I’m sick

Hodet dundrer på lik linje med en heftig bass på full guffe. Hvert eneste ledd i hele kroppen skriker og hyler av smerte. Halsen er sår. Det svimler når jeg reiser meg,og når jeg går. Kroppen er sliten. Hodet er sliten. Kroppen er trøtt. Hodet er trøtt. Det gjør vondt å svelge. Matlysten er ikke tilstede,men når suget melder seg,så spiser jeg likevel. Og spiser jeg for mye,så klarer jeg heller ikke beholde maten. Det gjør vondt å svelge den ned,og enda verre når det skal opp igjen. Magesyra brenner oppover spiserøret,det svir i halsen. Kroppen er på utmattelsespunktet,men jeg kan ikke gi meg før alt er opp. Halsen blir verre,det er smertefullt,men jeg klarer ikke la vær.

Jeg føler meg bare helt tom. Tom for ord. Sliten etter dagen. Jeg skal pakke dyna godt rundt meg,og håper på en god natts søvn,og at jeg føler meg litt mer opplagt i morgen. Det tar på å være syk når den andre sykdommen ikke klarer å ta pause.

 

Reklamer

17 thoughts on “I’m sick

 1. God bedring vennen ❤

  Bulimien tar sjelden fri så veldig lenge av gangen, desverre… 😦

  Bli frisk fort Laila, og ta var på deg selv så best du kan ❤

 2. Sv: Ja, jeg synes det er forferdelig bakvendt til tider.. Det er jo som om jeg ikke kan få behandling fordi jeg synes mat er vanskelig. Kan ikke få ordentlig behandling for anoreksi fordi jeg har anoreksi. Gah.
  Får vel bare håpe at vi finner en vei ut til slutt, sant? Det skal være faens kronglete merker jeg, men et eller annet sted MÅ det jo være en utgang!

 3. Dette høres ikke bra ut 😦 Uff. Jeg har så glad for at min egen spiseforstyrrelse dovnet vekk, uten at jeg helt skjønner hvordan. Kanskje det var de mange samtalene med legen om at jeg hadde nok med å bli vant til Litium. Jeg vet ikke, egentlig.

  Det er vondt å lese at du har det på den måten, og har slitt så lenge som du har. Men du virker veldig sterk, og ikke minst har du god selvinnsikt. Det er bra, selv om det butter i mot nå for tiden.

  Styrkeklem til deg ❤

 4. Tenkte på deg i går, da jeg leste et blogginnlegg. Hun som skriver har ikke noen form for spiseforstyrrelse, men ME. Hun har et innlegg om NAV, samfunn, syn på sykdom, politikere mm. som er veldig bra. Tenkte kanskje du ville være interessert i å lese det innlegget, fantastisk bra skrevet!
  Takk for alle godord forresten! 🙂
  Og riktig god bedring til deg!
  Klem

  http://englerisneen.com/2010/11/samfunnet-som-forsvant-og-veien-tilbake-om-sykdom-og-internett/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s