Jeg erklærte krig!!

Her sitter jeg som vanlig lettere henslengt i godstolen og glaner på A-ha på tv’n,ikke spør meg hvorfor,jeg gidder visst ikke skippe kanal,og den enda fjernkontrollen ligger rett ved siden av meg her. Så jeg regner med at jeg da heller ikke har andre enn meg selv å skylde på for at jeg må se på noe jeg egentlig ikke har intresse av å se på. Jeg tror jeg dævver av varme,et fett pledd bak ryggen og en varm pc i fanget,men når jeg ikke gidder å regulere varmen,så kan jeg vel heller ikke klage. I går var jeg så heldig at jeg oppdageten reprise fra i fjor her. Maurinvasjon. Jeg gikk rundt som en annen gal i gårkveld og utøvet et makabert blodig masakre.De kom,skal jeg si heldigvis? fra under lista oppunder taket i år,så de kravla for det meste på veggen her borte,men her utpå kvelden kom det en liten jævel opp på pc min,og trodde den kunne få skrive et aldri så lite blogginnlegg. «Trokke  det» sa jeg og knipsa den veggimellom. Makan til frekkhet. Dessuten ga jeg klar beskjed om at om de skulle oppholde seg her så skulle da jaggu meg få ta sin del av husleia. Det ble ikke tatt så godt imot,så da erklærte jeg krig og gikk til angrep med jif flaska,tape og dasspapir. Hva jeg brukte tapen til? Klistra dem så klart. Så da satt de der i klisteret og sprella da,muahaha. I’m a cruel one. I dag kom da husverten på besøk med ei feit flaske med noe insektsmiddel som tar knekken på maurfaenskapen. Så nå har jeg spraya som faen under listene,og siden har jeg ikke sett snurten av dem. I morgen den dag skal de (altså husvertene) fjerne blomsterbedet utenfor vinduet mitt her,og da skal hele maurheimen gå sin sikre død i møte. Det skal bli meg en sann glede. Sendt dem til Libya,kanskje de kan gjøre en forskjell der nede istedenfor. Kanskje de kan hamle opp med Gaddafi.

Nå sitter jeg altså her og holder på å kreperer i ryggen og kjenner på det helvetes bulimisuget som har meldt seg noe så inni helvete heftig. Det har allerede blitt en runde i dag,men det holder tydeligvis ikke,det river og sliter og får meg omtrentlig til å klikke i vinkel. Jeg blir så sykt rastløs. Den indre uroen er helt forjævlig ubehagelig å kjenne på. Jeg vurderer nå virkelig å dra meg ned på butikken en tur,jeg har ikke fått min daglige dose varm sjokolade i dag,så melk og kokesjokolade står høyt på ønskelisten akkurat nå. Det er tross alt påskeferie. Noe jeg tydeligvis har hver dag,siden jeg drikker det hver dag. Man skulle tro at siden jeg sliter med en spiseforstyrrelse at jeg hengir meg til lett-varianter,sånn typ rett i koppen sjokolade light. Puke! Varm sjokolade skal lages med melk,og kokesjokolade,med en dæsj kaffe oppi,da snakker vi.Og da spiller det ikke noen rolle om det er aldri mye mange flere kalorier. Nemlig.

I ren kjedsommelighet så tenkte jeg at jeg skal avslutte med de fine tingene som skal sje den neste uka,og fine ting sånn generelt som er positivt,for alt er jo ikke bare sorgen mener jeg. Og jeg kan jo ikke ha en blogg fylt med bare bu-fucking-hu oppdateringer heller.

Jeg gleder meg sykt til å reise på Beitostølen med søsteren min,hennes mann og mine to små tantebarn,broren til svogeren min og min lillebror. Hyttekos! Og søstern har visst lagt opp plan med quiz,trim og quiz hvertfall,+ bursdagsfeiring av Mr.svoger. Og jeg skal stå på ski igjen for første gang på 16 år,det kan jo bli spennende.Skal prøve å få det dokumentert…Og jeg skal hvertfall på akebrett tur med kidsa. Jeg ser dem så sykt sjeldent siden de bor på Ski,så da må jeg benytte anledningen til å ha kvalitetstid med dem. Og selvsagt tar jeg med meg lesestoff,kan jo ikke ta pause fra lesingen selv om det er påskeferie. Når jeg nå blir ferdig med den boka jeg holder på med,så er jeg kommet oppi 31 bøker så langt i år (målet er minst 100). Jeg skal ta masse bilder (må jo tvinge dere til å se på noen av dem også) og jeg skal slappe-av.com. Så går ferden videre til Ida,hvor også min kjære Karianne kommer.Vi skal tilbringe de siste påskedagene sammen,og jeg gleder meg som en unge til å treffe dem. Nå har jeg kjent Karianne i mange år via nett,Ida har jeg ikke kjent fullt så lenge,så det skal bli helt crazy å treffe dem. Faen så bra det blir! Ida kunne fortelle meg at hun vil at jeg skal ri på hesten hennes…jeg er heller skeptisk,men vi får nå se. Det skal i tilfelle også dokumenteres!

