Fredrikstad

Tenkte bare at jeg skulle plage dere med en sånn oppdatering med bilder fra Fredrikstad besøket mitt,vet jo at dere synes det er sykt morsomt med bilde innlegg,såe ja,here we go da liksom..

Besøkte jo da min kjære Thea.
Maten har jo som regel bestått av salat,yoghurt og frukt,og noe alkohol (men ikke mye da) Jeg kjører straight tuborg,mens Thea kjører en litt sunnere variant.
Forholdet bestod av litt kjærleik


Og litt mongoleik.
Og ikke overraskende nok så har jeg samlet opp noen blåmerker igjen da,for jeg blir jo aldri solbrun,og så synes jeg det blir litt kjedelig å bare bli sol rød,så da måtte jeg jo kjøre på med litt blått,og delvis grønt også.

Så inntak vi selveste Fredrikstad sentrum.
Her vandrer vi på promenaden.


Hvem trenger vel å dra til syden når vi får like fint i Fredrikstad??
Og så fant jeg en sånn morsom dings å sitte på.


Ja,det var i grunnen hele Fredrikstad.

Ved nabo huset til Thea så satt det en kanin flere dager.Den løp som en tulling da Thea prøvde å nærme seg,men når jeg kom luskende så satt den steike stille,så jeg kom helt innpå den og den godtok at jeg klappet den.Men jeg sier dere,den hadde de sykeste største øynene jeg noensinne har sett på en kanin. Den satt liksom i profil da,og da jeg gikk mot de så så det ut som den hadde lys pels rundt øynene,en stor runding liksom,men da jeg kom nærmere og så at det var sykt store øyne og ikke en pelsflekk.Den satt å ni glante på meg hele tiden mens jeg nærma meg med de svære øynene,så jeg holdt på å få stall sjokk da jeg kom innpå den og oppdaget at hele greia var øyne. Drit skummelt. Men den var i det minste snill da. Det skal den ha.


Øynen på den jeg traff var minst dobbelt så store enn på denne på bildet her.Er det rart jeg nesten frika ut??? *grøss*

Hadde fine dager på besøk hos Thea,og nå er jeg tilbake på Ski hos søstern. Nå blir det så klart strax mat,ikke annet å vente når mamma er her,og både søstern og soon to be husband er kokker. I dag står det bacalao på menyen,og det er jo Kr.sunds mat,og Kr.sunder som jeg er,så er det selvsagt noe jeg digger.

2 tanker på “Fredrikstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s