Trånjæm are unsafe,I have entered the town.

Etter å ha hatt en sinnsyk våken natt natt til søndag,så pælma jeg innpå noe å sove på natt til i dag,bare sånn for å forsikre meg at jeg skulle få noen timer på øyet før jeg føyk avgårde til Tr.hjem. Jeg maktet ikke tanken på å stå opp grytidlig for å ta den en av de første bussene,så fikk sovet ut litt. Jeg var ved godt mot da jeg stod opp i dag,og glante ut vinduet. Jippii,oppholdsvær. I det minste. Kom meg opp og fikk ordnet meg og pakket siste rest,stappa i meg ei brødskive (!!) og snøret igjen skoene. Plutselig hører jeg en mistenkelig lyd..jeg bare…?? Og så bare…kikka jeg ut vinduet. Takk skarru faen meg ha. Det høja ned. Himmelens sluser hadde funnet ut at jeg skulle ut døra og gå et lite stykke. Sattan i gatan assa. Akkurat som at jeg hadde armer nok til å holde en paraply i tillegg til at jeg skulle balansere den steintunge baggen og veska (som heller ikke var lett..). Klikka nesten.com. Var søkkavåt omtrentlig etter 10 meter,ennå jeg brukte paraply. Baggen veide minst 100 kg. Og da gnager den helevetes reima seg ned i skuldrene på meg,og pc’n som lå der drev og dulta borti meg for hvert eneste skritt jeg tok. Feite blåmerker.com. (på begge sidene så klart.) Kom meg hvertfall fram etterhvert. Liker å være ute i god tid,men så gikk bussen pokker meg 40 min senere enn jeg trodde. Da hadde jeg veldig god tid plutselig. Jaja,får vel ta ut penger,og gå på butikken og få i meg drikke og noe å sette tennene i da. Og så bare…aha! Biblioteket! Fant en bok,leste litt der,kom meg på bussen,og leste ut boka…jaja.

«Ord uten lyd»,mens jeg slafset blå tyggis og laget veldig lyd.

Sunndalsøra.com. Kunne i grunnen ha spart meg for det stoppet. For der ble jo to gamle skrotter sittende å snakke på gammelfolksviset,høyt. Hun ene kunne fortelle at hun i går var på fluejakt,med en smekker i hånda. Siden hun var så opptatt med å jage flue,så så hun se ikke for,og tråkka over. Rett før hun kom på bussen så hadde hun kjøpt seg en flaske Schwepes russian. Den likte hun ikke. Så kjørte vi heldigvis videre,og de holdt kjeft.

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg skiftet sittestilling,uansett hvordan jeg snudde og vendte på meg,så sov den ene eller den andre skinka. Holdt på å få mark. Å sitte sånn i for mange timer på sånne seter er ren tortur for ræva mi som er vant med luksus i form av godstolen hjemme. Det var pokker meg godt å komme seg av bussen å sette seg på en knallhard benk på bussterminalen. Jeg var ikke videre begeistret for været heller. Det har regnet kattunger hele dagen,ikke et jævla lite solglimt engang.

Dingler med beina fra benken på bussterminalen. I skoene med str 35.

Se her,et bevis på at hele baggen snart revner,ikke rart det gjør vondt å bære på et sånt vrak. Vurderer å investere i en ny…Kanskje.

Den dingsen der skal da liksom beskytte skuldra litt,jomen sa jeg smør.

I Tr.hjem har de McDonalds. Det har vi ikke i Molde…

Med tid og stunder kom søstern og møtte meg,og etter enda mer tid og stunder slutta typen hennes på jobb,og han plukka oss opp og vi føyk hjemmover hos dem. Dægger det var godt å slenge ræva nedpå igjen. Jeg fiksa min daglige dose varm sjokolade,og deretter ble det film (Dorango). Nå er det blitt skamsent,så planen er å prøve å skrape sammen litt søvn før jeg må opp om ca. 6 timer. Blir jo spennende…har ikke noe å sove på nemlig. I morgen skal jeg på intervju i forbindelse med forskningsprosjektet om spiseforstyrrelser/ blogging/terapi. Spanande.

Joh,en ting til sånn helt på tampen,jeg har nå klart 2 dager oppkastfri.

Reklamer

25 thoughts on “Trånjæm are unsafe,I have entered the town.

 1. Jeg har gitt beskjed til alle JEG kjenner i o’store trondheim, at de aller helst bør holde seg hjemme og innendørs: Laila is in town! haha.. det er grusomt å sitte på buss i mange timer med en ropme som bare vil sove. Jeg har nesten alltid med meg en pute å sitte på 😉

 2. Lo høyt flere ganger når jeg leste dette 🙂

  Håper Tr.heim blir litt tørrere og nyt den vakre byen 🙂

  Skal du på intervju ang forskning/finn skårderud/blogging? Lykke til

 3. Hvor har du fått tak i de skoene?
  Finnes de bare i barnestr i den fargen?
  Digger blå!

  Lykke til på møtet, Laila!
  =)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s