Ducking & searching

So far so good,ingen overspising,og ingen oppkast. Men kvelden er ennå ung,så kan jo håpe på at det går bra i dag også,i skrivende stund er hvertfall ikke suget tilstede. Jeg har vært ute på gåtur/fotosafari,og siden jeg har «god fart» som husverten sa da jeg kom opp bakken her,så har jeg fått opp pulsen bra på turen,og jeg badet i svette. Det ble en bra tur i fint vær og god temperatur. Dessuten har jeg bedrevet med husvask i omtrent i rundt omkring 1 1/2 time,så jeg har fått brukt kroppen ganske så bra i dag,og det føles jo godt. Når jeg har vært ute på en eller annen form for trening/aktivitet,og kommer meg i dusjen,så føler jeg ikke noe suge etter å ha runder med maten heller. Det tar hvertfall en stund før det melder seg,så jeg nyter det mens det er fraværende. Min favoritt aktivitet er,tro det eller ei,ikke å henge over doskåla halve dagen. Jeg liker å lage mat,men det er ikke like gøy når formålet er å spise til magen er så full at det ser ut som jeg 8 måneder på vei. Med en sånn diagnose som jeg har på papiret,så er det en fordel at jeg ikke er kokk,eller jobber i en matbutikk for å si det sånn. Jeg har jobbet i matbutikk,og jeg jobbet i ferskvare avd.,jeg fikk raskt mer kjøtt på bena kan man si. Jegønsker ikke å gå opp i vekt på den måten av jeg går og småspiser ulike usunne produkter som kroppen i utgangspunktet ikke har særlig behov,eller nytte av.I dag har jeg faktisk fått i meg en skive børd også,sånn til opplysning. En grov jævel,type nesten svart. Grovt er bra. Og ja,jeg hadde på pålegg og tomat,og,hold dere fast,smør! Holy crap.

 

Flokk ducks. Flokkdyr?

 

Ducks ducking

Flække ræv til kameraet,ikke et videre pent syn. Burde anmelde dem for blotting.

Nå synes jeg mildt sagt at det er på tide med en søkemotoroppdatering. Det er freddan.

mur peis hjørne – ingen mur i hjørnet her,men jeg har en inni veggen bak en dør. True story.

normalt forhold til mat – jeg har et veldig sunt forhold til mat,kunne nesten ikke blitt bedre spør du meg.

ventura molde – søskenbarnet til Ace Ventura?

svømmetrening – har ikke hatt noe som ligner på svømmetrening siden jeg gikk på barneskolen jeg. Vann er skummel så lenge tærne ikke kjenner bunnen.

1993 hvor gammel er man da? – Jaha,kunne vært en fordel om du skrev når du var født. Jeg vet hvor gammel jeg var.

barn på strand – burde ikke vært lov.

forferdelig ettervekst – ja,det er helt forferdelig.

fiskkomle – altså,på denne kanten kaller vi komle for ball,og nei,her spises det ikke ball frivillig.

snørr – ja,du vet sånn grønt ekkel slim som kryper ut av nesen? Nesen til barn er full av sånn,derfor bør de ikke være på stranda.

du vet du er gammel – ja,det vet jeg.

brun firfisle i norge – helt sikkert. Jeg så en her for noen måneder siden,men den spurtet så fort at jeg knapt rakk å se den,kunne vært blå for den saks skyld.

det norske flagg hva står det – det står ingenting på det,hvor var du på barneskolen,tegnet dere aldri flagget?

forskjellen på alligator og krokodille – de er søskenbarn,og alligatorer har digre hengeører og lange øyevipper. Dessuten spiser de barn på stranda. Krokodiller er vegetarianere. De er helt ufarlige.

