Jeg skal bruke energien min på noe annet enn meg selv og mine små tragiske problem…

I følge Anna. (Som svar på gårsdagens innlegg «Delete»

«Jeg synes faktisk du skal gjøre det! Bruk energien din på noe annet enn deg selv og dine små tragiske problemer. Sett verden i ett annet perspektiv, så finner du ut hvor selvsentrert du egentlig er. Tenk på disse stakkarsene i japan som har mistet alt og sine kjære.. Og du sitter her å klager over noe, fordi du ikke har noe bedre å bruke tiden din på. Really, get a life!
Jeg vet du sikkert blir sint over dette, men det er bare fordi du vet det er sant. Yes, truth hurst..»

Laila svarer:

«Hahahaha,sånne kommentarer gjør at jeg HVERTFALL IKKE sletter den. Jeg lever for sånne kommentarer ;) Jeg lever mitt liv,just like you live yours,klart jeg da er selvsentrert ;) At det var flom i Japan er ikke min skyld (helt sant),og at det skjer tragedier rundt omkring i verden er heller ikke min skyld (also true),og sist,men ikke MINST: tror du seriøst,jeg mener det virkelig,at folks problemer (om det handler om psykiske lidelser,kreft,AIDS,ME,gikt,polio,benskjørhet,urinveisinfeksjon,forkjølelse,influensa,og ja,jeg kan remse opp i det uendelige egentlig) blir BEDRE,fordi det skjer katastrofer i verden?? (Ikke engang DU blir frisk fra en influensa selv om det skjer en katastrofe en plass i verden,du snyter,hoster og syter deg okke som..)Jeg mener…tror du seriøst på det,eller er du bare tvers igjennom STOKKE DUM I PAPPEN? Excuse my language…eller,nei,stryk det…Du har overbevist meg. True story.
Og nei,jeg blir ikke sant,REALLY. Sannhet som det ikke finnes sannhet i skader meg ikke,fordi jeg vet at det ikke er sant,yes,my story my hurt YOU. So,REALLY,get a life… 😉 »

Fy faen assa,jeg elsker sånne kommentarer,fordi da får jeg hvertfall noe å skrive,og jeg bruker som regel da å skrive egne innlegg til ære for dem som skriver sånne kommenarer,det er jo det minste jeg kan gjøre for lesere som tar seg en tur innom. Så jeg håper virkelig at du tar imot dette innlegget med stolthet Anna,for det er ikke alle som kommenterer som får sine egne blogginnlegg. Og ser du,jeg bruker da energien min på noe annet enn meg selv ser du,jeg skriver jo et innlegg til ære for nettopp deg min kjære Anna. Jeg skal ikke skrive et så altfor langt innlegg til deg da,det er da måte på hvor mye energi jeg skal bruke på andre enn meg selv. Men jeg skal bare sånn helt til slutt her få gi deg litt velvalgt fin ros.

 • Du har en unik måte å se verden på
 • Du har vanvittige mengder med innsikt i sykdommer og lidelser
 • Du har en flott måte å forholde deg til andre mennesker på
 • Du innehar massive mengder empati for andre

Jeg sitter her å klør meg litt i hodet da,for det er noe jeg ikke helt får til å stemme…det er noe som skurrer…på en måte… noe som Anna skriver i kommentaren:  «du sitter å klager over noe,fordi du ikke har noe annet å gjøre…»

Lite å gjøre Anna?

 

Kjære alle spiseforstyrrede,andre som sliter med en psykisk lidelse og pårørende,dere har ingenting å bekymre dere over sier Anna,for dette er bare små tragisk problemer. Problem solved 😀

16 tanker på “Jeg skal bruke energien min på noe annet enn meg selv og mine små tragiske problem…

 1. Å herregud. Jeg er rett og slett målløs. Det er sånne folk som gjør at det er flaut å være norsk, type fordomsfull og jantelov-aktig. Grøss.

 2. I love you, Laila. Du er genial, genial, genial!
  Og dagen er ikke helt den samme uten en dose Laipai (og igår missa jeg deg, og fikk nettopp halvveis <3-attack av "Delete"-innlegget- men du har gått bortifra det, I hope???).

  Jeg må lese dette innlegget en gang til jeg… TAKK for at du blogger!!

 3. Så godt å høre at jeg ikke har noe stort problem, plutselig føler jeg meg helt frisk.. Starter i full jobb imorgen og tar på meg «redde verden» som hobby. Piece of cake!

  DIGGER DEG!! Du kan få sagt det! 😉
  <3<3<3<3

 4. Hei Anna! Jeg lurte akkurat på akkurat dét. Takk for god informasjon, jeg skal bringe den videre til andre som måtte trenge noen velformulerte ord for å rette til på vranga si.

 5. Vakkert! en empatisk kvinne, jobber sikkert innenfor helsevesenet(gudbevare).

  Sånne mennesker vi alle møtt på desverre, men hvorfor i alle dager leser hun bloggen din hvis hun ikke liker det hun leser?

  jeg er glad for at du bestemte deg for å IKKE slette bloggen din, jeg har ofte henvist hit for å forklare noen av mine problemer. Vil bare si tusen takk for at du deler og syns du skriver veldig godt!

  god bedring!

  • Ja,det er rart det der,folk kommer innom for å slenge med den digre leppa når de faktisk bare kunne latt vær å lese..man kan faktisk navigere seg ut av en nettside,om man har den kunnskapen i å forflytte seg rundt på det store nettverket…

 6. ANNA: håper du fortsatt leser kommentarene i bloggen til Laila. Steike, jeg lurer på om du jobber og betaler skatt? Og om du gjør det, hvorfor? Vi trenger jo ikke noe psykiatri, sykehus, nav eller annet offentlig helsevesen, gjør vi? Alle som benytter seg av disse helseytelsene er jo bare selvsentrerte bortskjemte drittunger, er vi ikke? Nei, takke faen for krisen i Japan, det gir liksom perspektiv på livet. Gi faen i sykdom i Norge, den fins ikke, for i Japan er det krise.
  Har du hatt en brøkdel av sosialt liv Anna, så ville du vist at sykdom og psykdom er noe som kan ramme oss alle. Dessverre er Psykisk sykdom ofte vanskeligere å kurere enn fysisk sykdom, dette kanskje fordi å snakke om psykisk sykdom er/har vært et tabu, og forskning og midler til dette feltet har vært underprioritert. Holdninger som dine fortsetter å undertrykke psykisk sykdom. Mange går å henger seg, i stedet for å få hjelp for psykdomen sin, fordi det forbindes med skam.
  Mennesker som Laila, gir lidelsen ansikt, og hjelper samfunnet til å forstå alvorligheten i dette. Denne bloggen hjelper også mange syke til å tørre å ta det første steget til hjelp.
  Flott at du tør å stå frem med meningene dine Anna, det bekrefter at deler av Norge fortsatt har holdninger som hører hjemme i middelalderen. Din kommentar bekrefter viktigheten av blogger som Laila sin. Laila er en tøff og sterk dame, som gir sykdommen et ansikt. I motsetning til deg Anna som sprer eder å galle i full anonymitet. Din feige faen!

  • Jeg håper også virkelig at Anna leser kommentarene her,hadde vært kjekt å vite,så jeg kan jo alltids spørre,sånn just in case..: Anna,leser du,og tør du uttale deg videre? Jeg,og flere med meg her ønsker virkelig at du uttaler deg videre….og med det mener jeg at du svarer på det som er blitt deg stilt av spm her,og ting med mere hold i,for å si det sånn.

   Roffen,you rule as always 😉 Og takk for fine ord 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s