Gamle damer puler.

Its freitag. Det betyr i grunnen ikke så mye annet enn å schmæle ned nøkkelord for søkemotor igjen her i bloggen det (for de som ennå ikke har fått det med seg,så er det en fast greie her.) Det skjer faktisk ikke så mye annet enn det på fredagene her i gården (nå er det ikke akkurat sånn at jeg egentlig bor på en gård da,men det er et uttrykk man bruker. Jeg vet ikke helt hvem «man» er,men det er sikkert noen.) Jeg ser ikke annen grunn enn bare å kjøre på jeg,for når fredagene ikke inneholder andre ting,så er det jo heller ikke noe annet å skrive om mener jeg. Kan jo alltids slenge med at jeg har lest litt i en bok som handler om CIA da. Og at jeg drikker varm sjokolade. Og at jeg var oppkastfri i går,men det var jo i går,og ikke i dag. Jeg vet ikke om jeg vil være oppkastfri i dag,for dagen er jo liksom ikke ferdig. Men jeg kan jo håpe. Det er hvertfall det jeg skal prøve på. Men det er jo ikke like spennende å lese om som nøkkelordene her da. Skriver sikkert mer om dette på søndag eller noe,for da er det jo ikke fredag. Da er det ikke søkemotor oppdateringsdag. Men det er det i dag. Så her får dere ukas søk:

sykkelkrasj – kræsj mener du? Jeg husker en gang da jeg var lita. Da drev jeg og syklet rundt et hus på en skral sykkel. Og så plutselig var det en bil der,kom from nowhere liksom,og så bare…kræsj (eller krasj) Men bilen var like skral som sykkelen,så det gjorde ikke noe. Mannen ble ikke sur. (dette var oppi gata der jeg bodde,så det var ikke snakk om at bilen kom i stor fart.Den mer som sneglet seg avgårde)

feite dritter- skulle gjerne likt å vite hvorfor du søker på det…

psykolog mot lykkepiller år 2000 – Åja.

folk gråter ikke fordi de er svake men fordi de har vært sterke for lenge – kan jo bare være at de sparka stortåa i dørkarmen også da. Det gjør jævlig vondt.

feite hans – jeg kjenner en som heter Hans. Han er…fyldig.

rød tråd:

redd for å få rare tanker når jeg er sammen med andre- kanskje like så greit at du holder deg for deg selv da ja..

oppdager hatt:

søppelpose-bruker bare poser fra butikken jeg. Det er det de egner seg som.

hvorfor ikke gi opp- for min del kan du nå gi opp,det skal ikke jeg legge meg oppi.

feit mann som har drukket alt for masse øl – du kan jo la det bli lørdagens store oppgave. Å gå rundt å lete etter en ute på byen f.eks

hysterisk morsom søknad : «kjære syke mennesker som søker opp ting som «feite dritter» og ekstreme samlere «flate katter»,kan dere være så snille om søke på normale ting? Dere tar knekken på meg. Forresten,ved nærmere ettertanke,ikke la vær likevel,jeg trenger dere for å skrive disse innleggene mine. Så bare glem det.

sokkene over jogge buksa:

blått klær- neinei,det heter blå klær. Blå. Eller,om du skriver dialekt,så blir det blåe klær. Blått klær du liksom..

veiv tegning- spørs om du i det hele tatt treffer arket om du skal drive å veive sånn..

hva er paranormal aktivitet? – Nei,det kan f.eks være at lyset plutselig slår seg av uten at du har vært i nærheten av bryteren. Men det kan jo selvsagt også bare være samboeren din/en av foreldrene dine,eller at lyset bare gikk.

gamle damer puler – det gjør de sikkert,men jeg tør ikke tenke på det,fordi det gir meg mentalt sinnsyke bilder. Liker å tro at de ikke gjør det. Best sånn tror jeg..

kjempe madrass sjø – det kalles vannseng kjære deg,det er ikke en ordentlig sjø selv om det føles ut som du er på havet og blir sjøsyk.

rastløs flytte – ja,man kan godt flytte på seg om man er rastløs,det er en ganske smart løsning i grunnen. Eventuelt legge seg i vannsega og blir vugget fram og tilbake og bli sjøsjuk. Da får du hvertfall noe annet å tenke på. Og kjenne på,ikke minst. Da blir ratsløsheten flyttet på.

piercing i navlen på feite folk:

hvordan si nei til et tilbud – en løsning kan være å åpne kjeften og bare si «nei

himmelhvelvingen schizofren- kan man sette en diagnose på himmelhvelvingen? Det var nytt for meg..

jeg har malt et maleri- du er ikke den eneste som har gjort det skjønner du. Det har jeg også gjort nemlig! :

Skal forestille dette bildet av Salvador Dali..