Våren er her,og i dag kom det en humle og nesten satte seg på mobilen min da jeg satt utenfor på benken her og prøvde nyte sola som svinset bak skyene. Det var ei skikkelig tjukkebollefeita humle. Og i går så jeg en sommerfugl! Lykke!

Om et par måneder er det sommer,og da kommer det skattepenger (og i år fikk jeg igjen en heftig sum!) og feriepenger! Hærregud så godt det skal bli! Jeg skal ta meg en ferie for å si det sånn. Ingen spesifikke planer,tar det litt på sparket tenkte jeg,så om noen vil være med på en utenlandstur,let me know (du får betale turen din selv ja…)

 • Bloggtreff?
 • Jeg får besøk fra Arendal
 • Treffe utenby’s venner
 • Finne fram sommerklær
 • IS! (skjønt det tjuvstarta jeg på i går,og jeg trodde jeg skulle fryse rett ihjæl!)
 • Vannmelon!
 • Maurfaenskapen skal bort!
 • Kanskje jeg får vite noe mer angående søknaden til Modum?
 • Jeg skal klippe meg
 • Lysere dager
 • Grilling!
 • Badestrand (men bader kun om jeg er utenfor Molde’s grenser hvertfall..)
 • Vurderer å kjøpe meg speilrefleks

Jaja,det var da noe. Jeg får hvertfall et liv når jeg reiser herfira på tirsdag,og det skal jaggu meg bli godt,selv om jeg sliter med tankene om maten,men jeg vil så absolutt ikke at det skal få ødelegge turen for meg,ikke faen.

 

18 tanker på “Jeg erklærte krig!!

 1. Maurkrig altså? Kjenner jeg er litt delt der altså. Har bodd et sted som ble totalt invadert, der hadde de motorvei (og det er ikke en overdrivelse!!!) fra inngangsdøren (der var en liten sprekk i karmen på døren) opp langs veggen, gjennom gangen og ut på kjøkkenet hvor de virkelig GODTET seg på alt de kom over. Da hadde jeg et problem, siden jeg har noen deler inni der som synes fryktelig synd på slike små vesener, dermed gikk det ikke å drepe dem og noen lot der stå en sukkerskål tilgjengelig til dem, selv om den voksne-jeg tok den bort når de små ikke var tilstedet. Jeg ærklærte krig, men de små inni der fulgte det absolutt ikke opp.. Ble ikke kvitt maurene og flyttet heller.. hehe..
  Hørtes virkelig koz ut med tur på beitostølen med familie. Jeg også vil!! hihi..
  Klemmer fra Betty.B ❤

  • Det skjer IKKE her,for å si det sånn…byr ikke på noe som helst,her er det hasta la vista baby.
   Bare kom på Beitostølen du også,haha.

 2. haha! Jeg ser deg så for meg i maurkrigen! Jeg DØR av latter 😀 Uansett… KOS deg så inderlig mye både med familiekos på beitostølen, og på bloggtreff! Og digg med ekstra penger… Får litt igjen på skatten jeg også 😀

 3. åh så bra det høres ut! ey, gleder meg allerede til å se bilder- så nå er du forpliktet til å pakke ned kamera 😀 ønsker deg en fortreffelig påske, og at både mat og det sosiale går bra! og det gjør det nok, så lenge du ikke setter alt for høye krav om deg selv! påskeklemmerrr

  • Skal selvsagt ta bilder 🙂 Og jeg skal prøve å ikke sette for høye krav,lover du meg det samme?
   Påskeklemmer til deg også 🙂

 4. Anbefaler deg speilrefleks om økonomien tillater det. Det er den bak kameraet som lager resultatet, men mulighetene er mye større med et speilrefleks.

  Jeg liker maur jeg. Får meg ikke til å drepe dem. Mulig jeg angrer når de har gnagd i stykker huset våret.

  • Ja,nettopp derfor jeg har lyst på speilrefleks..
   Joda,en maur kan være søt,men når de inntar leiligheten min og kravler overalt,da er det ikke mye kjekt lengre..*grøss*

 5. OH YES, her kjenner vi oss igjen gitt. Vi hadde maurreir i veggen, det var stas!! De kunne til og med fly, det var maur ooooveralt. Stas. Eller ikke.

  Men det å krige mot maur er jo så mye lettere enn å krige mot disse usynlige udyrene våre! Gi meg heller et hus fylt av maur, enn en sjel fylt av uro-udyr!!

  Hørtes ut som en deilig ferie du skal på!! Kos deg MASSE i påsken, håper den tar litt luven av det indre udyret…

  • *grøss*,hater å ha sånt innendørs…ute kan de pokker meg gjøre hva faen de vil for min del,bare ikke inn til meg. Gi meg heller en maurfri leilighet,OG en sjel fri for udyr,da kan jeg bli fornøyd 😀
   Ja,har planer om å kose meg masse 😀 Håper du får en minst like fin påske 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s