Laila fokuserer på andre ting enn sf

I dag tenkte jeg at jeg skulle dele noe helt annerledes med dere. Noe dere sikkert aldri har sett maken til,som dere ikke trodde var meg i det hele tatt!!

Forrige innlegget mitt ble brukt til å svare på en kommentar jeg fikk her om dagen. Og i den kommentaren stod det bl.a:» kanskje du skulle fokusere på noe annet enn deg selv og den sykdommen din!!!»

Personen har sikkert ikke skjønt at bloggen handler om meg og min sf,men men,alle kan jo ikke få med seg alt,det ville jo vært å forlange for mye,for det er jo begrenset hvor mye man faktisk kan oppfatte ved å lese en forside. Men,altså,jeg tenkte jeg skulle dele andre viktige ting i livet mitt med dere da,sånn for å bevise at jeg fokusere på,og brenner for andre viktige ting også. Jeg må dessverre beklage at jeg kommer nok ikke unna det faktum at bloggen handler om meg,så hold ut!

Som her en gang da,så kjøpte jeg tannkrem og deo. Anbefales på det sterkeste begge!! Kjempebra produkter!!!

Og så bestilte jeg dette smykket på nett da,og hææærreguuuud som jeg gleda meg til det kom i posten,klarte seriøst nesten ikke vente!!!

Og så er jeg sånn da at jeg mener det er helt superteit å kjøpe nye ting hele tiden når jeg har det jeg trenger for å klare meg liksom. Tenk på de i andre land (som Pakistan f.eks) som ikke har så mye som vi har da (skjønt jeg vet at mange pakistanere gjør det jævlig fett økonomisk (Tommy Sharif for å nevne en kul dude ) ) så da synes jeg det er viktig med gjenbruk f.eks
Her er en kam som jeg ikke kan kaste,for hallo,ja..tenk på de i andre land…

Jeg kan jo fortsatt bruke den til det den skal brukes til…

Og så egner den seg som et selvforsvars-våpen,og det kan jo være lurt å ha i hus.

 

Også eeeeeeelsker jeg mote,bare må ha siste skrik. Vurdere sterkt å bestille meg VIP-billett til fashionweek i Paris.

Eeeh,hehe,ok,nok om meg…

Ja,det er det jeg brenner for da,så det er ikke bare sykdommen jeg fokuserer på liksom.
Men jeg klarer nok ikke la vær å skrive om det nå heller da,for i dag så har jeg faktisk hatt en bp på en pk vepsebol,hææærreeguud,jeg skjemmes!!! Hva tenkte jeg på?? Hvordan kunne jeg spise såå mye??? Sikker på at jeg har lagt på meg til i morgen…


Jaja..

7 tanker på “Laila fokuserer på andre ting enn sf

  1. Helt supert 😀
    Takk for tipset om tannkrem og deo, tenkte å begynne å bruke det så greit med litt tips om hilke merker som er bra;)

    You made my day:)

    Ha en flott dag.
    Klem

  2. Du gjør meg så glad ! Når jeg leser innlegget blir jeg glad. Det var et fantastisk motinnlegg!

Legg igjen en kommentar