Bulimisk herjing

Denne dagen har vært helt feil fra jeg satte mine ben utenfor sengekanten i dag. Jeg har sovet dårlig,jeg er dausliten,humøret er på nedre sjikt. Alt er feil. Dagen er feil. Jeg er lei dagene.Bulimien. Behandlingen.Tankene.Alt. Bulimien har herjet og stormet noe jævlig i det siste,og siden fredag har det vært kriminelt. Store mengder mat,og en uro og et sug som ikke dempes uansett mengde. Det går inn og ut,inn med mer,ut igjen,and so on. Jeg klarer faen ikke stoppe. Jeg skal ikke ramse opp alt jeg har spist,det har ingen hensikt,og det er heller ikke poenget,men det har i grunnen vært mer enn nok. Mer enn nok,og likevel sier det ikke stopp. Jeg er sliten.

 

Jeg hadde time hos behandleren min igjen i dag,og timen var i grunnen helt ok den. Fikk ei notatbok med han,så nå skal jeg begynne å skrive litt til hver time. Skrive opp tanker og følelser som dukker opp i gitte situasjoner. Så skal vi vurdere,reflektere og snakke opp og ned i mente det jeg skriver. Helt greit.Men akkurat i dag er dagen helt feil,så det blir hvertfall ikke å skrive noe i dag. Det er uansett 1 1/2 uke til neste time,så jeg har god tid til å få gjort dette her på. Det handler om å klare å kjenne på,og akseptere,og tanker og følelser som dukker opp. Jeg har jo gjort en del av dette siden sist også,og jeg prøver å ha sånne stunder i løpet av dagene der jeg prøver å gjøre ting jeg liker,og klare å fokusere på det jeg holder på med,og prøve å holde fokuset mitt på det selv om mat-tanker kommer. Jeg skal ikke skyve vekk de tankene,men akseptere dem som tanker,for så å få fokuset over på det jeg holder på med igjen,og ikke gi etter for suget og de tankene som kommer mens jeg har denne stunden jeg har satt av til å gjøre noe fornuftig for meg selv. Noe jeg liker å gjøre,uten at bulimien skal få all oppmerksomheten.

Oppgave oppsettet ser da sånn ut:

 

 

I kalenderen i dag fikk jeg en sjokoladebit med en nisse på. Det var feil det og.WTF liksom,en nisse nå?? Burde ikke han vente med å komme til julaften liksom????? Djeeez.

 

Reklamer

29 thoughts on “Bulimisk herjing

 1. lille vennen
  det gjör vondt att bulimien er så ille
  hvet jo selv hvordan det er
  tenker på dig
  klem

 2. Hmm. Sniknisse! Mulig det var en førjulsnisse? Eller en sånn nisse som er full i faen?

  Håper du får en bedre dag i morgen! ❤

 3. Åhh, memories! Det skjemaet der var virkelig velkjent.. Må ærlig innrømme at jeg på en side misliker det skjemaet enormt, men så har det også virket. Kanskje ikke i starten, men etter hvert som jeg tok greia, ga det meg noe tilbake. Håper det blir riktig for deg også!
  Du kommenterte så fint og ønsket meg bedre lykke neste dag, da jeg sto opp med totalt feil bein. Så jeg håper på det samme for deg også! I morgen. Riktig bein, bedre dag :]
  Fingrene krysset for deg!

  • Ja vi får se om det vil funke for meg på en eller annen måte også,tingen er bare det at jeg kan klare det i den gitte situasjonen,men så kommer jo bp’ene etterpå uansett..så ja…

   Takk takk søte Solveig 🙂

 4. høres ut som om du har det tøft og slitsomt for tida ja :-/ håper det blir bedre snart,jeg synes det høres lurt ut med den notatboka, å skrive kan være til stor hjelp,det oppgavesettet der har jeg vært borti også 😉

  *good klem*

 5. Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt overreasket over hvor mange som sliter med dette. Forstår at det er tøft. Er spiseforstyrrelser blitt nedprioritert av helsevesenet?

 6. Huff, dette hørtes ut som en slitsom dag. =( Det er ikke noe morsomt med slike dager, hvor ingenting stemmer… Håper humøret blir bedre fort!

 7. Kjenner igjen det skjemaet. Hm, har ikke brukt det på en stund. Sikkert en god idé å begynne igjen, ettersom svingningene herjer i vei.

  Sender over en klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s