Deadly thin….

Vil du se den skremmende virkeligheten av å lide av en spiseforstyrrelse? Hvor ille hverdagen faktisk kan bli? Klarer du å se det skremmende omfanget av hva en spiseforstyrrelse faktisk kan fortone seg som? Dette er en rå og brutal virkelighet…og den er ikke fin…

 

 

Episode 2

Episode 3

Episode 4

Episode 5

Reklamer

19 thoughts on “Deadly thin….

 1. Så syk video, men samtidig så utrolig sann! Får frysninger og det vekker mange minner selv om jeg aldri har vært så undervektig som dette.

 2. Utrolig sterk video…kjenner det langt inn i hjertet ❤ ❤ ❤
  skulle virkelig ønske det fantes et skikkelig hjelpeapparat for sånt.
  sender mange mange klemmer !

 3. forferdelig. jeg så episoden med hun Amy for noen uker siden, fikk helt vondt i hele kroppen av å se på. Tenk at hun ikke er den eneste i verden som lever slik, men alle de som er i samme situasjon som henne og som ikke får ordentlig behandling og hjelp! viktig og riktig å vise sannheten, det er verken fiksjon eller skrekkfilm- men real life for noen.

 4. er det noen som veit åssen det gikk med henner? har leita litt på youtube man fant ikke noe, kjenner meg igjen i noe av det. det er trist at det blir så ille å ute av kontoll

 5. Huff, dette var en helt forferdelig video. Tenk å kaste opp 150 ganger daglig!!!! Stakkars jente, hun må virkelig ha det grusomt med seg selv. Dette var egentlig en skikkelig oppvekker. Vi sitter kanskje på hver sin side i samme båt, hun og jeg. Men hennes side veier tyngst. Jeg kan ikke annet enn å føle sympati for henne. På en eller annen merkelig måte vet jeg kanskje hvordan hun har det, men ikke i nærheten så ille som hun garantert har det!!!

  – Myhopelesslife, livet som spiseforstyrret og veien til det perfekte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s