Drita tisset på seg

Hvilken dag er det i dag? Hvilken dag er det i dag? Nøkkelord for søkemotor dag vel. Hadde dere glemt det?? Jeg blir sur hvis dere har glemt det. Da gidder jeg ikke skrive flere fredager. Tygg litt på den du. Da glemmer du det nok ikke flere fredager. I kveld er det Poirot også,da sier det seg selv at det er fredag. Jeg sier ikke mer.

Nøkkelord for søkemotor for dummies: det er det folk googler opp. Da får man resultater. Og da går man innom det man mener gir svar på det man søker. Men innimellom så dumper man også innom helt andre ting som egentlig ikke er helt relevant. Når folk har dumpet innom min blogg (om det var det de søkte etter eller ei) så får jeg opp kildehenvisning som har fått besøk på bloggen. Dette er altså ord jeg har fått inn fra den siste uka.

 

eg har iche lyst å bli pai – nei men hærregud da menneske,sikkert ingen som tvinger deg til å bli pai! Roe reka da.

sigrid naken – aldri sett Sigrid naken i hele mitt liv jeg.

henge opp klær – det må skje ved tvang,ellers hadde jeg aldri orka.

naken fjortis – det var kun kult når jeg selv fjortis. Kan spare meg det synet nå kan du si.

move on – haalllooo,kom ikke her og si move on til meg assa,jeg mover on som det passer meg selv,ikke fordi du forventer det.

fakk deg – best jeg løper da,så du ikke får tak i meg.

selvhat lære like – jeg har lært å like selvhat ja,om det er det du mener? Selvhater meg selv som dager er lang jeg. Å fysjameg som jeg hater meg.

vakre eks-kjæreste – tusen takk. Hvem av min eks’er er du?

rosa elefanten– nei

gammel fitte – ja,så ei som traska forbi med en rullator her om dagen.

pule i dag – nei,i dag passer det ikke du. Dessverre.

kjønnshår jenter 14 år – begynner sikkert å komme noen stubber da ja,men kan som sagt ikke si at det er av videre interesse…

øl nederst i kjøleskapet– nei,setter dem sånn ca midt i jeg. Men nå er det ingen der heller.

kong kvise – stygt å kalle Kongen for en kvise da. Ha litt respekt da din knott.

nytt år – har du røyka?

julepynt– ja,det er vel på tide å dra fram noe snart,det er jo september allerede. Skal hvertfall finne fram noe i oktober.

berre eg – næhæi,jeg og.

hva skjer når man spyr? – Jo,nå skal du høre. Da kommer det du har spist,du vet,det som ligger i magesekken din,opp gjennom halsen din,og ut av kjeften på deg.

å lave den andre om – Jaha ja,det vet jeg ingenting om,jeg har hvertfall aldri lave noen andre om.

drita tisset på seg – uffda,stakars drita synes sikkert ikke at det var så kjekt,føler seg sikkert flau nå.

psykisk wordpress hull i hodet – psykisk wordpress er skikkelig uheldig hører jeg,hull i hodet er ikke til å spøke med.

har nutribars en slankende effekt – Helt klart. Den eier ikke kalorier i det hele tatt. Akkurat som i en sjokolade. Like slankende begge deler.

svindlet av horer– skjønner jeg godt. Når du nekter å gi fra deg pengene du lovet,så må du regne med å bli laget hakkemat av.

hjerned�d – ok,når det står ? mellom d og d,er det sånn at man da skal gjette hvilken bokstav som skal inn der? Hjernedud? Hjernedad? Hjernedyd? Nei,jeg vet ikke. Får ikke til. Hva skal det være?

hvorfor skriver noen cm og minutter på status i facebook – sikkert fordi det er like spennende å skrive som at du står i dusjen.

hvordan vil magen se ut etter bulimi – som en…mage?

moldensere innesluttet – det går rykter om det ja,men det kan jeg ikke si for sikkert,for ingen Moldensere har sagt noe om det..

jeg tenker det, og du kan tenke de sjøl – skal jeg tenke de sjøl? Hvem de da? Der tenker jeg at du ikke tenker det jeg..