øyne – ja,det er sånne kuler du har i trynet,sånn du kan glane med. Bare sjekk i speilet om du finner dem.

sagt av barn – kan vi gå på stranda? Kan vi? Kan vi? Jooooo mamma,jeg vil på stranda!!!!

her er ditt – ??

samfunnets – ?  jeg venter i spenning…

skinnransel – jeg hadde en på ungdomskolen. På barneskolen hadde jeg en stygg rosa en som jeg virkelig ikke hadde lyst å vise meg med.

stygge mygg spiser meg opp – fysj og fysj,slemme myggen! Det er vel ikke mer igjen av deg nå da…hadde ikke endt sånn om det var en krokodille.

dask meg – come here baby.

svi kongle – mener du en sånn langfota kongle? Tremenningen til edderkoppen? Dask den heller i hodet.

bp forkortelse spiseforstyrrelse – bæsj og promp spiseforstyrrelse.

lekepapegøye – lillebroren min hadde en for mange år siden,en sånn som hermet etter det du sa. Lillebroren min synes det var himla morsomt å skrike som en gal,og da skrek jo den pokkers papegøya tilbake. Pappa klikka i vinkel på den papegøya utpå kvelden,og kom med en ufin regle. Tingen var bare den at papegøya ikke var slått av akkurat da,og han fikk selvsagt den regla i retur…

hår i maten tortur – ja,det er virkelig tortur.

noen som har søkt sykepleien hist 2011? – det kan jeg nesten garantere deg. Men jeg har ikke søkt. Jeg har sprøyteskrekk,tar seg kanskje ikke helt ut da..

min svoger sprutet i meg – ok,nå sier vi takk til deg. Nå ble jeg kvalm,og må spy.

Ok,jeg lurer på om jeg må spy eller ei av drømmene mine også. Hva betyr det at du drømmer at du har sex med en autoritetperson? Jeg drømte,og våkna,sovnet og drømt igjen,og våknet,så sovnet jeg enda en gang,drømte,og våknet. I alle tre drømmene hadde jeg sex,men det var i like settinger,og to av dem var autoritetspersoner. En var en villt fremmed jeg aldri hadde sett før. Han var en søppeltømmermann by the way.

23 tanker på “Ducking & searching

 1. Nå lurer jeg veldig på hvilke autoritetspersoner du har hatt drømme sex med, og selvsagt, var det noe kult? 😛

  Alligatorer er forresten en del av krokodillefamilien, men de største anatomiske forskjellene mellom alligatorer og krokodiller ligger i hodet. Dessuten er alligatorer mer glad i ferskvann (akvatisk levesett), krokodiller er mer glad i saltvann (marint levesett). Trooooor jeg.

 2. Hehe, de der søkemotor-listene er herlige!!;)

  Hørtes ut som en GOD dag, håper kvelden er like fin!;)

 3. Kanskje du trenger et ligg? 😛 Haha 😛

  Er ikke så stødig på drømmetydning men det var det som virket logisk for meg 😛

 4. Jeg unner deg den følelsen av å ikke kjenne suget etter å spise og spy, det tar ifra deg alle kreftene dine! Så godt å kunne ta med kamera på tur, kanskje komme på andre tanker og som du skrev hadde du ikke sug like etter det i alle fall, ikke sikkert det er det som er grunnen, jeg vet ikke, men allikevel så er det godt å høre at du har kjent på stunden uten behovet 🙂 Du er flink lille deg, tenker på brødskiven også ❤ Stå på 🙂 fine bilder og fantastisk å lese søkeordene ;P kan ikke annet enn å LE!

 5. Når jeg var liten hadde vi kjempemange ender ;o) Jeg liker de!
  De søkeordene… 1993 hvor gammel er man da? LOL 😀
  Så deilig at du har sluppet unna suget ❤

 6. Jeg må bare svare på kommentaren min her 🙂 HA Ha, du må ikke tro at det var så få spørsmål. Det varte faktisk i 2 timer dette intervjuet :-O Men, det var verdt det 🙂

  • Nei,jeg trodde vel egentlig ikke at det var få spm akkurat,høhø…Men jah,lord,haha. Men siden jeg må reise helt til Tr.hjem pga dette her,så BØR det vare minst 2 timer ja..

 7. så søte duckene var.. skulle hatt en liten dam i hagen med små pipper i som jeg kunne ha matet hver dag.
  Neste gang jeg ser en alligator så kommer jeg kun til å studere øyenvippene hans siden de skal være så store 🙂
  Den med hvor gammel enn er når enn er født i 1993 var vanskelig…hm gruble.
  Kanskje jeg må søke på nettet for å finne ut

  • Skulle hatt både ender og alligatorer i hagen spør du meg,litt action i hverdagen.
   Ja du får søke det opp,og hvis du finner svaret,så får du komme og fortelle det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s