blaaadi blaaa

Fant ut at den gamle kontoen fra wordpress fortsatt er i bruk…nå vurderer jeg så hodet knaker om jeg skal flytte hele bloggen min over ditt eller ikke…har vært der inne og pønsket og lært meg litt…er litt lei av bloggen min sånn den er her nå,har liksom lyst å endre på ting…litt…ja,lei…Lurer på noen ting da,hvordan det blir å dra med denne bloggen over til wordpress…er jo litt redd for å miste mye av denne her om jeg drar den over osv…skakke være lett nei…men gir beskjed i tilfelle…har eget domene der der hvertfall,så det er jo i orden,det har det jo vært lenge (har bare ikke vært der inne på leeeenge. Hadde en lukket blogg der før)
Sååååeee ja….får se an litt…

Ikke så mye å fortelle dere,vet ikke om jeg gidder å gi dere en update,siden dagen her har gått bort i å sove liksom..fra jeg stod opp og fram til nå så har det gått i bulimiens tegn. Nå har jeg stappa i meg kvelds dosen med meds,sånn for å hindre at det blir flere bp’er. Nå tar jeg meg min velfortjente øl nr.2,siden hele helga mi har gått med til jobbings.

og bare sånn for fordi at et innlegg er kjedelig uten bilder,så fant jeg et random bilde å gi dere.

4 tanker på “blaaadi blaaa

  1. Er flere som har det trikset med å ta medisiner så det blir mindre bp’er. Smaker ikke noe godt når Lamictalen kommer i retur for å si det sånn ;p

    Liker at du legger ut bilder i bloggen din. Du er nå da så søt Laila ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s