Ja,hallo?

Jeg burde ha skjønt det da jeg stod opp og så at det var regn ute. «Dette kan umulig bli en bra dag» Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke så det.

La meg ta det fra begynnelsen av…

Jeg bråvåkna kl.04.10 fordi jeg trodde jeg hadde forsovet meg..skulle opp kl.06.30…sovna,og bråvåkna (igjen) da klokka ringte. Kikka ut vinduet;regn. «Just great» Finne fram andre klær enn det som var planlagt. Hoppe i klærne,stappe en nektarin i kjeften,på med sko og jakke,og labbe i vei ut døra.

Måtte selvsagt innom butikken på veien,for jeg må jo ha min daglige dose av pepsi max,snus og troika.Så labbet jeg videre. Kom på jobb,fikk beskjed om at det som det var litt trøbbel med i går hadde blitt verre. «Just great» Men håpa det skulle bedre seg etter noen timer da det kom noen som kunne se på det. Så skulle R****** komme en 1/2 time etter meg. I går fikk jeg fortalt at han har en tendens til å forsove seg,så jeg måtte bare ringe han om han ikke var der når han skulle. Så jeg venta..og venta litt til,og jaggu måtte jeg ikke ringe gitt…»just great» Så litt senere kom K**** som jeg håpa skulle fikse problemet fra i går. Men neidadu,så enkelt var det ikke nei,la meg kort ramse opp her:

*Ring ring*
-Ja,hallo,det er ****,jeg skulle ha snakka med *** angående ***
hm,da må du ringe *** Jeg skal sette deg over,vent litt.
-*vente,vente,vente*
Ja hallo?
-Ja,hei. Jeg skulle ha snakket med *** ang. *** jeg.
Da må du ringe ***,hold linja,så skal jeg sette deg over…
-Den er grei
Hallo? Hva gjelder det?
-Jo,nå skal du høre. Vi har en sak her,vi må ordne ***,hva skal vi gjøre?
Da må du nok ringe ***
-«nei du sier ikke det?» tenkte jeg. Ok,skal jeg ringe *** da?
Du får prøve der ja,vi kan dessverre ikke hjelpe deg.
-«JO,FOR I HELVETE,DET KAN DU!» tenkte jeg.

Dere ser poenget? Og gjett hva…dette her var bare begynnelsen. Denne samtalen over her var det K**** som tok. Og vet dere hva? Hun hadde den samtalen der 3 ganger. Jepp,3 ganger. Så visste ikke hun mer hun kunne gjøre,så hun dro. Så var det min tur….*sukk* *Trekke pusten dypt,og sette i gang. Here we go!*

-Ja hei,Laila som ringer fra ***,vi har et problem ang. ***,så vi må få fiksa det.
Ja nei da må du ringe ***,hold linja litt du,så skal jeg sette deg over. Værsågod…
Ja hallo?
-Ja hei,Laila her,jeg ringer i fra ***. Vi har en sak her ang *** og det må fikses i dag.
Ja,nei da må du nok snakke med noen på *** Vent litt du,så skal jeg sette deg over..
-Rampti tamtam…»vente,vente»
Ja hallo?
-Ja hei,Laila fra *** som ringer. Du,jeg trenger å fikse *** jeg,fordi det var litt tull i går og i natt,og det ble gjort det og det i natt da,og det må fikses i dag.
Ok,men da må du snakke med ***,hold linja du så skal jeg sette deg over…
-Jessda,jeg holder linja jeg vettu…(«gaaaawd daaaamn it woman!!!»)
Ja hallo?
-Ja hei,det er Laila som ringer fra ***…
Å,er det deg igjen?
-ja…(«crap»)

Ok,dere ser tegninga? Jeg satt vel i tlf fra kl.10-12.30. Og alle samtalene var på denne måten her. Innimellom samtalene så prøvde jeg å få i meg en kopp kaffe,men siden det ble å løpe hit og dit,og å notere meg her og notere meg der,så ble alle kaffekoppene jeg prøvde å få i meg kalde før jeg hadde kommet til sup to liksom.
Da kl. ble 12.30 ringte den personen som fikk 2 stjerner i boka fra meg i dag: legen! Snille snille mannen. Han skulle skrive en henvisning som vi kunne hente,og vips vaps fillibombombom,så havna vi her.

