20 tanker på “How beautifully leaves grow old. How full of light and color are their last days.

 1. Fine bilder!

  Jeg lurte på en ting angående Modum…Er det sånn at den ventetiden som står på fritt sykehusvalg regnes fra etter man har vært på vurderingsopphold eller er det fra man blir henvist? Det står 21 ukers ventetid på frittsykehusvalg.no ihvertfall, altså ca. 5 måneder…Stemmer det sånn ifh. til hvor lenge du ventet? Kanskje litt vanskelige spørsmål, jeg bare lurer sånn på hvor lenge ca. jeg må vente…Vet jeg står på listen over folk som skal til vurderingsopphold og at jeg kanskje får reise ned på det i november.

  • Det er fra det søkes. Gikk kjapt med meg da, søkte i april, på vurderingsopphold i slutten av juni, og plass i oktober…Håper det går kjept med din søknad og.

 2. Godeste Laiila! ❤

  Ser du har kommet til Modum, og at det skjer utrolig mye. De første dagene er vel noe av det verste på slike steder fordi det er så mye nytt, så mye informasjon å få med seg, òg å huske på… Du er så sterk som går inn i dette, som velger å ta opp kampen!

  Ønsker deg masse masse lykke til, håper virkelig at du vil trives der, at personalet tar vare på deg og hører på deg, at du vil få mye godt ut av oppholdet og oppleve fine ting inn i mellom alt kaoset.

  Og håper at du får lov til å blogge imens du er inne, så lenge det ikke blir stående i veien for behandlingen din eller taushetsplikt.. =)

  Mange klemmer ❤

 3. Åh, ok 🙂 Ja, jeg håper jo på ene siden at det ikke skal drøye alt for mye, men samtidig føler jeg meg IKKE klar akkurat nå(men det gjør man vel aldri:P)så håper ikke det går altfor fort heller x)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s