Nede på bunnen i det mørke havet…

Akkurat nå er det vanskelig å karre seg opp. Akkurat nå ligger jeg og kaver på bunnen. Befinner meg på et sted hvor ting virker litt håpløse,en plass hvor jeg egentlig bare har lyst å kveile meg sammen og gråte mine bitre tårer og stenge verden ute for en stakket stund. Men jeg gråter ikke. Jeg gråter aldri. Jeg er fordømt sliten,jeg teller ned dager til jeg skal reise hjem til jul,og slappe av. Det blir ikke mye avslapning i forhold til maten,men pause fra jobb,fra leiligheten,fra hverdagen. Fra alt. For nå er jeg lei alt. Lei av maten,lei av å spy,lei av å spise,lei av alt ting aldri ordner seg (ikke spiserelaterte ting),lei av tanker,lei av å ligge og vri meg til langt på natt før jeg får sove,lei av å være,lei av å befinne meg på det stadiet jeg er på nå. Sånne dager.Sånne perioder. (Ja,jeg vet det kommer lysere og bedre dager) Det er slitsomt å befinne seg her.

Akkurat nå er det også et par andre ting som også er med på å føkke opp. Det ene er vekten. Det evige tallet. Det er alltid for høyt. Vekten har gått litt opp i det siste,uten at jeg fatter hvordan det er mulig på 3 dager. I følge målbåndet mitt så er det ingen forskjell i cm. Men hvorfor ser jeg da endring? Og hvor i helsike har det lagt seg om ikke på de strategiske stedene?Ørene? Panna? Tærne? Hvor?? Buksa jeg sist kjøpte passer også fortsatt (barnestr.),selv om tallet på vekten er opp.  Så hvor i helsike er de blitt av?

Ting er ikke bra nå,ting går ikke helt min vei,jeg er glad det snart er jul,for jeg trenger ferie. Jeg prøver å fokusere på oppgaven min,men til og med den utsetter jeg. Jeg tenker over det,jeg får bare ikke skrivd ned noe. Jeg skal ta med noen notater til behandleren min neste time,som er på fredag. Jeg har skrivd ned ett tilfelle. På 2 uker. Jeg kan jo ikke skrive ned så mange,vi skal jo rekke å gå gjennom det også,men likevel. Jeg kjenner at jeg er veldig lei av alt som har med behandlingen å gjøre også nå,jeg vet ingenting lengre. Jeg kaver på bunnen,og ser opp mot toppen. Jeg trenger at ting faller litt på plass. Jeg orker ingenting lengre,likevel gjør jeg alt jeg ikke orker. Hvorfor kan ikke ting bare ordne seg? Litt?

«Nede på bunnen i det mørke havet…»

Reklamer

11 thoughts on “Nede på bunnen i det mørke havet…

 1. *klemme masse på*
  Det er så kjipt når man ligger slik og kaver. Håper du får bedre dager snart ❤

  Kanskje den vekta har lagt seg i hodet ditt, altså du har blitt klokere? Større hjerne? 😀 Eller kanskje du bare har tyngre tanker og det synes på vekta? 😛

  *Glad i*

 2. HURRA!!! Ordet LEI er gull!! Bruk det <3<3<3 HEIA HEIA FRA VERDENS SÆRESTE KOMMENTATOR, MEN JEG VET DU VET HVA JEG MENER OG AT JEG MENER DET FORDI JEG HOLDER AV DEG SKJØNNE ❤

 3. Det er ikke lett å se det når man ligger nede for telling, men ting blir bedre. Brikker faller på plass. Selvfølgelig er det lettere for meg å si det. Akurat nå er ikke jeg på bunnen, men jeg har vært det. Mange ganger. Ting ordner seg, men det er et slit.

 4. Sender deg mange klemmer og ønsker du kan klare å komme deg opp fra det dypet du befinner deg i nå. Håper du finner litt du kan holde tak i! Jeg vet ikke hvor vekten har lagt seg, men kroppen kan svinge ganske mye da det er helt fysiologisk. Hvis man skal ha mensen(da binner det seg mer VANN i kroppen), hormoner, hvis man drikker lite og så mye fordi da tar kroppen til seg ekstra i beredskap, osv osv.. det er så mye som spiller inn som ikke trenger å ha noe med deg å gjøre i det heletatt. du ser ikke om en person har mensen eller ikke for eksempel, eller mer vann i kroppen av en eller annen grunn, det er kroppen sin måte ❤

 5. Sender deg verdens beste klemmer og håper at de kan hjelpe deg litt.
  Stay strong vennen..dette klarer du.
  Ikke mange dager igjen til julen er her og du sitter i en go`stol å slapper godt av med senka skuldre og et smil med familien rundt deg.
  Aldri vær redd for å hyl ut på msn om du vil prate.
  KLEEEEEEEEEEEEEEEEMS ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s