Gidder ikke

Det er bare typisk min flaks at når jeg endelig får noe å sove på, noe som slår knock out på meg, så sover jeg heeeelt til klokka…hold deg fast, 08.30. Skal si jeg var uthvilt i morges, oohooy. Jeg trodde nesten ikke mine egne salige øyne. 5-6 timer er ikke tilstrekkelig for meg. Så da spilte jeg litt på tlf da, og tenkte som så at jeg får nok sove igjen. Jædda. Var bare å å gi etter, og rulle seg ut av sengehalmen når klokka var litt over 10. Og jaggu begynte jeg ikke å pakke til Modum.

Jeg lurer på om jeg egentlig har med meg nok klær. Men når får jeg seriøst ikke stappa ei truse til i kofferten. Men det skulle ikke fundrer meg det fnugg at jeg ikke får brukt alle klærne en gang, det er liksom sånn det alltid blir. Jeg pakker som regel alltid så mye at det virker som jeg skal ta en Amerikareise. Men det er vel bedre å ha med for mye enn for lite. Dessuten har de vaskemaskin der, rene luxusen. Jeg har pakka med meg masse store klær, blir ikke til at jeg kler meg i klær som får meg til å se ut som ei dårlig stappa middagspølse. Jeg klarte pokker meg å pakke alt jeg hadde skrevet på lista mi, uten å glane på den. Snakk om hukommelse! Når spørs det bare om jeg klarer å huske meg selv. Jeg kan godt bli glemt av for å si det sånn. Dette blir jo tortur…

Men pakkingen tok jo ikke akkurat mange minuttene, så hva pokker foretar folk seg når de står opp så fordømt tidlig?? Ser tv? Rydder og vasker (boooring), drikker? Glaner i veggen? Det gadd jeg ikke, så jeg fant ut at jeg heller skulle skrive litt brev da. Har holdt på med et brev til ei venninne som bor in that UK i omtrent en måned nå, så her går det unna. Så da skrev jeg noen linjer da. Og så kikka jeg på klokka og oppdaget at det bare hadde tatt meg 5 min. Kom ikke på mer å skrive heller, så da gadd jeg ikke sitte deg og late som at jeg kanskje hadde mer å skrive heller. Så da mekka jeg litt varm sjokolade, og lest litt da. Bok nr. 75 i år.

Og da ble jeg trøtt liksom. Bokstavene svømte, jeg kødder ikke. Så jeg klappa igjen boka og bretta ut godstolen og tenkte jeg kunne ta en powernap. Nope, funka ikke det heller. Da ble jeg sur. Og så leste jeg litt til. Men så fikk jeg melding da, fra ex’n, og vi skulle gå på kafe, så da gjorde vi det. Og der traff jeg er par tullinger. Eller kompiser. Så prata jeg litt med dem, og så gikk jeg bare. Gadd ikke mer, og så gikk jeg. Ex’n og jeg drakk kaffe og prata om alvorlige ting, og så glaner jeg ut av vinduet, og så bare…ftw, behandleren min jo. Han hadde fine rosa sko. Han ramle nesten ned av fortauskanten, da lo jeg litt. Og så sjanglet han videre da, og etter en stund så kom han tilbake. Så ble han borte. Håper ikke han gikk seg bort. Litt senere gikk vi hjem igjen også, vi gikk oss ikke bort.

I dag har jeg spist. 2 nutribarer. Helt sjukt. Stappmett. Også skeiet jeg ut med en gul kjærlighet på pinne, eller klubbe som jeg sier. Vet ikke om jeg gidder å spy i dag, så det kan hende jeg ikke gjør det. Jeg gjorde det ikke i går, jeg fikk nesten stallsjokk da jeg oppdaget at jeg ikke gadd. Tenkte jeg skulle farve håret istedenfor, nå skal jeg jo på kokoheimen i noen måneder, så jeg trenger jo ikke se mer psykisk ut enn nødvendig mener jeg, så kan jo forfriske topplokket. Utvendig altså. Innvendig er det jo falleferdig. Men det er litt tiltak å reise seg fra stolen kjenner jeg, har jo tross alt vært ute og gått rævskrotten av meg. Men er jo utsvetta og herpa, sånn stinkador, så må jo uansett i dusjen, så kan vel reise meg snart. Mulig jeg stikker opp og treffer de to tullingene jeg traff på kafe, for å drekka litt i kveld. Han jeg eventuelt drar opp til mener at det er en god grunn å komme opp, siden jeg toger avgårde på tirsdag, og enda en god grunn det at jeg ikke kan drikke alkohol at all i løpet av de 3 månedene jeg er der. Not even når jeg har perm. Tar de stikkprøver sånn by the way? Kan jo hende at rebellen i meg får lyst å bølle litt. Ta en sup cider f.eks, og gå helt bananas.

Hærregud, her sitter jeg faktisk å glaner på nrk, et program om fiskeoppdrett, så nå er det masse støgge steinbitjævler som glaner på meg. Ligger der og gaper. Sikler. Hun ene er visst klar for gyting. Og dette sender de på tv, midt i barnevennlig tid. Æææsj, fy faen, nå presse de pokker meg ut gørra av røya, dette er ren og skjær porno spør du meg. Jeg tror kanskje jeg skal lette skinka og gjøre noe vettugt. To drink or not.

Ok, nå snakka de akkurat om at fiskene er klare for barneskolen og ungdomskolen. Eller noe sånt. Jeg tror definitivt at jeg skal drikke. Syke folk, de burde vært innlagt. Ja, helt klart innlagt, for nå driver de å tar med noen kyr som har latt seg lure, ut på ein jævla påle, og så bare sender de dem på ei lita øy! Jædda, der skal de loke liksom. Er det rart jeg drikker…

4 dager til Modumhelvete, og jeg gruer meg ennå. Skal helt klart ta noen pils i kveld, gidder ikke la vær.

