suuuun daaay

Elsker du bare ikke dager hvor du tror du kan sove lenge? Jeg mener,siden det er søndag? Jessda..hadde vel et bittelite håp om at jeg kanskje kunne få sove ut litt i dag da,og jeg skal ikke klage,for jeg fikk jo tross alt sovet til litt utpå dagen,men kunne glatt ha sovet lengre liksom. Men nei,det får jeg ikke så lenge jeg har husverter som ikke klarer å holde «hviledagen hellig» Jeg tror husverten har makk i ræva,må alltid holde på med noe utenfor. Tenk så tragisk det må være å holde seg i ro en dag,og gud forby om uteområdet utenfor her skulle forsvinne…Men men,æ kain nå vær kongen (eller dronninga) på hau’n fordiom æ bli vækt å æ da…


Gjelder vel å prøve å holde humøret oppe selv om du har lyst å kakke noe hardt i hodet på dem og be dem ta en pust i bakken og heller bruke dagen som alle andre gjør…gå tur i marka f.eks…

Etter at jeg tvang øyelokkene til å holde seg åpne,og fikk lest litt i boka mi,så ramla det inn ei melding på skjermen,fra en kompis fra v.g. Han bor i samme by som meg,og er fra samme by som meg (kr.sund) men vi treffes så og si nevva evva liksom…(han ble pappa i april,det har vel noe med det å gjøre kanskje??) Men ja,anyway,han lurte på om jeg ville bli med å gå en tur,og bare skravle shit om alt som (ikke) har skjedd siden sist (mai?)

Så jeg kom meg i fillene og tenkte:heey,tur er bra,makes me feel a bit better,right?


Fikk traska rundt oppi marka,i hele 2 timer!! og hørte stort sett på alt han lirte ut av seg.Han er god på å prate for å si det sånn…men det var jo koslig da,fin tur i sola,og masse fin natur (det skal Molde ha,det er flott natur her)

Og det gjorde selvsagt godt for kropp og sjel..just like i thought it would…
Men det var liksom det hele som har skjedd i dag også da,om det å lese mer bok,eller glane på tv telles som spennende da…Men digg var det hvertfall,bruke litt tid på ting jeg har lyst å gjøre..ikke bare sitte å taste på denne jævla pc’n…Jeg kan faktisk bli sykt irritert av å sitte her kan man si,for den er ikke akkurat raskest i verden,og ja,dere vet om de tastene mine som mangler og ikke alltid er like samarbeidsvillige…(mangler som nevnt tidligere både Y og N tasten (har nå bare sånne svarte små lapper limt over dem liksom,hvor jeg har skrevet på hvilken bokstav som skal være der…må trykke drithardt på dem for at bokstavene i det hele tatt skal komme med…)
Bulimien har ikke vært så veldig aggressiv i dag,det har blitt 2 små runder,men de har også vært små..lite inntak..har ikke hatt noe å spise og spy,men har heller ikke gått til innkjøp av noe. Like greit,dagen har ikke akkurat vært helt på topp bulimisk. Har ikke hatt det helt store suget,deilig.

Jeg leste bloggen til Karianne tidligere i dag,og har brukt kvelden på å tenke så det knaket..Hun skal begynne å telle oppkastfrie timer (igjen) og lurer på om flere vil slenge seg med…
Skal jeg slenge meg med? Skal jeg prøve å fighte tilbake når suget melder seg?
Skal jeg gjøre meg klar til kamp?
Sette på meg rustningen,og lade våpenene?
Og gjøre meg klar til «attack»?


Jeg mener,jeg har jo ikke noe å tape. Timer uten bp er timer vunnet uansett om jeg sprekker etter 20 timer,2 dager,eller 1 uke…Jeg vet jo at det ikke kommer til å gå så lenge før jeg sprekker,tilbakefall vil uansett komme…Jeg mener ikke å gå inn for det med å være negativ,jeg er bare realistisk…

Jeg vet også at jeg ikke kommer til å innta store mengder mat om jeg skal holde meg bp-fri,men jeg tenker hvertfall at jeg heller skal fokusere på å ha litt fri fra å kaste opp. Kroppen trenger jo litt pusterom,after all.
I morgen er det også oppstart med Taekwon-Do’en,og da må jeg jo spise litt før treninga anyway også,så sånn sett er det jo bra.Tingen er bare om jeg får lov å trene igjen da…har en helsikes hissig senebetennelse i begge armene som har pågått siden desember,og den har tydeligvis bestemt seg for å være kronisk,og den er veldig veldig hissig akkurat nå for å si det sånn…
Men ja…sånn går nå dagan….

Nå skal jeg slutte å skravle shit og legge ut kule bilder av meg selv,det er vel på tide å ta dopen sin og kave seg inn mot senga.

PS: tellingen startet 23:59 (som Karianne så fint skrev det) natt til i dag (altså 15) Så da er man jaggu meg 1.5 time inn i tellingen allerede da,pokker meg ikke verst vil jeg si. Gir meg selv et klapp på skuldra før jeg slår meg selv i søvn.

Reklamer

7 thoughts on “suuuun daaay

 1. Ut i fra bildene å dømme så virker du som du er leken og full av faen (sprell) 😛 Åh, jeg digger deg! 😀

  Morsomt å møte folk man ikke ser så ofte og å oppdatere seg på deres liv. Nesten synd at man blir så opptatt på hver sin kant at det er vanskelig å møtes oftere..

  Timer uten å spise og spy er absolutt en gevinst. Kroppen trenger hvile fra dette av og til. Kanskje det kan være en ide å prøve å bli med på det, men uten å måtte sette for strenge krav til deg selv? Prøve å se på hva som skjer med å ha en pause, kjenne hvordan man reagerer både psykisk og fysisk.

  – Og hvis dere er flere sammen, så finner dere nok en støtte i det også.

  Det høres lett ut, men det er jo tvert i mot det.. Dessverre..

  Men uansett hva du velger, så håper jeg at du gjør det som føles best ut for deg. Passer det seg ikke nå, så går det an å prøve igjen senere. 🙂

  Ønsker deg en god natt!

  klem ❤

 2. Tur er alltid bra for kropp og sjel så lenge man klarer gå på beina 😉 Lykke til med bulimifrie timer Laila. Jeg vet du har styrken inni deg, men jeg vet jo også du har uroen som river og sliter i deg. Heier på deg og hver time uten BP er en seier ❤

 3. Herlig at du er med å telle 😀
  Vi har jo uansett ingeting å tape 😀
  Håper du klarer mange dager, sant som du sier.. Kroppen trenger jo en pause:)

  Herlige bilder forresten:)

 4. ÅÅÅ ser ut som du har hatt en super duper søndag. Synd at husverten ikke kan være rolig så du får sove litt lengre på en fridag.
  Er det noen som kan ta en kamp i sammen med Karianne så må det være du…du virker ut til å ha kampviljen i orden nå og det gleder meg.
  Oppstart til hva for noe? take away ..chinese??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s