Varp varp!

«Husker en gang jeg ga deg en utfordring innen blogging og du tok den på strak arm..så siden jeg er bitte litte granne manisk for tiden og shopping er helt suuuuper duuuupert så utfordrer jeg deg til å skrive om ditt siste “varp”
alltså ditt siste kjøp som du er overlykkelig over å ha kjøpt»Mopetti

Jeg tar selvsagt også denne utfordringen på strak arm,så varp skal du få! Ordet «siste» er relativt,og jeg tolker det dit hen som «i de siste månedene»,og ikke bare mitt siste kjøp,men de siste. Jeg mener,siden jeg kjøper ting,så kjøper jeg dem jo fordi jeg liker dem og har lyst på dem,og det igjen vil jo si at jeg er lykkelig over å endelig ha kjøpt dem.Ergo,jeg er overlykkelig over det meste jeg kjøper.(Ja,til og med mat,da er det jo bulimikeren i meg som blir lykkelig over alt den skal spise…) Så her skal dere få en omvisning på mine siste varp.

Da jeg reiste avgårde fra Molde,altså før Modum,Ski og Kreta,så hadde jeg med 4 par sko,inkludert de jeg hadde på beina. Disse 3 parene ble med på turen hjem. De blå solbrillene er kjøpt for kun noen få dager siden. Jeg gikk nemlig hjemmefra uten solbriller,fordi det var litt overskyet. Selvsagt tittet sola fram mens jeg var ute på en vandring,og da måtte jeg kjøpe meg et par sånn at jeg ikke fikk solsjokk på øynenen. De lilla er kjøpt på Kreta.»They are real versaces,I tell you,imported straight from Italy,best in whole area.» Quote: mannen som drev shappa.

Bare se:

7 Euro for ekte Versace solbriller,det er varp det! Det tok ikke mange dagene før det ble en liten ripe i dem heller,kanskje jeg burde ha forsikret dem??

Også kjøpt på Kreta. Det er ekte sølv,og kosta meg 16 euro,og da var det satt ned med 50%. Dermed kan jeg fortelle dere at Versace produkt er myyyyye billigere enn sølv hvertfall.

En kurv nektariner til 15.90!!!!! <—varp! Battery og Cherrytomater,til 10 kr. pr stk!!!! <— varp.com

Ny tlf. Htc desire s,om noen lurte på modell. Den jeg hadde begynte å gå ut på dato,og abonnementet jeg hadde var gått ut på dato,det finnes visst ikke mer..så ja,da gjorde jeg liksomgodt et varp da også.

The new love of my life.

Jeg har utrolig nok shoppa lite klær i sommer. Jeg har vel kjøpt en linbukse,en hettegenser,en topp og en t-skjorte. Alt på salg. Me like salg.

Hettegenseren

Jeg måtte bare kjøpe denne her,den mer eller mindre ropte på meg. «Kjøøøøp meg,I knoooow you want me«

Linbuksa jeg kjøpte er hvit,toppen lys grønn med en tekst man må nistirre på i en evighet for å komme seg gjennom.

Sånn,der har du mine siste varp. Jeg er overlykkelig,ingenting er som materialistisk lykke.

ps 1: I dag her jeg kun hatt 1 bp!!

ps 2: I morgen starter Molde jazzfestival,og da blir det hurramegrundt her. Eneste uka i året det skjer noe i Molde.

18 tanker på “Varp varp!

 1. Wheee, ser du har «døden ved vann» jo!!! Love it!!!
  Masse fine kjøp!! 🙂
  Er misunnelig på cherrytomatene altså, jeg elsker det men nå er det ingen på tilbud lenger, ikke som jeg har sett iaff.. bruker å spise cherry tomater og sånne små runde baby bell oster ❤ (så vet du det liksoM)

  • Ja,kjøpte boka når jeg så at den var på tilbud,og du hadde anbefalt den 😉
   Jeg foretrekker salt på cherrytomatene jeg da,har cravings på det for tiden,høhø.

 2. Merker tendensen til blått og rødt her… Riper og solbriller…ehh….får aldri en eneste ripe i de billige jeg kjøper, de dyre derimot, får riper første dagen.

  Det burde virkelig ikke komme som noen overraskelse at shutter island er en bok, så mange filmer er jo basert på bøker. Så, jeg elsket filmen og lurer på om boka er bra?

  • Ja,jeg likte bok 🙂 Jeg så filmen først,men synes ikke boka ble dårlig i forhold til,så JEG synes den var verdt pengene (kosta bare 69,- da,haha)

 3. Send over litt shoppingskills, da? I alle fall når det kommer til klær (andre ting er jeg litt FOR god til å handle). Jeg er elendig på å handle klær, finner aldri noe jeg vil ha! Jeg kan til nøds handle på nett for da ser ting så bra ut på modellene, og når jeg har fått det hjem gidder jeg ikke returnere det selv om det ser langt i fra så bra ut på meg..

 4. Joe Hill ❤ En av mine favorittforfattere 😀

  Mange fine tinger du har kjøpt deg i det siste ^^

  *klemme på*

 5. Oo grattis med ny mobil! Den andre var litt skranten ja :p Jeg har fortsatt min gamle jeg da.. Om du husker mobilpraten på kafeen ved majorstuen/bogstadveien siste dagen i påska:p Tror jeg husker omtrent alt fra den dagen, fordi jeg hadde det så bra med dere<3

  Den skeleton t-shorta – Awesome! Me want en sånn 😀

  • Gamle tlf funker som regel veldig bra de,jeg følte bare for en upgrade liksom,haha. Husker også hele dagen 😀 It really was awsome!
   Skeleton skjorta= ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s