si noe feil. Så jeg signerer bare de over her. Det her er så sjukt bra, du har kommet så langt! Du har fått verktøyer du bruker i hverdagen, du har greid det her med egen vilje! Jeg blir så ufattelig glad av det!

  Jeg har bare lyst til å gi deg en skikkelig god klem ❤

 4. Så mange rare søkeord du får inn 🙂
  Lørdag og du skal snart tilbake til Modum. Du kan være stolt over deg selv 🙂
  Ønsker deg god helg! ❤

 5. Er ikke folk overdrevent opptatt av Laila Krakeli og nakenhet… Synes folk stadig søker noe sånt, jeg… Har du en fortid vi blogglesere ikke veit om, Laila… ?! :-p Hehe… «da Ove og jeg fikk alzheimer» – «husker du det???» LOL. Takk for den, kom godt med, veit jeg! 🙂
  God helg!

  • Har fortalt om denne nakenheten altså, så jeg regner bare med at folk vil lese det om og om igjen..raringer. God helg til deg og ❤

 6. Du er så flink og reflektert, jeg tenker på deg når min trang kommer: «om Laila greier det, så skal jeg også!»


  herlighet så mye rart folk søker etter.. :p «husker du det?» ahhaha 😀

 7. Svar: Ja, det er jo selvfølgelig mange flere som sliter med det samme og har de like diagnosene. Men det er liksom når jeg «sammenligner» meg med andre at jeg føler at mange har det så mye bedre.. Misforstå meg rett, fordi det er mange som har det mye verre enn meg.

  Det hele henger nok også sammen med selve skammen jeg føler. Skamfull fordi jeg ikke har kommet lengre enn jeg har gjort i dag..

  MEN jeg skal forsøke å snu den tanken; se på de positive tingene fordi jeg har jo tross alt kommet langt på vei og jeg har vært flink å kjempet!!

  Positive tanker resten av helga 😉
  Og tusen, tusen takk for kommentaren din, samt at du gir meg mye motivasjon i det at du har klart å være «bulimifri» nå så lenge!! Stå på videre du også 🙂

 8. Det er så flott å høre at du holder ut og kjemper det du kan for å gjøre det best mulig for deg selv! og, gud som jeg kjenner igjen tankene om mat.. hoho, når jeg fikk i meg så lite så leste jeg oppskrifter og fant ut alt hva jeg skulle spise når jeg bare skulle begynne igjen.. så rart, er det rart man blir redd for å gå på en reel smell..

  Så koselig med pakkekalender, det har jeg også alltid hatt, men i år drar vi både til riga før jul og til syden etter jul så da bruker vi pengene der 🙂 Men, det er herlig med en pakke hver dag, noe spesielt over det ❤ Ha en så god lørdagskveld som mulig vennen! stå på ❤

  • Ja, man blir utrolig matfokusert, det er bare sånn det er, til det blir bedre. Misunner deg turene altså, haha. Hadde vært nice. Takk søte du, DU må også stå på ❤

 9. Jaja, Laila…nå gleder du deg til å komme tilbake til Modum igjen…DET hadde du ikke trodd for et par måneder siden? 😉

  • Jeg har trivdes der fra dag en, og selv om vekten føyk opp som et helvete etter kun 5 dager, og jeg hadde lyst til å bryte av der og da, så ville jeg jo ikke reise heller. Men jeg trodde det kanskje ikke FØR jeg dro dit. Men ja, det er rart, før jeg skulle inn så kunne godt la vær, men pga gruppa mi som er så fin, og de flinke behandlerne, ja, alle de flotte menneskene som er der, så vil jeg pokker meg ikke ut igjen. I’m in love with Modum.

 10. haha, jeg dør litt av de søkeordene 😛

  husker du den der statusgreiene jeg hadde på facebook der du var den som «løp naken rundt».
  Jeg måtte finne ut om jeg bare trodde det eller om det var fakta at du hadde tatt den russeknuten med å løpe naken xD

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s