To gode råd verdt å ta med seg…

Pass fingrene når du skal schmokke igjen en skuff i en helsikes fart. Det er dumt. Det gjør veldig vondt.

På jobb i dag så fortalte en kollega av meg en pretty hilarious historie. Hennes mann hadde truffet på en dude på et treningssenter her i byen. Han drev å trente seg opp etter en sykkelulykke. Han kunne da fortelle at da han hadde vært ute og syklet, så hadde tlf ringt…smart som han var,så  svarte han selvsagt. Hvem vet,det kunne jo være noen i nød som trengte hjelp. Anyway,det viste seg å ikke være så fordømt smart likevel. Han tryna  nemlig  på snøra,rett pladask i bakken med et kraftig smell. Han brakk armen,+ at kravebenet var hardt skadd (uvisst om det var brukket eller bristet) Han fortalt ikke noe om hvor tlf hadde havnet,enten hadde den dævva i fallet,eller så hadde den flydd sin vei oppi gokk. Han fikk hvertfall ikke brukt den,så da brukte han det andre alternativet han hadde. Å veive med den den friske armen mens han skrek av full hals etter assistanse. Det var dumt. Det kom nemlig en bil og ralla ned ned den arma..og føyka avgårde. Gud veit,ikke sikkert at bilisten merka at han kjørte over noe en gang,og han tenkte garantert ikke over at det kunne være en arm. Den halvknekte mannen er hvertfall på bedringens vei,og ulykken hans er blitt en vandrehistorie,og en historie han kan le av i ettertid.

Moralen i historien: ikke veiv med armen etter hjelp mens du ligger og kaver i veikanten. Det kan være dumt.

Reklamer

17 thoughts on “To gode råd verdt å ta med seg…

 1. Haha, knakk skuldra i sykkelvelt i sommer jeg og 🙂 Men heldigvis berget den andre arma…Tenk deg å tørke deg i rævva med to knekte hender..Mamma!!! kom å tørk…hahaha

 2. «Pass fingrene når du skal schmokke igjen en skuff i en helsikes fart. Det er dumt. Det gjør veldig vondt.» hahaha, ja, off!! gjør nå inn i hælvette vondt også!

 3. Fnis 😛 Kjekt å vite! Tror det samme gjelder i skiløypa også. Får den følelsen innimellom ihvertfall, er ikke mange som vil hjelpe deg opp når du ligger og kaver i veikanten. De bare peiser på.

  *Blåse på fingeren til* ❤

 4. Oh, no!
  Det er notert at jeg ALDRI skal bruke den éne friske armen til å veive etter folk med – om jeg havner i den situasjonen.
  Eller, noterer over der igjen at jeg ikke skal ta telefonen om den ringer, mens jeg sykler! 😉

  SV; Håper jeg også!! 🙂 =D

 5. hehehe, jeg skal aldri tukle med telefonen når jeg er ute og sykler igjen.. 😛

  Håper det går bra med fingrene dine! Du ødela dem vel ikke stygt? Bristskader..? Vondt er det ihvertfall uansett!

  🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s