Delete…

Akkurat ,her og nå,så er jeg drittlei av hele bloggen min,og har mest lyst til bare å trykke på «delete» tasten. Slette,fjerne,borte borte……..vekk.

 

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Dette er en sånn dag hvor jeg er søkke lei av alt…

Reklamer

21 thoughts on “Delete…

 1. Stor klem til deg Laila!

  Du gir så mye til så mange med denne bloggen. Det ville være veldig synd om du skulle slette den. Ta deg en pause og gjør noe godt for deg selv så lenge. Jeg, og veldig mange andre, er her når du kommer tilbake ❤

  Styrkeklem fra meg!

 2. la den ligge og tenk mer på det om noen dager. Du kan jo prøve å ta en såkalt bloggpause om du er lei? jeg vet mange kommer til å synes det er nedtur om du deleter hele bloggen! og dumt å angre om man ikke var helt sikker på om man ville slette den. Hold ut, hold ut kjære du!

 3. Jeg synes faktisk du skal gjøre det! Bruk energien din på noe annet enn deg selv og dine små tragiske problemer. Sett verden i ett annet perspektiv, så finner du ut hvor selvsentrert du egentlig er. Tenk på disse stakkarsene i japan som har mistet alt og sine kjære.. Og du sitter her å klager over noe, fordi du ikke har noe bedre å bruke tiden din på. Really, get a life!
  Jeg vet du sikkert blir sint over dette, men det er bare fordi du vet det er sant. Yes, truth hurst..

  • Hahahaha,sånne kommentarer gjør at jeg HVERTFALL IKKE sletter den. Jeg lever for sånne kommentarer 😉 Jeg lever mitt liv,just like you live yours,klart jeg da er selvsentrert 😉 At det var flom i Japan er ikke min skyld (helt sant),og at det skjer tragedier rundt omkring i verden er heller ikke min skyld (also true),og sist,men ikke MINST: tror du seriøst,jeg mener det virkelig,at folks problemer (om det handler om psykiske lidelser,kreft,AIDS,ME,gikt,polio,benskjørhet,urinveisinfeksjon,forkjølelse,influensa,og ja,jeg kan remse opp i det uendelige egentlig) blir BEDRE,fordi det skjer katastrofer i verden?? Jeg mener…tror du seriøst på det,eller er du bare tvers igjennom STOKKE DUM I PAPPEN? Excuse my language…eller,nei,stryk det…Du har overbevist meg. True story.
   Og nei,jeg blir ikke sant,REALLY. Sannhet som det ikke finnes sannhet i skader meg ikke,fordi jeg vet at det ikke er sant,yes,my story my hurt YOU. So,REALLY,get a life…;)

 4. Skjønner godt at du kan trenge en pause fra bloggen, men håper ikke du sletter den. Det tror jeg du ville angret på!! Ikke bare for din egen del, men husk oss trofaste lesere som følger deg hver dag 🙂 Så håper du har kommet på andre tanker i dag! StooOOoooor klem

 5. Det er mange som liker å lese hvordan kampen din er å kjempe! Hvordan du har det rett og slett! du skriver fantastisk, er inspirerende og motiverende, og ikke minst nydelig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s