Lek i høstløvet

Min vakre nye venn Monicka og jeg har fått tatt noen høstbilder de to siste dagene. Jeg har fått tillatelse til å poste bilder av henne i bloggen min, så her skal dere få en litensmakebit av oss.

 

 

 

26 tanker på “Lek i høstløvet

 1. Heihei!! Du e ganske kul og morsom!!!

  Håper du får det bedre påm Modum Bad!!! Å at du e skrvet ut før bursdagen din!!! Mene å huske du skrev i ett innlegg for litt siden at utskrivelses datoen va bursdagen din eller litt etter!!!???

  Ikke gi opp! Vet det e vanskelig! Har/slit med spiseforstyrrelse(anoreksi) sjøl men e normal no, men ikke i mine øyne!!

 2. Høststemning! Og veldig fine bilder. Særlig stilig er det hvor du kaster løv opp i luften. Ikke lett å få til så skarpt. Hvordan kamera har du? (Hilsen en ny, stolt eier av et canon eos 60d.Tok ditt råd, og investerte i fremtiden og utdannelsen. Din kommentaren på «Retraumatiserende å få erstatning, den hjalp meg veldig! Tusen takk. Så nå er det fotodilla.com!!:) )

  Klemmer<3

  • Tusen takk Tuva ❤ Jeg har et sony DSC kamera. Så flott at du har kjøpt deg et kamera da, kjekt å ha, og morsomt å ta bilder. Blir spennende å se dine bilder, for jeg håper du vil legge ut noen av dem i bloggen 😀

 3. Åhh, det er SÅNN høsten skal være! Tørre blad og sånn.. Her jeg bor har høsten kun vært VÅT.. Ikke mange tørre blad å rulle rundt i da, nei. Fine bilder 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s