Blogging this?

Jeg har fått noen spørsmål angående bloggen,og bloggingen min,så da skal jeg jo selvsagt svare dere på det også kjære lesere.

Hvor lenge har du blogget?

Jeg begynte å blogge 1.juni 2009 (måtte sjekke det opp,høhø…)

Dette er dog ikke bloggens første innlegg,det kan du derimot finne her…

Hvorfor blogger du?

Det begynte egentlig bare for gøy,prøvde meg litt fram for å se om dette var noe å gidde å bruke tid på,rett og slett. Etterhvert så tenkte jeg at jeg ønsket at bloggen skulle gi et innblikk hos andre om hvordan det er å leve en hverdag med en spiseforstyrrelse,hvordan det fortoner seg,hva det gjør med en,hvor stor makt en spiseforstyrrelse faktisk har. Hva den gjør med en. Og jeg ønsket å gi informasjon om spiseforstyrrelser. La folk få mer forståelse av hva det egentlig vil si.


Leser de nærmeste bloggen din,og hva synes de om det?

Jeg blogger jo åpent,og mine blogginnlegg kommer på facebook,så det er jo ikke til å unngå at hvem som helst kan lese den.Så mine venner vet at jeg blogger,og jeg vet at mange leser den. Av min familie så vet jeg at den ene søstra mi leser den fast,om mine andre to søsken leser den fast vet jeg ikke helt,men den andre søstra mi sier at hun hvertfall har lest innlegg innimellom om vi kommer i snakk om bloggen. Jeg har fått tilbakemeldinger av flere av mine venner som synes jeg er tøff som tør være så åpen om min spiseforstyrrelse og at de også på den måten lærer mer,både om spiseforstyrrelser,og om meg. Søsteren min har jeg også fått positive tilbakemeldinger på,fordi siden vi bor på ulike kanter av landet,og ikke snakker sammen hver dag,så blir dette også en måte for henne å oppdatere seg litt om min hverdag på. Men når vi snakker sammen så tar vi gjerne opp temaer dypere enn jeg skriver om her inne. Både hun og svogeren min leser,og jeg at det også mange ganger er tøff lesning for dem…Foreldrene mine vet jeg blogger,og mamma har lest noen få innlegg a long time ago,og hun synes det var for sterkt å lese…men ingen av dem er pc-mennesker,og eier ikke en pc selv,så de er ikke inne og leser.

Hva betyr bloggen for deg?

Blogging er først og fremst noe jeg gjør fordi jeg synes det er gøy,eller kjekt eller jah…og nå har jeg jo hatt den en god stund og da blir man kanskje litt glad i den? Om man kan si det om en nettside,haha. Og den betyr en plass å lesset ut av seg alt fra fjas og tull til langt mer alvorloge ting jeg sitter inne med som jeg ønsker å dele,om det er av interesse eller not…Jeg bare spyr ut av meg (høhø) og så får den som gidder og vil ta seg bryet med å lese.

Hva har du fått ut av å blogge?

For det første så liker jeg å skrive,og å formidle,og jeg har fått tilbakemeldinger på at flere synes det har gitt dem mye å lese bloggen,og det er jo alltid kjekt å få høre,at andre kan kjenne seg igjen (altså,det er tragisk at folk sliter med en spiseforstyrrelse,men når de først  gjør det mener jeg…). Å skrive om sykdommen har også vært terapi,det hjelper å blåse ut når det stormer som verst. 

Dessuten har jeg blitt kjent med så mange flotte mennesker som jeg nå anser som venner,uten bloggingen hadde jeg aldri ville blitt kjent med dere. Dere er en gjeng med flottinger,og jeg gleder meg til å treffe flere av dere som jeg enda ikke har møtt.

Og jeg har fått så vanvittig masse gode tilbakemeldinger fra dere lesere,i form av støtte. Det setter jeg uendelig stor pris på! Det er alltid like kjekt å komme inn her og lese kommentarene dere legger igjen,det gjør ofte dagen min,og jeg finner motivasjon i mange av dem. Fordi mange av dere skjønner,og fordi mange av dere har troen på at jeg en dag vil komme ut av dette her.

Tusen takk til alle mine trofaste lesere,tusen takk til alle som kommer innom på besøk,og tusen takk for alle flotte kommentarer dere legger igjen,kjente som ukjente!

Jeg setter veldig stor pris på dere!

18 tanker på “Blogging this?

  • Takk det samme kjekken,men med mindre DU drar på tur nå,så er du ikke kvitt meg riktig ennå,ennå noen dager til jeg fyker avgårde 😉

 1. Ser du har holdt på bittelitt lenger enn vi har 🙂
  Klemmer til deg og en takk for at du skriver, du kommer med så utrolig mye bra, både sterke ting og morsomme innlegg som gjør en grå dag lysere ved at man finner frem smilet.

 2. Du er en super koselig dame virker det som! 😀 har selv slete med spising i 8 år, plutselig en dag bare løsnet alt og jeg fikk tilbake mat lysten å har logge på meg masse i gjen…håper du også får oppleve at det en dag bare løsner 😀 ønsker deg alt godt hilsen en STOR-FAN<3

  • Vel,det er vel ikke sånn at det bare «løsner» en dag,men noe man jobber med over tid,men håper hvertfall at det en dag vil bli litt mindre skummelt å leve med maten 🙂
   Tusen takk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s