Fruit fuck?

Karianne sendte meg en bilde her om dagen,og jeg vet ikke helt om jeg skal være fornøyd eller ikke. Før levde jeg i uvitenhet og bare nøt det hele,nå sitter bildet klistret fast i netthinnen min,for nå kan jeg ikke la vær å studere det hver gang. Jeg har som nevnt tidligere i andre innlegg at jeg har et føkka forhold til det spiselige,har jeg ikke? Ikke? Ok,let me tell you. Å spise 3 brødskiver i slengen er for meg ikke ok pr dags dato. Det føles for mye. Det gjør meg mett,og metthet er vondt. Takler det dårlig med andre ord. La oss nå anta at 1 skive brød ligger på rundt 100 kca. I forhold til kostlisten jeg skal følge på Modum,så et av alternativene til frokost/lunjs/kvelds 2 skiver brød (eller 1 stort  rundstykke),1 knekkebrød,pålegg,pynt (tomat,agurks osv) + et glass melk/cultura/biola og et glass juice. Kcal? 4-500? Drøyt regnet. Jeg sliter. Det tar plass i magen,jeg kjenner på mettheten= ikke ok pr i dag. En halv liter varm sjokolade made my way ligger på rundt 500 kcal. Det er helt greit,fordi jeg kjenner ikke på mettheten på samme måte. Flytende er enklere. En sjokolade er også ok. En sjokolade som tilsvarer kcal inntaket til 2 skiver brød m/pålegg er også greit.Bare ikke brødskive,fordi det vil kjennes. Screwed,ikke sant? Nå er jeg i grunnen ikke naziteller på kalorier da,men det var mest for å vise dere hvor skrudd det er oppi bollen. Sjokolade er greit,brødskive er ikke greit. Maoam er også greit. Dere vet,en sånn 5 pk med karameller. 5 pk med 5 små karameller inn. Jordbær,bringebær,cola,appelsin og sitron. Etter bildet Karianne sendte meg så må jeg revurdere om jeg skal fortsette å spise dem eller ikke…Let me show you what I mean….Jeg må bare først informere om at jeg ikke har studert dette på kloss hold før hun sendte meg det bildet…

 

Snille,uskyldige søteMaoam sitter og koser seg med cola og er så fornøyd så fornøyd.

 

 

Så kommer frøken Bringebær på besøk,og hun er leken av seg,så de tuller og tøyser og kiler..

 

 

Litt senere så kommer lille Appelsin,han synes det er rasende festlig med sisten,»du har’n,du har’n» hyler og skriker han nesten helt i ekstase. Han kan holde det gående hele dagen om noen bare gidder å være med på leken.

 

 

De har det skikkelig gøy,og ler til krampa tar dem. Helt til Frøken Jordbær kommer. Maoam er forelska i frøken Jordbær,og når de begynner å kysse,ja da går Bringerbær og Appelsin,for akkurat det synes de blir for klissete.

 

 

Frøken Jordbær er en fin frøken,anstendig som det så fint heter. Grensen går ved kyssing,hun vil spare seg til den hun skal gifte seg med. Det synes ikke Maoam noe særlig omhan er mann,han vil ha «skikkelig» action sier han. Han er nemlig en sånn der badboy. Og alle vet hva badboy’er gjør,de har seg med sitroner.

 

 

En dag så oppdaget Frøken Jordbær at Maoam drev og hadde seg med Sitron,hun ble lamslått en stund der stakkar,og det er jo forståelig. Men etter å ha samlet seg litt,så kikka hun kaldt på Maoam og så sa hun bare : surt ass! Og så gikk hun.

Jeg har som sagt aldri studert disse bildene på pakningene før,helt til Karianne sendte meg et av sitron (+ kirsebær som ikke er i pakningene her i Norge) in action med Maoam. Nå vet jeg ærligtalt ikke hva jeg skal gjøre lengre. Hadde aldri sett for meg at jeg skulle komme i en sånn situasjon hvor jeg måtte revudere å spise maoam fordi det var naughty candy liksom.