17 tanker på “Gidder ikke

 1. kjenner igjen det problemet med klær, jeg har også en tendens til å pakke med meg alt for mye, og på permisjoner bare tar jeg med enda mer, så når jeg ble skrevet ut så det nærmest ut som jeg skulle flytte! Men, bedre med for mye enn for lite… Jeg tror aldri du ville ha sett ut som ei stappa pølse, men skjønner tankegangen din. Jeg satt ofte med pledd til tross for at jeg var sinnssykt varm og svettet, men det var trygt og godt, ingen så hvordan jeg så ut, men tro meg, det ble mye bedre etterhvert! Jeg badet til og med i shorts og bh! Det hadde jeg ALDRI trodd om meg selv da jeg ikke en gang ville være med på vanngym.. 🙂 men det er mulig! Håper du får en fin lørdag vennen! dette ble litt mye svada fra meg 😛 hehe, sånn i tilfelle du ikke har noe å gjøre!

  • Ja, nettopp, store klær er trygt, hoho. Ingen fare for bading på vinteren da 😀 Thank gadd! Takk takk, ønsker deg en fin lørdagskveld og ❤

 2. Folk ler alltid av meg når jeg kommer til Capio etter perm, for jeg har også en tendens til å pakke altfor mye, haha.
  Du skriver så gøy at jeg sitter her og ler høyt for meg selv 😀
  Lykke lykke til på Modum, Laila!
  Vondt skal vondt fordrive ❤

  • Takk søte ❤ Tenkte jeg skulle drasse med meg hjem en haug med klær når jeg har hjemmeuke i slutten av november da, og bytte ut litt, og ikke dra med meg fullt så mye tilbake..det er planen hvertfall..men jah…girls and clothes, haha.

 3. hehe det er ikke så enkelt å beregne hva og hvor mye man skal pakke med seg :-p men bedre å pakke med litt ekstra enn å pakke med for lite 🙂 håper du kommer til å blogge under oppholdet på Modum!! 🙂

  klemmer ❤

 4. sånn som du opplever nrk skulle en tro du hadde drukket dagen lang…

  Hvordan er det med håret og drikkingen, kommet videre?

  Slikkepinner er fantastisk!!!

  Du har vel en favorittbukse og genser som du bruker mest? Regner med du drar ut på en liten handletur i vikersund, hr hørt rykter om at det er verdens navle, spesielt når det kommer til shopping. Fra boka til Hege Arstad husker jeg respateksbordene, røytkerommet og at hun stjal en mars i butikken. Hun sutra litt om hvor trist og j vikersund var. Regner med du har lest begge bøkene hennes?

  • Har selvsagt lest bøkene, og jeg holdt på å dævve av beskrivelsen av Vikersund, haha. Joda, har med favoritt slæskeklær, så blir ikke problem å skjule kroppen og føle seg noenlunde ok den veien..

 5. Klemme på!
  Nyt dine siste timer i «friheten» 😉
  Jeg prøver å nyte min siste helg som ugift O_o Jeg tror jeg dør litt på meg 😛
  Men for all del, det du skal begi deg ut på er jo mye større!
  Jeg skal jo bare gifte meg ^_^

  Supertøffe Laila! Jeg skal tenke masse på deg i dagene som kommer! (Tro meg, jeg trenger en pause fra bryllupstanker nå :P)

  Og til slutt:
  Heia Laila, du er best!
  Tøffere enn mennesker flest!
  Derfor lager jeg heia-rim til deg.
  Hilsen rare hypre meg 😀

  Ja, jeg innrømmer det. Jeg har spist sukker. Unnskyld, jeg er plagsomt hyper, så du får lov til å pælme denne kommentaren i søppeldunken på WP hvis den er alt for irriterende 😛

 6. På morgenen idag så angret jeg på at jeg hadde sagt i fra meg plassen på Modum. Så jeg ringte dem, men neida, jeg må nok skrive en helt ny søknad, eller rettere sagt, psykologen min må gjøre det. Og jeg vil egentlig bort nå, det hadde passet så bra. Vil bare bort fra alt sammen. Så nå misunner jeg deg 🙂 Du kommer sikkert til å få det dritfint. Hørt at det er så bra der. Håper bare at du blogger, hørte eller leste et sted at en ansatt på Modum sa at blogging ikke var bra. Tror ikke hun har peiling akkurat, jeg syns blogging er den beste terapi jeg!
  Jeg håper virkelig du får et bra opphold på Modum. ❤

  • Ja, du må nok dessverre gjennom hele prosessen på nytt igjen, og det er noe dritt når man vil dit…gawd. Håper behandleren din kan prøve igjen da 🙂 Det er ulike formeninger om blogging, men håper virkelig at jeg får lov til å blogge..Takk ❤

 7. Du imponerer meg med alle bøkene du leser. Helt sant!

  Og; Instutisjon=Joggings og pysj. Hell yeah. Ellers så har jo vikersund sentrum massevis av gode klesbutikker, og ÅmotSENTERET er ikke mer enn.. 15-20 min buss unna. Neida. Du finner ikke så mye bra greier rundtom der, så vaskemaskin er the shit! (Ellers så får du ta deg en tur til Hønebyen!! 😉 )

  • Kommer sikkert til å finne de kuleste klærne der da, Et mekka av kvalitet og merkeklær, wooptido. Joggings og pys blir helt klart det beste jeg har med meg. Håndvasking av klær er det ultimate da, haha.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s