15 åring med buksen nedi sokkene- det er vel en som ikke legger sokkene over joggebuksa det da..det er vel «in» å stappe buksa nedi sokkene,ikke at jeg kan fatte at man får plass til en bukse nedi sokkene men..

gnukke på buss – nå får jeg mentalt sjuke bilder oppi hodet mitt igjen..men jeg håper at du bare mener å gnukke vekk litt shit fra setet f.eks…

hun egentlig skulle – ja? Hun skulle egentlig hva? Faen assa,hater når noen bare sier A og ikke B.

familien sier jeg er dum – den som sier at noen er dum,er dum sjæl.

selskaps rota – da får du rydde opp.

gammel fitte – det er vel sånn som de gamle damene som puler har det da,men som sagt,jeg nekter å tenke på det. Jeg akter å fortsette å tro at gamle damer er kjønnsløse.

er det mindre vondt å ta blodprøve når de bruker et sånn bånd rundt armen – det er vondt å ta sprøyter. Punktum.

hvorfor lukter pepsi max flasken surt? – Min lukter ikke surt. Kanskje din har stått i nærheten av den gamle fitta?

Snuser og lukter,men nei,kan ikke finne noen smerkelig lukt assa..

hvorfor meg? – Det være deg,for det var hvertfall ikke meg!

jeg elsker høsten- det gjør jeg og,for da kan jeg vasse i løvet som andre har brukt tid på å skrape sammen.

min mor er en engel i forkledning – Jaha? Hva er hun utkledd som da? En 15 åring med buksen nedi sokkene?

plaskregner –Bor du også i Molde??

kuk i ræva- Håper ikke det er det de gamle damene som puler driver med…fy faen,nå ble de mentale bildene ennå verre…må vel ringe behandleren min for å få en ekstra time nå da,så jeg ikke blir enda mer mentalt forstyrra. For da blir jeg sånn:

hysterisk pasient:

thai fitte- kan jo hende at en av de gamle damene er Thai f.eks…

du smurfa med feil jente- Nå er jeg ikke helt sikker på hva det betyr å «smurfe» en jente,men nå som jeg er mentalt forstyrre,så ser jeg for meg,ja,de gamle damene…så jeg håper virkelig ikke at jeg har «smurfet» en av dem,og i ren skam bare kalt den dama for «jente»,fordi det høres litt bedre ut…

ikke ta slanking piller- Hæ? Beskylder du meg for å ta slankepiller? Kunne ikke falt meg inn i svarteste helvete en gang.

rødhette og ulven humor:

Lille Rødhette rusler nedover stien og får øye på den store stygge Ulven som sitter på huk bak en stubbe. “Så store øyne du har herr Ulv” utbryter Rødhette. Ulven spretter opp og løper sin vei. Lenger nede på stien støter hun igjen på ulven som sitter på huk bak en trestamme. “Og så store ører du har herr Ulv” bemerker Rødhette. Igjen spretter ulven opp og løper sin vei. Et par km. lengre nede støter Rødhette igjen på ulven som sitter på huk bak et veiskilt og flekker tenner. “Og så store tenner du har herr Ulv” erter Rødhette. Ulven blir rasende og spretter opp,”kan du ikke pelle deg vekk,jeg prøver å drite!”

du vet du begynner – jada,jeg vet som regel at jeg begynner..med mindre jeg er helt forstyrra oppi hodet pga..ja..du vet,det jeg skrev lengre oppe her..

vold i fylla – Ikke akkurat noe jeg bruker så veldig ofte,men jeg husker at jeg sparka en i leggen en gang i fylla.

hva er spiselig i en elg? – Jeg vil hvertfall ikke anbefale beina,de er ganske så kjøttløse..

fitte – nå makter jeg ikke tenke mer på det jeg skrev over her,så jeg har bare en ting å si...SPEIL!

23 tanker på “Gamle damer puler.

 1. Haha, du er og blir genial, Laila!
  Og du er flink med de oppkastfrie dagene dine. Det er jo mange av dem for tiden! klem

 2. Skjønner godt at de mentale bildene ikke var helt kule etter alt det snakket om gamle damer, MEN, du fikk ihvertfall meg til og le (noe du klarer ganske ofte) og det er jeg veldig glad for. ❤

 3. Gosjameg så mye rart…
  Dalì ❤

  Var på Dalì-museet i Barcelona en gang, det var fantastisk! Virkelig ❤

 4. Du har sannsynligvis den mest underholdende fredagsposten jeg vet om. Jeg undres hva koblingen mellom deg, «sykkelkrasj» og «Thai-fitte» egentlig er. :p

  • sykkelkrasj’n kan jeg forstå,det er liksom noe som alle som har sykkel kan komme borti,men jeg kan ikke minnse å ha hatt noe å gjøre med noen thai fitter. Skjønt ei venninne av meg kaller meg av og til for Thai-Lai (bare fordi det rimer,en intern greie) så…OMG,kanskje det er MEG det er snak om likevel her da!!! CRAP!

 5. Hahaha, gøy!!! Når jeg leser Thai fitte tenker jeg propellfitte. 40 kg dame du bare trer på, og gir et flathandsdask på kinnet…..Da blir det propellfitte 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s