Livet skal ikke være enkelt.

Fredag igjen gitt. Litt dautid, eller hviletid som det heter, før det blir gruppemøte. Frokosten er akkurat inntatt, noe som gikk helt greit for min del. Frokosten er jo det enkleste måltidet for min del da, sånn i grunnen. Li tt (mye) mett, men det går helt greit. Tror jeg. Men det gir et kick i ræva på forbrenninga da, og selv om det er litt sånn i mot spiseforstyrrelsens regler (skam you know) så lå jeg og var litt sulten i natt…Dere veit, jeg er jo ikke akkurat den som sovner kjappest, så kroppen blir jo liggende og godgjøre seg i mange timer etter senkveldsen..Rekker jo å bli sulten igjen da etter nå å ha begynt å fore kroppen jevnlig med mat. (Den liker det, men spiseforstyrrelsen er mildt sagt snytforbanna) Etter lunsjen i dag så blir det trening, og det skal i grunnen bli litt godt nå, for jeg har faktisk ikke trent på over måned nå. Da regner jeg ikke med de dagene jeg har gått tur da. Men jeg var innom treningsrommet i går, for å sjekke det ut, og til min store glede så har de spinningssykler her, så i morgen har jeg og ei til planer om å ta oss en spinningøkt. Det skal bli sabla digg. I dag blir det vel sisten og stiv heks eller noe, ser for meg en gym time. Kanskje klatre i tau. Blir beinhardt.

Vet dere hva eller? I går hadde vi møte med avd.lederen her, og et par behandlere, og så skulle tre av oss være representanter i i ulike råd på huset, og tror dere pokker ikke jeg meldte meg frivillig til å være med i idrettsrådet? Hell yes, denne jenteskrotten skal være aktiv på flere områder her. Ikke noe flau sau her i gården. Blir nok kjekt å få bli med å arrangere ting på huset her. Hele huset altså, for de andre avdelingene også. Ellers så har jeg måtte begynne med en ny ting her, hold dere fast…*trommevirvel*  vitaminer. En stykk diger trankapsel og en greie til. Kroppen får vel stallsjokk…redd for å bli sunn tenker jeg. Og så får jeg i meg cultura og juice. Og næringsdrikk. Her har dere sunnheten selv.

Jahnei, tid for nøkkelord for søkemotor for uka som har gått. Dvs, på min statistikkside så får jeg opp kildehenvisining, hva som har ført folk inn på min blogg. Blant søkeord som går på spiseforstyrrelser, behandling, medisiner osv som gir en naturlig grunn til at de dumper borti bloggen min, så dukker det også masse andre ting opp, som gjør at jeg ikke fatter at de i det hele tatt kommer borti min blogg, Just take a darn look:

tonje mongo – hei hei Tonje Mongo, Laila her.

henge klær – trodde henging var gått ut på dato jeg, men kan vel være at de tok selvmord?

feit mann lufter hund – tviler jeg på, å lufte hunder er forbeholdt tynne menn har jeg hørt.

 Liste over alle tvangstanker som finnes – Mine tvangstanker som finnes? Jaujau, om du har god tid,så kan jeg jo alltids ramse opp noen.

 • Er sikker på at jeg kommer til å bli edderkopmat en dag, det bekymrer meg hver dag. Så jeg er på vakt til enhver tid. (Nattevaktene er de verste)
 • Jeg tror at noen har planta øynene sin i nakken min, for jeg er sikker på at noen glaner på meg 24/7
 • Jeg er sikker på måker er ute etter meg, så jeg kaster alltid blikk rundt meg når jeg mener at jeg hører noe som kan ligne på et gnål.
 • Jeg tror jeg er en ball
 • Jeg tenker at det er viktig at jeg må huske på å minne meg selv på at jeg må tenke, hvis ikke er jeg sikker på at jeg vil bli tankeløs.
 • Jeg tror helt klart at jeg kommer til å dø om jeg ikke får blogge, for bloggen er hele livet mitt.
 • Jeg tvinger meg selv til å åpne øynene, for hvis jeg ikke gjør det vil jeg bli blind.
 • Jeg må alltid glane rundt i stua mi, hvis ikke jeg gjør det, er jeg sikker på at jeg vil dø.