33 tanker på “Fruit fuck?

 1. Dævver! Keep eating it om du synes det er godt ❤ Det finnes allslags mat med rar innpakning you know. Leverpostei? Lista er lang og lengre. Synes dog kirsebær er den drøyeste!

 2. Ooooooooi…har aldri studert papiret selv.
  Nice…and nasty.
  To eat or not to eat?
  Jordbæren smaker himmelsk så jeg anbefaler at du koser deg og knasker innpå.
  Enjoy my friend 🙂

 3. å herre, jeg LER meg ihjel her jeg sitter i stummørket alene i stua og resten av familien sover!!! hvordan kan vi noen sinne greie å spise maoam uten å tenke på dette??

  men du, disse brødskivene er kjente problemer blandt spiseforstyrrede. Hva med å kanskje dele skivene i flere biter, pynte med litt grønt på så det ser mindre og mer delikatesse ut? eller hva med å variere med tilsvarende antall kcal i havregrøt eller noe i den duren? det metter jo og er tungt fordøyelig.

  Men hey, de vet nok best på Modum! og folk blir jo friske som fisker etter behandling derifra :))

  • Jeg kommer nok over dette også,kan jo late som jeg ikke ser papiret på pakningene før jeg spiser dem..
   Jeg synes egentlig det er vanskelig med havregrøt også,NETTOPP fordi det er så tungfordøyelig..mat i magen= grøss…MEN,det er jo det jeg skal lære meg å takle,så ja,da må det bare bli sånn da…

 4. Hahahaha.. Så komisk!! Å det rareste, er at jeg, som sjelden kjøper type snop til meg selv, kjøpte 2 pakker i går for jeg var så fysen på noe snafs! Flira godt no ja! 😀
  Love ya! ❤

 5. Nå fikk jeg plutserlig en fyrktelig trang til å sjekke ut de bildene. Har aldri lagt merke til dem før.. Moro!!!
  Kjenner igjen følelsen du sier om at det er volumet mat og ikke nødvendigvis kaloriene som er det værste. Følelsen av en stor klump i magen er ikke god! Men det kan jo hende knuten i hjernen løser seg etterhvert..
  Klemmer ❤

  • Ja,knuten i hodet løser seg kanskje opp med tid og stunder,når man har lært å takle maten litt bedre hvertfall,og fått de verste tankene unna.
   Sjekk ut maoam,da har du underholdning i tillegg til å spise den 😉

 6. Maoam er syke greier 😛 Har hatt noia over fruktsexen i mange år. Likevel kjøper jeg de om igjen og om igjen 😛

 7. Hehe, kan ikke annet enn å le! Jeg har stor tro på at du en dag skal fikse brødskivene, pålegget og pynten, det er mulig ❤

 8. Jeg har det akkurat som deg i forhold til brødskive/sjokolade. Bortsett fra at jeg teller veldig kalorier, og får igrunn noia hvis kaloriinntaket er for høyt, når jeg tenker meg om, så egentlig har jeg det visst ikke helt sånn lenger nå.. Men hadde det sånn før, så skjønner feelingen! Det er så mye lettere å spise en pose med litt smågodt enn å skulle sette seg ned med en burger med tilsvarende antall kalorier. Mat er bare så skummelt, for det er så stort volum. Alt er vekta sin skyld! Hadde jeg bare ikke veid meg hadde jeg sikkert vært mye tynnere..

  • Ting som gir mindre volum i magen føles bedre å spise,skjønt det kommer jo ikke til noe nytte annet enn god smak i kjeften..høhø

 9. Å igjen får du meg til å virkelig le høyt laila… Dæven, nå har du klart å klistre moam inn i min hjerne og. Hahhahahahahaha. Moam blir ALDRI det samme!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s