bipolar håravfall – ja,håret har en tendens til å ramle av både høyt og lavt

gutt 12 år bruker pysjamas om natta – Laila-godt-over-30 kan også bruke pysjamas om natta.

smaksprøve mengde:

2 året på kokkelinja hvor bruttern nylig har begynt hadde stand på onsdag. Lærere,andre elever og foresatte var velkommen. Pappa og jeg dro opp dit,og jeg spiste opp halvparten av maten. Alle de andre hundre som var der måtte bare vike unna når jeg kom.

kreativelaila – Ja,veit det. Spesielt når det kommer til å finne motiv til å ta bilder f.eks.

betydning av get ready to rumble – Få ræva i gir og få opp dampen,for nå skal vi ta en svingom.

nakke jente kuk – den jentekuk nakken er jeg egentlig ganske nysgjerrig på…bilde?

hvordan holde praten gående– du kan jo starte med å åpne ulvegapet og lage noen rare gurglelyder,da vil sikkert folk se rart på deg,og så begynner de å prate om deg. Kanskje de også vil spørre deg om du har godt med deg selv.

fuckings god natt – nå har du røyka igjen,er ikke natt nå vettu.

om å fjerne følelser fra mat – det synes jeg er kynisk gjort. Du hadde sikkert ikke syntes det var kjekt om noen bare fjerna alle følelsene dine heller.

bli firsk fra bipolare lidelser? – Jeg synes nesten det høres litt skremmende ut å bli firks jeg. Er firsk en bra eller dårlig ting?

er du bitter – næh.

kjære lille søster, kan jeg får pule deg nå – kjære syke menneske,kan jeg ringe kokkoheimen for deg nå?

lilla uro– hadde det bare vært vel,så hadde jeg kanskje holdt ut..

hvor lenge skal bakt potet være i ovnen? – Det lurte jeg på også en gang når jeg hadde ordna meg det..lurte på hva pokker jeg hadde gjort feil når jeg tok dem ut,for jeg hadde da hatt dem i ovnen så lenge som jeg fikk beskjed om…men så bare…

Jeg mener…de skal vel ikke se så sprengt ut,skal de?

vekke følelsene opp igjen – nei,la de sove videre du,de trenger det sikkert.

kommer slipnot ti norge – ti Norge? Vel,ser jeg ut som et oppslagsverk? De var i Norge for noen år siden,på Hove,da så jeg dem.

hva er å gi råd – du kan jo søke det opp. (Ja,det var et råd)

som krone – nei,som mynt. Eller noe. Faen assa,jeg kjeder meg. Fikk nesten lyst på sprengte bakte poteter. Men det har jeg ikke.

heroin stavelse -H-E-R-O-I-N. Var ikke akkurat den størst utfordringen jeg har fått. For å si det sånn.

фритидсхус стуга. фото – den var det verre med…

mutter til å stenge do med– er det ikke litt dumt å stenge doen da? Hvor skal du drite da?

tall med strek under 1-2-3-4-5 ,men tall er ikke til å stole på,og de er ikke logisk,så det blir hvertfall ikke to streker under.

facebook status hvis du kjeder deg – str,cm.

vet ikke hva som er galt med meg – nei,det er ikke greit.

tankekjør hvirfor – hvorfor skriver du hvirfor? Litt mye tankekjør?

hvem har mest spenning i hverdagen – der vil jeg si at jeg er en soleklar vinner. Jeg leser sinnsykt mye spennende bøker.

damer puler seg ikke selv – nei,de trenger nok hjelp ja. Kanskje en av de stillestående kokkene lengre opp her kan være behjelpelig. Kan kaste mynt eller krone da vettu,enkleste løsningen. (Ikke utløsningen altså,men løsningen.)

copyright symbol p – nei,det er ikke p,gjett en gang til.

kjøpe uer – ja sæææærlig. Er du klar over at det smaker høgg eller? Kjøper ikke sånt frivillig vettu.

symptomer sittesår – gnagsår i rævva

mas gir motsatt effekt – effektiv metode med andre ord?

