Knust glass…

I dag føler jeg meg like pulverisert som det glass jeg knuste i dag. Det glapp ut av hendene på meg. Det smalt og la igjen tusen små blanke tårer på gulvet,spredt i alle retninger. Mer eller mindre pulverisert. Ødelagt. Ufiksbart. Jeg føler meg knust,pulverisert. Tømt for alle krefter. I dag har jeg blitt satt på prøve. En hard prøve. Med bankende hjerte,en banneregle lang som et vondt år,og en frykt som nesten slo meg i bakken med en hard knyttneve. Og med den frykten kom sinne. Jeg skalv,men fikk etter en tid som virker som en evighet roet ned og føle lettelse fordi jeg fikk ordnet opp.

Resten av dagen har bestått av prøvelser,men det gikk,jeg kom meg gjennom dem. Men jeg føler meg fortsatt like pulverisert som det glasset,men i motsetning til glasset er jeg fiksbar. Jeg kan lappes sammen. Jeg overlever. Selv om det oppstod et skår inni meg,så heles det og blir helt igjen. Frykten sitter der som en tagg,men med vaktsomme øyne og med økt styrke skal jeg passe på at den form for frykt ikke skal komme igjen og pulverisere meg og gjøre meg sint og redd og slå meg i bakken med en hard og kald knyttneve. Jeg har aldri noen sikkerhet for at det ikke skal dukke opp igjen,men jeg skal gjøre det jeg kan for at det ikke skal dukke opp.

Jeg jobber med bulimien og dens trang. Det har blitt med en runde med maten i dag,en runde hvor jeg ikke spiste meg så stappafull at magen truet med å sprenge. En runde som fylte opp magen,men ikke på den måten at jeg måtte gå krokrygget inn badet av smerter. Nå sitter jeg med et sug etter å gi etter for en ny runde,men det skal ikke skje.En prøvelse. En hard og vanskelig prøvelse. Men jeg orker ikke en runde til. Jeg akter ikke å gi etter heller,selv om det river og sliter i meg. Jeg fant litt mørk kokesjokolade,tok en liten bit,bare for å også å dempe litt sukkersug. Jeg er vanvittig sliten av dagen,og jeg føler meg ikke uthvilt på noen måter. Jeg har fått slappet litt av med litt lesing,og jeg har i kveld droppet å ha på tv’n,men nøyer meg med musikk. Bryter noen få vaner innimellom,og det føles bare godt på sånne dager.

Jeg har tatt kveldsmedisinene mine,og jeg skal om ikke så lenge ta kvelden og håper på en god natts søvn sånn at jeg kanskje kan være litt opplagt til en ny dag i morgen. En dag med litt mindre av alt som dagen i dag har bestått av.

20 tanker på “Knust glass…

 1. Huff, litt av en kamp. Godt å lese at du er den bevisst, og at du er så sterk at du bryter vaner..Det kommer heldigvis bedre dager.

 2. Jenta, sterke flotte Laila, det er en rivende kamp, et helvete, jeg er her, heier på deg, tenker på deg. Glasset skal skinne og ivareta hjertet ditt som det fortjener å ivaretas et dag ❤

 3. *god klem* du jobber hardt!! håper morgendagen blir bedre for deg, og du vet…..glass kan limes,det gjelder bare å finne det rette limet og de riktige bitene som passer sammen, du er sterk,stå på, jeg har mer tro på deg og din indre styrke,enn på bulimien-that lying stupid bastard 😉

  *enda en klem*

 4. dette hørtes ut som en vond og slitsom dag 😦 men du klarte å avstå fra flere runder enn 1. og det skal du ta til deg som positivt! og at du skifter vane med å slå på musikk i stede for tv – det kan funke! jeg pleier også å bryte vaner. en liten ting iblant 🙂 beriker livet litt..
  håper du får sove godt. selv er søvnen ikke- eksisterende på denne kanten enda :/
  -D

 5. Hello Laila, I clicked a link from Paulo Coelho’s Blog to read yours. You touched my heart. Refreshing realness. You’re right, you are so much more than an illness. I do not have an eating disorder but feel concern for a friend. Your Blog helped me understand a bit better. Personally, I have nerve damage to my right leg, the result of a broken spine. It is painful. To focus on activities that I love to do, and interaction with friends helps so much. Best wishes, thankyou for sharing your heart. Love and Caring, Jane

 6. Så stolt du kan være som har kommet deg igjennom prøvelsene. Jeg håper dagen din i dag blir enklere, det høres ut som du trenger en pust i bakken.

  Ønsker deg en god dag, Laila!

  Mange klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s