Jeg sier det som det er

Jeg vurderer sterkt å klage til husvertene mine,ang. husleia her. For en mnd tid siden,så hadde en sånn maur invasjon her (ja,jeg bor i en sokkel leilighet) og han kjøpte en ladning med ammunisjon for å herpe hele den jævla tuen som ligger og godgjør seg under her en plass. Det tok knekken på dem etter kun noen få dager,det var bare en og annen liten jævel som lusket rundt.Nå har de økt i omfang igjen,og det betyr at den bitchen av en dronning sikkert ligger å spreller med beina ennå. Jeg trenger en runde til med ny ammunisjon,jeg akter nemlig å vinne return of the aunts runde to også,hvis ikke skal jeg kreve husverten for redusert husleie,jeg deler den tross alt med flere små vesener her. Og med tanke på at de er ganske mange,så går jeg i pluss.Jeg bør faktisk penger for å bo her.

Jeg er drittlei været her,sommeren er oppskrytt! Den kommer vel den uka jeg er i Oslo kan jeg tenke meg,for da er det nemlig jazzfestival her. Skulle ikke forundre et sekund engang.Me forhåpentligvis er det da enda bedre vær i Oslo. Hva er det med å gå i vår/høst jakke i juni liksom? Når skal jeg da få brukt de nye klærne jeg har kjøpt? Skal de ligge å råtne i skapet? Skal jeg ha dem på meg på pur faen,og fryse ræv skvetten av meg? Dessuten trenger lik fargen på kroppen min få litt sol på seg.

Maten er et kapittel for seg selv. Jeg har mista matlysten faktisk. Finner den ikke igjen heller.Ligger vel i en krok en lur plass og passer på å stikke av i tide.Skulle ikke forundre meg det grann en gang. En dag så skal jeg nok oppdage den,og da skal jeg snike meg sakte men sikkert innpå den og skremme livshiten ut av den. Men da er jeg vel like langt…

Nå går det en liten maurjævel på gulvet her,den later som ingenting kan jeg se,den tror vel at jeg ikke ser den da sikkert. Bør angripe den med hånd støvsugeren jeg har.Enda godt den kommer til nytte hvertfall.

Jeg sover sykt dårlig for tiden,og da snakker vi 3-4 timer hver natt..Sånt kan jeg bli små rar av. Så i kveld tok jeg 3 vallergan i håp om at natten skal gi meg litt søvn.Klokken er bare 21.30,og jeg er trøtt.Det skal pokker meg ikke bli lenge til jeg gir etter og går å legger meg. Jeg skal tross alt opp på tidligvakt i morgen også,og da er det greit å være litt opplagt synes jeg.

Faen,dere skulle sett i morges assa. Da jeg gikk til jobb,så gikk jeg forbi en søppel container,og der,øverst,oppå et teppe fra krigens dager,lå det en katt å glodde trøtt på meg. Jaja tenkte jeg,her tar vi oss til rette. Hadde jeg vært den katten,så hadde jeg i det minste funnet meg en plass under tak sånn som det regner her til tider. Men man kan vel ikke forvente mer av et skralt katteskinn.

6 tanker på “Jeg sier det som det er

 1. Er spådd bra vær her framover, men kjenner jeg metrologene rett driter de vel på draget igjen og vi får øsepøseregn. Hadde vært fint med litt varme snart. Er lei av å fryse selv 😦

  *klem*

 2. Jeg tror ikke det katteskinnet var så skralt,jeg. Men en gjør seg sine prioriteringer her i verden. Det er viktigste er å være konge på haugen. Litt bløt kattepels er ikke behagelig,med dette får stå sin prøve.

 3. enig i klagen på været he he,men i dag har det vært ganske fint vær her da,men det har jaggu regna masse i det siste!!

  he he du beskriver maurproblemet så bra,at jeg gliste når jeg leste det,samtidig som jeg skjønner at det ikke er noen kjekke «roomies» du har fått deg,håper du blir kvitt småjævlene 😉

  klemmer ❤

 4. Så koselig med jentekveld 🙂

  Håper du fikk en god natt med masse etterlengtet søvn, og at det ikke regner i dag!

  klem

 5. Hihi, ler og smiler som vanlig mens jeg leser det du skriver.

  Men liker ikke at su sover dårlig, og ikke spiser.. Ta vare på deg selv kjære Laila <3

  Glad i deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s