Ja, nå gidder jeg ikke ramse opp flere, for da tror jeg at dere vil få en fæl sykdom og dø.

gamle damer.com – gamlehjemmet.com?

finsk brød – smaker sikkert sprøtt…det er knapt så jeg vet hvordan norsk brød smaker.

brukket tann – tann? Som i entall? Ooh dear, I wish. Jeg har hatt mange jeg. Men de har mer eller mindre krykket seg på bedringens vei.

nattevakten maleri – nei, jeg malte aldri på noen av nattevaktene mine, var for opptatt med å prøve å få satt inn ei fyrstikk for å holde øyelokkene åpne.

kaster et blikk – har kasta ganske mange blikk, morsomste er når du kaster det i trynet på noen.

leppefisk – vil du se lepper på fisk, så kan du søke opp steinbit. Kissable lovely lips. I tell you. Kan forresten legge ved et bilde til deg.

søkkvåte sko – får aldri det her i Molde, vettu, her regner det aldri.

hvordan innhente seg selv etter en runde med oppkast – det er bare å gå etter, kleppe seg selv i nakkskinnet og dra seg tilbake der man kom ifra..før man kastet opp altså, ikke tilbake over doskåla liksom, der er det kjedelig å henge..

fornuften – fraværende.com

når du har lyst på noe surt og salt – da pleier jeg å kjøpe noe surt og salt jeg. Gjerne søtt også, så får du hele sullamitten liksom.

what to choose – søtt, surt eller salt?

dum+spiro+spero+blogg+laila = dum spiro spero, blogg Laila. Tungvindte greier du, med alle dissen +’ene. Dum spiro spero fønker.Helt sikkert.

dum spiro spero danser uten klær og er meg nær, nær, nær. det brenner i mitt kjød. – Såvidt jeg vet har ikke bloggen min ut på dans, men det kan jo tenkes den ikke forteller meg alt..

leser facebook – the never ending book…joa, er innom i ny og ne og leser alle de nyttige statusoppdateringene som gjør meg til et klokere menneske.

ikke flere overdoser – Nei…eller, jeg kan ikke garanterer for at det ikke blir en c-vitamin overdose i desember når klementinene er så søkk gode.

edderkopp som lever under huden – ja, der kan du se, de kommer til å spise meg.

hvordan få anoreksi blogg – neeeiii…du kan jo bare opprette en, burde ikke være det vanskeligste i verden ville jeg tro.

terrorister bruker navnene våre mot oss – jaaah…vil du helst at de skal bruke et annet navn på deg?

ting du ikke visste om meg blogg – sikkert noen som har en sånn blogg, men jeg tror du stort sett får vite ting om meg i bloggen min. Og hvis jeg forteller om ting du ikke visste, jah..da vet du plutselig likevel…om du forstår? Kan jo være at noen har en blogg hvor de legger ut helt blanke innlegg hver dag, sånn at ingen får vite noe om dem…

lurte – ja, man lurer jo gjerne da, når det er ting man ikke vet..

jente 12, trøtt og uopplagt, kvalm, svimmel – sleng rundt henne et pledd og plei henne godt, tror hun er sjuk.

her e ditt verdt – hvor?

livet skal ikke være enkelt – nei du sier noe…jeg gikk jo i den fella og trodde at livet var en dans på rosa skyer. Jeg kavet på svarte jeg…lord.

får jeg blogge ved innleggelse av spiseforstyrrelse – det håper jeg virke-faen-lig.

forbudt å blogge ved innleggelse – Faen.

pule blogg – jeg har seriøst vurdert å opprette en sexblogg, for hver jævla uke dukker det opp nok ord her på nøkkelord for søkemotor, at jeg kunne hatt en blogg gående i årevis.

du vet når du er bipolar funny – Jo takk, det vet jeg.

hvordan tjener sykehus penger – de raner pasientene og deres pårærende.

