Psyk? Ikke psyk?….?….?

Egentlig gidder jeg ikke skrive noe som helst bare fordi dere skal ha noe å lese.Det er egentlig ikke min oppgave å underholde dere på en lørdag,da bør dere egentlig ha mye annet fore enn å sitte her og glo. Men jeg gjør det for å være hyggelig. Selv om jeg sitter å kaster blikk bort på tv’n på noe som i utgangspunktet skal være en film?,men som er en dokumentar…ikke er det spennende heller,og fjernkontrollen ligger innen rekkevidde,men jeg skipper tydeligvis ikke til en annen kanal..Egentlig har jeg bare lyst å slå av tv’n,smekke sammen pc og sette meg ned med boka mi igjen (Lily Dahl’s fortryllelse) Livet mitt inneholder så mye spenning nå at jeg tror jeg dævver. Klesvask. Se på gulvet som burde ha  vært støvsugd. Snuse. Glane på rotet på bordet. Så egentlig har jeg ikke tid til å blogge heller. Men som sagt,jeg gjør det for å være hyggelig.

Tannverket? Rolig i dag. Borte for en stund? Håper det. Snille eks’n kom på besøk med ibuprofen til meg. Hadde en resept han ikke hadde bruk for. 2 esker med ibuprofen 600 mg,så nå har jeg beredskap om faenskapen skulle sette inn igjen. Dessverre funker ikke bulimien sånn at den plutselig forsvinner til tross for tannverk som kommer og går. Så det har blitt litt bulimi i dag også. Ikke like flink i dag,men kan ikke være flink pike hver dag heller. Men det blir hvertfall ikke mer i kveld. Har som skrevet over her så mye spennende på gang nå at jeg ikke har tid. Vurderer å øke speningsnivået et hakk nå. Å dusje. Skal utfordre vannskrekken min. Er litt redd,men skal face frykten. Se den i hvit øyet. Knalle den rett ned. Fearless.

Tok noen tøffe tester i dag,tror jeg trenger litt tid på å komme meg etter dem…

Tatt på facebook..

Resultat: Har du psykiske lidelser?

Du har det greit sånn som du har det nå:)

Skriv noe morsomt her!           Hmmm…noe morsomt..Hva mener du med morsomt da? En vits da kanskje?

«En snegle går inn i en bar og får beskjed av bartenderen om at de ikke tillater snegler i denne baren og kaster deretter sneglen ut.
Et år senere kommer den samme sneglen inn i bare og sier: “Hvorfor gjorde du det?

Resultat: Hvilken psykisk lidelse passer til deg?

 

Avhengig personlighetsforstyrrelse.

Diagnosen avhengig personlighetsforstyrrelse brukes på personer som synes å ha få ressurser, som spiller en passiv rolle, og som underkaster seg andre. Andre mennesker tillates og oppfordres til å bestemme og ta de viktige avgjørelsene i livene deres. De er vanligvis ubekvemme med å være alene, og har ofte en engstelig og depressiv fremtoning. Noen blir avhengige av partnere som kan misbruke denne avhengigheten på måter som ikke er bra for den avhengige. Tilstanden er hyppigere hos kvinner enn hos menn, i de yngste i en barneflokk, og hos personer som hadde en alvorlig fysisk lidelse som barn. Man vet ikke nøyaktig hvorfor noen mennesker utvikler avhengig personlighetsforstyrrelse, men både genetisk predisposisjon og miljøpåvirkninger har betydning for en slik utvikling.
.
.
.

.

Resultat: Er du psykisk syk?

 

Friskmeldt

Du er herved FRISKMELDT! Gå ut og nyt livet!
Jeg er litt forvirra,but what else is new…
Reklamer

12 thoughts on “Psyk? Ikke psyk?….?….?

 1. OMG. I love this blog. Denne begynner å bli litt gammel, men…: You rock, Laila! You rock my ikke-skli-sokk off. Around the (coo-koo) clock. Spenningsnivået mitt er sånn btw på linje med ditt. Jeg brukte nemlig sykt lang tid på det rimet. Ha en fin søndag!! God bedring!

  • Takker tøffa 🙂
   Synes kanskje vi burde øke spenningsnivå enda noen hakk ved å treffes engang og kanskje stille oss utenfor en kafe’ og glane inn istedenfor å faktisk gå inn og ta en kaffe…DET må jo bare gi et heftig rush!

  • Hva skjønner du ikke? Facebook forvirrer meg med sine quiztester…gaawd…du vet jo god de er på å gi deg svar,men når jeg får sånne forvirrede resultat så blir jeg..ja..forvirra…They mess with my already fucked up head,haha.

 2. du underhold meg også 🙂 bra tannpinen er i sjakk. høres ikke ut som det er av den verste sorten i og med at den faktisk går over 🙂 så bra er det. 🙂

  i dag har ikke spenningsnivået vært særlig høyt her heller. laget meg suppe nå, og ovnen var litt grisete. så var spent på om det skulle ta fyr. jepp, skikkelig spenning.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s