hvorfor så vanskelig å spørre? – Det var da ikke så vanskelig,var det vel? Du er kanskje ikke klar over at du spurte? Du har røyka du,ikke sant? Kanskje du har spist uer og blitt på høgget. Og så glemte du deg bare litt. Eller noe sånt…

de tre fordømte ordene sammendragsammen drag …….? Jeg er forvirra…faen,har jeg røyka? Eller har du lurt uer i maten min? Føler meg litt amøbe nå…

en ærlig påfugl ruler – enig.

puler med dammer – høres noe vått ut..men jeg vet om mange som liker våtsex.

spyd stein som sitter fast i – hva sitter den fast i da? En uer? Skjønner ingenting jeg. Tror jeg er blitt matforgifta. Føler meg litt som en høggestabbe når jeg kjenner godt nok etter..

thank god it’s fra – ….ja? fra? Høggern i Vasselina?

bare åtte dager igjen – nei,heldigvis er det litt flere dager enn det.

hva gjør endring med meg – du blir forandret. True story. Kan hende du også blir på høgget.

har fått kul midt i panna – du heter ikke tilfeldigvis psykisk wordpress? Nei,glem det,han fikk hull i hodet han. Nærme da.

dommedag 28 – nei,dommedag er om 26 dager! Holy fuckface! Skulle ønske det var 28.

hva kan skje om noen blir syke av og ha spist maten på din resturang – mmm…tror kanskje man kan blir syk. Resturang kan være skumle plasser å spise på.

et eventyr det var en gang – en gang var det mange eventyr,jeg synes fortsatt den med blodspor i trappa er best,men jeg husker den ikke. Jeg hadde et eventyr med en mann en gang også. Men vi pulte ikke. Heldigvis for han så prøvde han seg ikke på noe snuskeri,for da hadde det vært snipp snapp snute for hans del.

middag når man ikke gidder – neida gidder jeg ikke da serru,rart med det. Men ofte så gidder jeg.

jenter som elsker å bli kilt under føttene – du trenger ikke så mye som å skule på meg en gang,jeg klikker mentalt om noen kommer i nærheten. Jeg blir på høgget kan du si.

potte tett i pappen – vet ikke helt hva som er verst jeg,hull i hodet eller potte tett i pappen…

det var godt sagt – Jo,takk for det du,det synes nemlig jeg og.

 

43 tanker på “Drita tisset på seg

 1. Hahahaha, jeg dør av latter! Jeg har også sånn at jeg kan se hva folk har søkt på, men de er ikke så morsomme som dine. Tror det rareste har vært «bygge en steinvegg innendørs» -_-

 2. Heh, jeg søker på mye rart, men lite av dette :p Det går forresten an legge inn ordentlig bilde av deg på leverposteiboksen, jeg gjorde det og brukte den på facebook som profilbilde 😀

  • Dette var bare et bilde jeg knipsa i et se&hør blad mamma har,haha. Gikk ikke akkurat inn på nett og leta meg fram. Det bare ramle meg litt sånn random inn der og da,så jah..høhø-

 3. Haha, du er så herlig, Laila! Utrolig hva folk søker på, ass. Folk kommer ofte til meg etter å ha søkt på deg, faktisk..
  Klem, snuppa ❤

 4. Fikk meg en god latter – nok en gang. Gikk faktisk og gledet meg lenge til fredag for å få lese dette, det er like morsomt hver gang!

 5. Konge xD du skriver så jævlig bra! Har lest bloggen din etpar år, men aldri komla meg til å kommentere =p Har bulimi selv, og kjenner meg innmari igjen i mye av det du skriver. Noe av det beste med bloggen din er humoren eller galgenhumoren… hadde krepert uten humor i hverdagen.

 6. фритидсхус стуга. фото

  Jeg tror det er på bulgarsk, eller noe rundt der. Alle bokstavene er i det bulgarske alfabetet iallefall.
  Men min bulgarske turist-ordbok på tlf hadde iallefall ikke oversettelse på det :-p

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s