å bli kilt under føttene – er god grunn til å drepe.

du ville vel ikke tatt oppvasken med en skitten børste – skulle ikke forundre meg..

de er vel for gamle for slikt – ja, det er jeg. Men når ble du så fin på det at du begynte å si «De» til meg? Er vi ikke gamle kjente liksom?

snøfrese aerens – Vet ikke noe om aerens jeg, men husverten min har en snøfreser. Snøen rekker nesten ikke legge seg før han står der klar til å ta opp kampen.

rullestol + idrett – rullestolbrukere er noen racere på kappgang, det er det råeste jeg har sett noen gang.

spist nebb – nei, nebb står nok ikke på kostlisten her på Modum hvertfall..

selma l. aaro øvelse gir smerter – øvelser gir veldig smerte her hvertfall…men det er ikke Selma som står bak da, men folka som forer oss..rude.

kjøttdeig kværnet på huset – har ikke peiling på hva de bruker på kjøkkenet, men skulle jaggu ikke overraske meg om det stapper kjøtt her på huset..De er jo elg på disse kanter, så om de skyter noen, så stapper de vel hele elger oppi kværna vil jeg tro, blir mest mat på den måten.

bøker om været – foretrekker mine egne øyner jeg, bøker trenger jo fornyinger, og når man ikke er obs på hvilket årstall en bok er skrevet, kan man fort bli forvirra..

tynn hvit t skjorte– Jeg har en som er gjennomsiktig, ser den ikke i det hele tatt..tøft mønster på det forresten.

lær og tegne løve – jeg skal spørre om vi kan lære å tegne løve her, jeg er jo sterk som en løve mener jeg, så trenger kanskje en fin tegning å ha på veggen. Kan ikke love at det ikke vil se ut som en spedalsk kattunge da, skriveskillsa er ikke akkurat min sterke side…Kanskje det bare blir en strekløve..

laipai nostalgi – Ja, jeg husker  gamle dager..helt tilbake til da Ålesund brant en gang. Oppi et hus oppi en bakke. En tragisk tid. Jeg husker en gang jeg var lita også. Jeg klina en tomat i døra.

brekker meg så hardt at jeg tisser på meg – det har jeg et godt råd mot: ikke brekk deg. Eventuelt stapp på den en up and go. Up and brekk.

kan jenter sprekke når de går ut i herrespagaten? – Jada, de sprekker, akkurat som troll i sollys. Går i tusen biter. Mhm. Ekkelt.

Se, kule skoene mine jo!

31 tanker på “Livet skal ikke være enkelt.

 1. Hehe, jeg er helt overbevist om at det er en eller annen gjøk som sitter og bare søker opp all denne galskapen sånn at du må skrive om det 😀 Det er ikke meg altså :p

  • Åssa ja. Har hørt at mens man sover om natta så svelger man visstnok noen edderkopper i løpet av natta 😀 Så de spiser ikke deg, men du spiser de hehe. Håper inderlig at de som har sagt det til meg, bare tuller..

  • Vel, personer vet jo ikke hva som får dem til min bloggen om de søker på ting som ikke er relatert til spiseforstyrrelser da..

 2. hahaha, folk søker på så mye snååååålt!

  hos meg går det mye i fitte, japansk fitte, jente fitte og bjarte tjøstheim kjæreste, haha!

  Se på hu a, som er med i idrettsråd og greier! Det her går jo strålende, Laila 🙂

 3. Høres ut som du har fått innkvartert deg ja 🙂
  Så stilig at du meldte deg til å være med i idrettsrådet. Tenker nok at det er greit å ha noe slikt konkret å henge fingrene i 🙂

  Ler meg i hjel her. Så mye vanvittig folk kan søke på 😀 Hehe.
  Håper du får en bra helg.
  Klem ❤

 4. Weird… 😛 Ikke du altså, men søkeordene. Eller, du er kanskje litt weird du også 😉 Men på en bra måte 😀

  *klem*

 5. Altså, jeg skjønner ikke hva folk finner på å søke på, og enda mindre hvordan alle disse rare søkene fører dem inn på DIN blogg. Men morsomt for deg/oss da, siden du deler, hehe!