Etter mye om og men kom vi fram dit vi skulle….
Og der ble vi sittende da og vente…og vente…og vente…(leger er ikke videre kjent for å være raske…) Så da tusla jeg litt rundt da,når ræva meldte at den hadde sittet litt vel lenge i ro.

Vi var tilbake igjen først 2 timer etter at vi dro hjemmefra. Og da var det bare på sykehuset vi var. Selve tingen som måtte ordnes opp i tok kanskje 10 min. I say no more,I rest my case.
Så skrev jeg en rapport langt som et år,og vips så hadde jeg 1.5 time overtid gitt. *caaashiing»

Da jeg endelig kom meg ut dørene så bar det ned på IcaMaxi,10 kr. marked er en farlig ting for bulimikere. Jeg var så sliten at jeg knapt nok la merke til hva jeg slengte oppi kurven,men da jeg kom hjem etter å ha labbet sørgmodig og dausliten på vei oppover alle bakkene i byen,så så jeg at jeg i det miste hadde kjøpt noe jeg liker. Men det er ikke dermed sagt at jeg kan forberede alt jeg kjøper….

Bakte poteter om noen lurte..Jeg meldte søstra mi som er kokk og lurte på hvor lenge de burde stå i ovnen da. Hun sa ca.1 time på 180 grader. Mhm,1 time in my ars. Harde inni ennå da ja. Så jeg lot dem stå en halv time til,tok dem ut,spretta dem opp,klæska oppi hvitløkssmør og krydra på med salt,pepper og chili. Men jaggu var de ikke harde inni ennå…så da satte jeg dem inni en gang til,mens de var spjælet opp. Jeg bare satte på ovnene igjen jeg da,og lot dem stå en stund til…Jeg kikka ikke engang på hvor mange grader jeg satte ovnen på for andre gang…etterhvert så syntes jeg det begynte å lukte litt svidd…

*taaataaaaaam*

Det var litt varmt da,og i kantene var det litt sånn svidd sølvfolie som satt fast..men men,kunne ikke la det stoppe meg.
Men det ble ikke i nærheten av sånn bakt potet du får kjøpt når man går ute og spiser. Mine ble bare helt herpa,så da herpa jeg dem liksågodt litt mer..og slengte på masse hvitløkssmør,og krydra som bare faen med salt og chili. Da ble det greit liksom.
Så jadda,å mekke bakt potet suger tydeligvis.


Nå ligger jeg som et slakt oppi sofaen.

4 tanker på “Ja,hallo?

 1. Litt av en dag du har hatt. Positive er jo at du ihvertfall ikke forsov deg 😉

  Bakt potet har jeg aldri laget, men jeg har aldri i verden tålmodighet å vente på noe som tar lang tid å lage 😛 Så jeg er veldig imponert over resultatet ditt altså;) Krydder kan uansett gjøre underverker 🙂

 2. Bakt potet tar 10 minutter i mikroen 😉 Vi har funnet ut at det er greiere enn å vente i over en time på maten 😛 Haha. Lov å jukse litt når man har dårlig tid 🙂

  Glad i deg og savner deg!!!!

  *klemme på*

 3. ✿。◕‿◕。✿ ✿。◕‿◕。✿ ✿。◕‿◕。✿

  Ja ting tar tid i enkelte system, det å ringe å bli viderkoblet er pyton og enda verre må det ha vært for dere som ble koblet og koblet til alle plasser.
  Tror jammen jeg hadde klikket til slutt.. men så godt at saken og tingen endte godt .
  Søte giraffen 🙂
  Om jeg vrir og vender litt så tror jeg at den kommer ifra skattepengene våres..og den er sikkert kjøpt for dine penger så om du vil ha den er den din, men husk den er jo med på å muntre opp små barn som er syke på sykehuset…så kanskje den skulle fått stå??
  Hehe..
  Bakt potet er knall godt..resultatet så kjempegodt ut. Yummy

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s