  Fint å få noe konkret å gjøre, så det høres fint ut å engasjere deg borte! Og vet du? Egentlig skulle jeg bare isolere meg hjemme i kveld, men etter å ha lest din kommentar på bloggen, så fant jeg ut livet er for kort til å «isoleres bort», så briste eller bære. Haha, tusen takk du! Ønsker deg en fiin helg 🙂

  • Ja, folk lurer tydeligvis på mye rart…høhø. Så bra at du heller velger å gjøre noe da 😀 Supert!
   Takk, god helg til deg også 🙂

 6. Takk for denne tråden i dag, hehehehehe!
  Kom til å huske på da du tok bilder av den måka som fulgte etter deg, oh lord. Mamman til mannemannen min har faktisk hatt edderkopp under huden flere ganger, hun jobber i jungelen da..

 7. SV: Tusen takk. I hope so too ❤

  Gøy at du meldte deg til idrettsrådet da, eller hva det het. Tviler ikke på at du er den rette personen for jobben. Ikke noe problem for deg å finne på saker og ting. Fantasien din kan få løpe løpsk – herlig 😉

  Laila + Vitaminer = Sant
  ❤ ❤ ❤

  • Vel, jeg representerer bare vår avd. da, jeg får bli med på å planlegge og videreformidle til min avd. det som blir tatt opp. Men kjekt å få være med 🙂 Første møtet på tirsdag først da. Spennende 🙂
   Tror kroppen er glad for vitaminene ja…høhø.

 8. Akkurat da jeg trengte en latter så kommer du med disse søte morsomme søkeordene dine, takk ❤ Og jeg syns du er knalltøff som står i behandlingen, keep up the good work!

 9. Du! Knall bra at du engasjerer deg under oppholdet. Enda en faktor å putte hauve sitt i!!!! Sykt spennende å følge med deg nå, synes du er knallflink, ellerShitgo, som vi sier i Trondheim.

  Søkeordene er kule da, hittil har jeg ikke fått opp noen kule søke ord, men noen er det….Men så er jo jeg veldig seriøs da, så da er det nok bare tørre seriøse søkeord som fører til bloggen min, tror du ikke?

  Uansett, stå på Laila, du e gristøff!!!

 10. Er bare bekymret for en ting nå:at du blir treningsnarkoman i stedet:det ene fører det andre med seg!!!Tralala…

  Det er mye jeg ikke skjønner med de søkeorda,selvom du har forklart tilfredstillende…som:disse folka googler noe snodig,de får mange treff,og så klikker de på deg i et hav av muligheter?For de må jo kommet inn på siden din vel for å bli registrert hos deg?
  Jaja.Får jeg svar på dette er jeg blitt myyye klokere.
  ❤ fra Frst.jenta

  • Ja, det er sånn det er med søkeordene, og det er derfor jeg ofte lurer på hvorfor de velger å gå inn på bloggen min når de har andre valgmuligheter…smerkelig det der altså..
   Neida, blir IKKE treningsnarkoman her, for vi har kun to dager i uken hvor vi har fys. aktivitet som er planlagt, og hver time er på 1 t. og 15 min. Og det kan være alt fra å gå en tur, ha kondis/koordinasjon/styrke i form av lek og begrenset tid, volleyball, løpeturer, skiturer og ja. Ulike ting. Det heter fysisk AKTIVITET, altså ikke BARE ren trening. Vi skal ha 2 dager i uken som skal være treningsfri (kun lov å tusle rundt på området i rolig tempo), og 4 timer i uken med frivillig trening.

 11. dautid ja, eller hviletid -den var god! Håper du klarer å utnytte hviletiden til ditt beste 🙂 Så spennende at du engasjerer deg, da har du jo en finger med i spillet når det gjelder hva som skal skje også, det er fint! 🙂 Du er flink vennen, jeg vet at du klarer dette selv om det er beinhardt! I know ❤ Håper du får en fin helg vennen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s